Natti!

Nej, nu ska jag snart sova. Imorgon kommer något trevligt, det har jag redan bestämmt! Ska ju jobba med, tror inte att det lir någon spinning, tror jag ska hoppa v? Börja springa lite ist. Orkar inte sitta i ett lökigt rum och cykla som en dåre:D
Ses lovers!

min egna lilla värld!

Vet ni vad? Jag verkligen älskar att sitta vid datorn, göra läxor, lyssna på musik, vara i min egna lilla värld. Märkte att jag är helt inne i musiken och läxorna! Mamma skulle i väg, så hade hon ropat på mig (?), så hade jag inte svarat, så ahde hon ropat och ropat. Till slut ringde hon, men inte hörde jag det! en timme senare kollar jag på mobilen, ser att mamma har ringt! Ojsan, ringer upp och frågar vad hon ville. Nej, då ville hon bara säga att hon inte var hemm aoch hon udnrade om jag gillade mina skullcandy.Hihih! :d  Så tockigt det kan bli. Men nu ska jag läsa biologi, sedan kemi. Loveu! ♥

mindre bra uppdatering!

Bra uppdatering, tycker ni inte? Hahah, hinenr verkligen inte med. Tiden baara rinner iväg! Ska göra en massa läxor, komma på vad vi ska ha som uppvärmning imorgon. Vet inte ens om jag sk apå spinningen? :o
Iaf, dagen vart bra. har ont i fötterna, gick 5 km i mina höga klackar, ajajaj! Tog dessutom ut min töjning innan, kommer sakna den, få se när jag säter i den igen. Aldrig? Kanske ska ge bort allihopa. Hihhi. Men nu ska jag lyssna på MANSON och göra läxor. Love you all! ♥


en bra bok sitter aldrig fel!

Nej, nu ska jag sova. Vi hörs imorgon, innan skolan. Ska stiga upp halv 7 imorgon, fråga mig inte varför .. jo jag skall duscha. Men ändå, halv 7. Kommer dö. Ska ligg aoch läsa en bra bok från skolan. Vi hörs. LOTS OF LOVE!

herregud!

HÄR SITTER JAG MED MINA SKULLCANDY OCH SJUNGEN CANDYMAN!


sega söndagen ? :)

Varför är alla mina favorit bloggar så sega på att uppdatera idag? Ifs .. dom har sitt liv, ett privat liv. Dom kan ju göra andra saker än att bara blogga hela tiden ;)  Iaf. Jag har varit i kyrkan, det gick super fort! en annan liten präst hade idag, så kanske därför det gick mycket fortare. Nu har jag läsa biologi och tyska. IGEN! Ha det bra sötnosar!
loveu ♥

Koncenrations problem igen?!

Jag måste verkligen plugga! Speciellt tyskan. Men nej, jag orkar inte. Sedan biologi och kemi, jätte bra .. Jag tror fortfarande att jag har konsetrations problem eller något. Aja .. ska se om jag kan göra lite nu ioaf. Love you!

Snart så!

Syster är hä rnu, mysigt! Ätit lite pizza, men för min del blev det ju pommes som vanligt, hihhi! Bror och familj komemr nsart. Då blire fiiiiiika. Ska dock vara duktig och leka med barnen :D  älskar småbarn. Men nu kilar jag iväg igen. Loooove!


Jeans och en short tröja, mysiga kläder på en söndag! :)

Vad har hänt med statistiken ?

Åh, vad sur jag blir! Kan inte kolla statistiken?! Det funkar verkligen inte.. hm .. ändå ganska bra. Så slipper man bry sig om den 24/7 ;) Hahah. Nej men det är ganska irriterande.
Iaf, god morgon sunshines! Varför lyser ni inte idag .. ? Sadsadsad. Sovit gott ändå? :) Jag har sovit väldigt lite idag .. men varför , det är en annan femma ;) Hahah. Nej nu ska jag allt gå ner och äta, sedan göra läxor. Hinner nog inte göra senare, eftersom bror och syster kommer hit, och jag ska ju till kyrkan vid 6 .. Men det blir bra!
Vad ska ni göra idag?
looooove!

trötter!

Hejhej bloggen!
Vet ni vad? Nu ska jag snart sova! Tänkte abra skriva detta lilla inlägget, och sedan tvätta bort sminkat sedan hoppa i säng! Dock får man sova ensam idag. På något vis hatar jag det, känns så bra att somna med någon bredvid sig,e ller somna i någons armar. Känner mig liksom trygg då! Anyway, jag har ätit godig. Har ont i magen! Jag kan högst äta typ 2 godisar sedan mår jag illa som en liten gris, sjukt irriterande.
Jo, förresten! Jag köpte ett par skor idag, dom är fina, och jag kommer använda dom liak flitigt som jag använde dom andra. Dom nya som jag köpte är dock 5 cm högre. Men det är också högre platå, så det kommer gå bra, hoppas vi? Jadå, allt funkar för lilla mig.
Natti! ♥


Bildspel!

Nu kommer lite bilder från går dagen, och innan idag! :) Se och njut :)


bästa vän!

DONE! Fina bilder, vissa är lite mindre fina, men whatever! :) ♥

En mycket bra födelsedag!

I'm still alive!

Har kollat runt på dom bloggar som jag alltid brukar kolla på, Har ju inte hunnit nu dom senaste dagarna, har varit ganska mycket. Men nu ska jag vara duktig och skriva om vad som hände igår!

Matilda följde med mig hem efter skolan, vi degade och degade. Väntade på att Josefin, Viktor och Austin skulle komma. Men dom segade ju. Sedan fick jag ett sms, VI ÄR PÅ VÄG, jag fick panik. Rummet såg ut som det gjorde, jag såg ut som jag gjorde! Så jag stressad eme datt välja kläder, sminka mig och städa rummet. Hahah. Matilda tvingade mig verkligen att ta det lungt. Love u! Dom kom hit och så. Hände inte alls mycket faktiskt. Vi Pratade lite, sen inget mer typ, hahah! Gick ner till byn, åt. Mysigt var det! Gick in på ICA köpte some candy med. Gick hem sedan. För det regnade! När vi kom så tvingade jag dom att kolla å OTH, alla tyckte dock att det var bra, så vi kollade på det tills jag ville byta film. Och det blev .. The machinist eller ngåot. Den var helt cp. Så vi kollade knappt på den heller. tror vi gik ut sen? Gck och la oss på strömsborg (fotbolssplanen), låg där ganska länge och kollad epå stjärnorna, mysigt var det. I dom där ögonblicken skulle jag för alltid vilja vara kvar! Iaf, vi gick vidare. Till  skolan. Hahahah, Austin! Han verkligen älskade linbanan. Han och Viktor höll på där, säkert i en timme! Jag, Matilda och Josefin sprang rundor och hade det trevligt! Hahah, vi var hemma runt 12? Vi la oss och kollade på film, några v oss tröättnade, och ville röka vattenpipa, vilket vi då gjorde! men eftersom det var kallt, så hoppade jag i säng igen! Hahah, kolalde film. Sa nog att jag skulle lägga mig 10 gånger, men varje gång Jsoefin frågade om jag sov, så svarade jag ju självklart! Somnade vid halv 5? Vaknade vid 6 eftersom ALLA pratade i sömnen eller rörde på sig. Hahah. Somnade om, vaknade, somnade om, vaknade. Vid 9 steg jag upp och gick p toa. OCH DÄR VAR JOSEFIN. Hahaha, vi väckte dom andra, dom tyckte vi vart galna som var uppe vid 9, haha. Sedan ahr det nog inte hänt så mycket mer? Jo, vi grillade kort och sådant, kul.
Loveu ♥

I liiiike it!

God morgon beauties! :)
Vaknade för ganska länge sedan .. vaknade faktiskt vid 6, bara för att Josefin och Austin låg och lände på sig så det lät i hela huset! Hahah. Men jag har haft kul. Lägger uin bilder från kvällen senare idag, för jag tänkte lögga muig i sängen igen och bara värma mig. hihih ♥
Have nice day! :)

Sista uppdateringen för ikväll! ♥

Hej sunshines!
Tänkte bara uppdatera sista gången för idag! Josefin, Viktor, Matilda och Austin är här nu. Vi har ätit lite gott och sådant. Ska nog snart kolla film och sånt! :) Men nu saknar dom mig för mycket, så måste gå nu!
Loveya! ♥


Mys dag!

Shululu!

Matilda är här nu. Vi har swegat oss sen vi kom från skolan. hihi! Josefin och dom kommer väl snart, HOPPAS JAG! är ganska hungrig faktiskt. Iaf, fick många grattis och kramar idag, like it! Hihi. Skolan var ok, jag klarade både tyskan och geografin bra, lite stolt faktiskt! Men nu ska jag hoppa på Matida, så vi ses!
Loveu! ♥

It's my day!

Oh harregud vad stressad jag är! It's my day today! Jag älskar det! Fickmina älskade SKULLCANDY HESH av mamma och patrik, av lillebror fick jg ett sött linne, som jag själcklart har på mig! :)
Min kamera, Nikon d40, den fick jag i februari, en förtidig födelsedags present. Fick ett par byxor med, för tidigt. men jag är som sagt nöjd! :)
Jag börjar snart skolan, så jag msåte gå. love u! ♥

@ skolan!

Hej sunshines!
Just nu sitter jag i skolan. Har kommit hem från den där cykelturen. Det var trevligt, dock kommer bilderna senare, kanske imorgon. Hinner inte idag faktiskt. Har prov och allt imorgon. Så det får bli att jag inte är vid datorn så mycket :D  Hahah, förresten! Jag har mjöl i nästan. Vet ni varför? ;)
Nej, nu ska jag kila! Love you ♥

Ingen stress, det gillar jag!

God morgon världen! ♥
Idag steg jag upp tidigare, så vi får hoppas att jag inte behöver stressa ner frukosten. Börjar dock 10 minuter senare idag, men det är ju bara för att vi ska ut på en lite cykel tur. Hihih. Alla lovade att det skulle bl fint väder, men vad är det jag ser? Ingen sol, och kyla. Jag riktigt känner den genom väggarna. Haha.

När tycker ni att det är höst?
För mig är hösten här först när löver börjat gulna, tappat sin gröna färg. ´Det är höst. Det är ju inte höst bara för att det är kallt, eller? Men nu ska jag sminka mig. Som vanligt ni vet. På kroppen bär jag ett par demin jeanstights, ett rött linne och en svart kofta. Ska ha på mig gladiator skor med, och en svart jacka, jag kommer nog att frya ihjäl, men ni får ta och stå ut med det, hihhi! ♥

Loveu!

Koncenrations problem kanske?

Har försökt att koncentrera mig på geografin, men icke! Antagligen blir det datorn eller mobilen. Kommer aldrig att klara av detta. Men dock har jag ju gjort glosorna, gick prima! :) snart ska jag lägga mig, Inte kolla på OTH idag, är så jäklans beroende så jag kan inte stänga av, måste minst se 4 avsnitt, och det är ju 2 timmar, och jag klarar verkligen itne av att vara uppe länge! :o
Men detta var det sista inlägget för idag. Vi hörs imorgon!
Love u! ♥

Pluggpluggplugg

Hej bloggen!
Jag har inte hunnit skriva, eftersom jag har städat min garderob, slängde lite linne och två par skit fula skor, haha! Men iaf, nu sklrver jag och har absolut inget vettigt att skriva. Tänkte öva lite på tyskan, sedan slänga mig i sängen och öva lite på provet som jag har på fredag. Fick reda påa tt jag har ett prov på onsdag med .. Jag verkligen älsakr kemi, NOT! Jag får överleva!Om ni ville veta så övar jag ALLA mina glosor på internet, ett roligare och snabbare sätt. en speciell sida. Men man lär sig fortare, tycker jag iaf?
Hur har eran skol/jobb dag varit? ♥

Sidan jag pratade om, hittar ni här!

Huhuh, stress! :)

Snart ska ja till skolan, men självklart får jag ju stressa med frukosten! Aja, ha en bra dag!

Dagens dresscode and facelook!

Boddy och grå midjekjol!

Naturligt som vanligt! :)

Vilken bra dag!

Sitter här vid datorn när jag egentligen borde öva på det jätte stora geografi provet på fredag! Vaför jag övar så tidigt är abra för att jag har inga andra läxor allt göra. Jo, har tyskan men den är också på fredag, så den gör jag väl imorgon. iaf, dagen var bra. Jobbig och kul, precis som det ska vara? ;D

Skolan: Gick hur bra som helst, sjöng lite för Erik som fyllde 14 - grattís! Flippade på The pips med, ( killarna i min klass, kommer inte i målbrottet föräns dom är 50 ?!) Iaf, dom är jätte omogna, och jag har bara lust att döda dom ibland. Liksom hur moget är det att stå och slå varandra? Och tycka det är skit kul samtidigt? Haha. Sista timmen var det bad som vanligt, simmade 8 längder, som jag blev tillsagd. Våldtog Anton med, hahah. Nej, men jag kidnapapde honom två sekunder!
Home: Tildan följde ju med hem, och efteom vi var så sega som vi var. Så blev det att äta sitta vid datorn, byta om och sedan skulle jag jobba! :)
Jobbet: PINSAMT! Alla föräldrar, all barn, alla ögon. Herregud, hur ska jag stå ut ? Hahah. Men ananrs var det kul!
Spinning: Gud vad jobbigt det var. Var död efter 10 minuter, och det höll på i 1 timme. Dock gav jag itne upp utn gav gärnet. Dat var ganska skönt ändå. Ska gå dit två gånger i veckan.

Nu när jag är hemma, så försöker jag göra lite läxor, ska snart sova med. Hur har eran dag varit? ♥ Ses imorgon!

hinner inte med!

Idag hinner jag inte skriva någonting knappt. Kanske lite när jag kommer hem från spinningen, men då kanske jag är död? :D  Hahah, jag överlever. Men nu måste jag verkligen springa ner och stoppa i mig en macka! Loveu ♥

Bra dag idag, mindre bra dag imorgon!

Klockan är snart 9 och jag är döds trött :|  Hahah. Måste sova ut ordentliget, imorgon är en hård dag! :D

  • Skolan!
  • Hem med tildan!
  • Jobba!
  • Spinning!

Det var allt tror jag. Dock är skolan inget bra imorgon. Börjar dagen med två timmars svenska, jätte trevligt! Men dock slutar dagen med 40 minuter bad! Så det är väl okej. Men som sagt, jag gillar ju skolan, varför klagar jag? Men två timmar är lite mycket.. brukar ha 40 - 80 minuters pass. Så kommer två timmar sådär.  Aja .. nu är klockan över 9. Jag är så seg på att skriva. Men tänkte nörda msn och bilddagboken en liten stund till. Sedan blir det troligtvis sängen! Love you ♥


Fest hos Naim!

Nu var Sara snäll och skicka lite bilder från (för) festen hemma hos Naim, Ett översuddat ansikte för Killen vill inte vara med på kort! :)


Valle och Naim! :)

Tobbe, Anna och Lina! :)

Valle, Naim, Killen och Tobbe! :)

Hahahah! Så klockren! Valle med hans jäkla röda tunga! :)

Anna och Sara! :)

Matilda och Lottan! :)

Daaaaaans! :)

Där var bilderna, nu ska jag gå och duscha, sedan fixa naglarna. love you! ♥

I ♥ skolan!

Hejhej! ♥
Hemma nu, har varit ganska länge, ahr abra inte orkar ta tag i mig själv och skrivit någonting ;)  Hahah, bra dag i skolan, väldigt bra! Badade lite, satt me doch pratade med Linnea och Matilda, mysigt. Love u girls!  Annars sitter jag bara här och lyssnar på KENT. Ni vet en sådan tröja där det står KENT på, precis en sån vill jag ha, dock vet jag inte vart man kan köpa. Förresten, jag fyller år snart, kan ni gissa när? Kanske kommer en länkning på den som gissar rätt först :D
Nu ska jag lägga mig i sängen och göra min matte och börja kötta in en massa namn och nummer i min hjärna. Vi hörs sunshines! :)

Skolan, here i come!

Snart kilar jag iväg till skolan, skönt! Tänkte bara lägga in några bilde rpå dagens dresscode och facelook! :)

Älskr mitt hår idag, dock var det så mycket finare igår!

Deminjeans, grönt ribbat linne och en grå oversize kofta! :)

Begravning nästa .. ?

Vet ni vad? Ja tror min dator kommer att ge upp sitt liv snart! Så här seg har hon aldrig varit! :|  Men liksom .. vad händer om hon dör? Så dör jag ju md henne :o! Så stänga av datorn nu sart, och låna mammas så att jag kan skriva lite mer och sedan svara på kommentarerna :)
Love you all! ♥

OTH ♥

Ligger i sängen och kollar på oth (one tree hill). Älskar programet. Men dock har det hänt något med dvd:n för alla pratar helt pipigt , så det är väldigt underhållande! Men vad gör ni idag? :) ♥

God morgon! ♥

Nu är jag vaken, och jätte pigg! Så jäklans skönt att sova länge. Tänkte dock bara berätta vad som hände igår. Hade en väldigt bra kväll!
Det började med att Matilda kom hit. Vi pratade lite, sedan skulle vi välja skor. Tog evigheter innan vi valde. Jonas kom också, dock inte frivilligt, muhahah! Vid halv 4, så var vi färdiga. Då fick vi till Kalle, som hade en liten fest. Tog typ 40 minuter att gå dit, och det är inte alls långt! Hahah, Väl framme så var det jätte tråkigt, men kul att träffa alla igen! Ska passa på och säga grattis till Kalle och Veronica som gifte sig igår med. :)  Vid halv 6 så gick jag och matilda ner till byn, med min bror. Fixade lite saker. Träffade sedan Joel och en till en liten sväng, mycket underhållande! Dissade sedan dom och gick en sväng ner till klint, kollade läget och sådant. Träffade några småpojkar som vi höll en liten lektion för. Hahah! Vi gick sedan till kiosken, där vi skulle möta Lottan, men istället så träffade vi en massa annat trevligt folk. Bland annat Sofie och Annie! :)  Mycket trevligt. Lottan kom ju också efter ett tag, då gick vi mot Naim! Han hade en liten trevlig fest. Sjukt mysigt folk där, Lina, Anna, Sara, Valle, bessim (?), Tobbe och Naim då! Härligt var det, dock lite stelt i början, efter som man inte kände någon av dom. men det var mycket trevligt! Hände massa saker, både bra och dåligt. Men kul hade jag! Hahah, jag trilalde nerför en trappa, hur smidigt är inte det ?! Gjorde sjukt ont, men jag skrattade och var lycklig! Vi gick ner till byn med, eftersom allt folk var ute. Men dock frös jag som en liten gjorda! Stötte på en massa folk, bland anant SCHTOFFE själv! Haha, trevliga minnen har man med honom. han var med en Linus, trevlig var han med. Hemskt mycket trevligt folk! Gick hem vid 12 typ, Schtoffe och Linus följde mig hem, så snällt av dom! När jag kom hem så somnade jag nästan direkt! Måste slänga in lite bilder, hihhi! :) ♥


Vi kunde inte bestämma oss, haha!

Detta hade jag på mig! + en skinjacka!

Hade sjukt kul åt denna bilden!

Mitt uppköttade knä, hur illa kan det bli egentligen ?

Väldigt bra kväll!

Hemma efter en väldigt bra kväll! Skriver lite mer imorgon, mina fingrar är frusna och jag vill bara lägga mig i sängen och sova. Så vi hörs imorgon! Love ya ♥

Hur ska jag hinna ?

Jag är vaken! Har dock varit det sen 8, haha! Sitter och lyssnar på Robert Pattinson och Oh laura. Helt förälskad! Tildan kommer om några timmar, så jag måste hinna duscha och raka benen. Dock kommer jag inte att hinna, men så får det vara! :) Kom nyss på att jag skriver jätte mycket med utropstecken :o Får ta och sluta med det. Förresten, jag klarade av första skolveckan skit bra. Skönt att komma in i rutiner igen! ♥

Tildan och ben&jerry's typ :)

Jag sa ju att jag skulle lägga ut bilder på mig och tildan? Nu har jag äntligen överfört bilderna, och nu tänkte jag faktiskt lägga upp alla, eller vad säger ni? :)





Jag åt ju ben&jerry¨'s med! Dock var den inte alls god! :o

mysmys

Nu har jag duschat och sånt. Satte mig ner och mös med ben&jerry's (a)  dock var deninte all god, så jag åt inte den! Hahah .. Jag sitter på mammas data nu, så några bilder kommer imorgon! Men u blir det CSI miami :) (L)

Dåligt och väldigt bra!

första inlägget idag .. tänkte innan på hur lite jag komma skriva nu under skoltid. Känner mig jätte pressad, msåte satsa allt, fr ju mina första betyg i vinter, är jätte nervös, dock känner jag bara "HEJ IV" eller något liknande! Haha, men det kommer nog fixa sig, hoppas jag! :) Dagen idag var ananrs okej, badade dom två sista timmarna med. Ganska trevliogt eftersom det är ganska varmt ute! Jag var lite med Matilda efter skolan, gick ner till byn, mamma hämtade mig där, handlade mat och jag köpte ben & jerrys!  :D  Ska snart duscha tror jag faktiskt, :)

Förresten!!! Mamma berättade att jag var bjkuden på fest, av min egna pappa! Hahah, suyster skulle itne dit. Så jag ringde honom, efter 8 månader utan att ha pratat någonting (?), och frågade om jag fick komma dit och ta med en poalre ist, och självklart fick jag det! Så jag och Matilda går dit på förfest! Fan vad nioce. Lördag kommer nog att bli bra!!!! :D

Brb SKVALLERBLAJA

Nu skajag lägga mig i sängen och läsa någon trevlig skvaller blaja! alltid lika trvligt. Är ganska trött efter den hårda ovh slitsamma dagen i skolan ;)

Första skoldagen!

Hemma nu. Första skldagenvar .. sådär? Alltid liak segt att gå igenom sheama hit och dit. Hade en ny lärare också, lite pinsamt, gjorde bort mig på direkten! Kan inte skriva det här, vet ju itne4 om den personen läser min blogg då och då! ♥  Annars var det faktiskt helt okej, träffa alla lärare och homies igen! Var lite tomt, eftersom 6orna får stanna kvar där nere i år. Hahah, ändå ganska skönt! Shemat var trevlit, mycket bättreän det gamla! Saknar Wiloboken med, hon har ju slutat.. Hon gjrode allt mycket roligare. Men nu ska jag rigna syster och så om jag ska göra mat eller inte. Vi hörs sunshines! :)

Dagens style! :)

Snart kilar jag iväg till skolan! ♥  Måste bra borsta tänderna, sean rullar jag iväg, haha! :)
Här iaf dagens face look, och dresscode! :)


Lila byxor!
Grått linne!
Vit oversize kofta!
till det en massa armband, och ett par svarta skor! :)


facelooook! :)

paniiik

Förlåt för dåligt uppdatering, men har verkligen inte haft något att skriva om. Och jag tänker inte skriva om något onödigt, det käns så onödigt! :o  Hahah, var med tilda en stund med idag ju. Det var trevligt. har faktiskt inte gjort något mer .. bara degat loss!

Imorgon börjar skolan, jag orkar inte ens! Men aja.. JAG HAR GLÖMT AT KÖPA STIFFT! Nu får jag leva utan, med en fattig penna . :(  Eller nej, hitatde en gammal 0.7 penna, får troligtvis en från skolan med! :)

090818

Hejhej! Nu har jag varit i kyrkan, det var la trevligt! Har faktsitk inte hänt så mycket mer .. :) Men vi hörs seanre, love ya! ♥

hej dålig uppdatering!

Shulululu! Hemma nu, tildan sover här inatt med (h'
Vi var i Markaryd, efter kyrkan då! det vart kul, men ändå lite segt, inget roligt folk var ute eller någonting .. Fivk reda på saker som jag inte skulle velat höra också! Men det är dock är det som det är! Visst är ykten det vöärsta som finns? Det tycker jag iaf! Anyway, bra dag! Vi, eller jag gjorde en massa tabbar. Hahah, lite mobbat, me kul var det! Aja, ska var alite social mot TILDAAAN nu, skriver  väl imorgon när jag kommer hem, så får vi se vad som händer? :) Skolan börjar ju snart med! Happyface! Har ni haft en bra dag annars då?
Love ya ♥


Brr!

Nu är jag hemma! var tvungen att starta om datorn, eftersom jag hade tryckt på en knappt så allt blev helt konstigt! Det var chill ute, med för kallt! :)   Nu tänkte jag lägga mig och kolla på film och äta chips, mysa med mig själv helt enkelt!
Tänkte bara göra reklam eller något, för min underbar vän Frank! :)  Hans musik och sånt! Tyvärr har jag inte hunnit lyssna, ni kan ju säga vad ny tycker om det! :)
Sov gott! ♥

ut och cykla!

Nu har jag fått med Arnel ut, så jag tror jag ska cykla nu! :) Kommer hem senare, Kanske hörs då. LOVEYA!

yey!

Nästan besöksrekord och klockan är halv 6, kanske blir ett nytt rekord nu då! :)
Har alla haft en bra helg? Jag har haft det iaf! :)

Kläder!

Dagens dresscode! :)


Rosa jeans,
Blått linne,
Little bit wild t-shirt, :)

Tack Sandra!

Nu är bloggen fixad, ett stort tack till Sandra som hjälpte mig! :)
dagen har iaf varit bra! Steg upp vid halv 10 och skulle vara i kyrkan vid 10, bra elin, bra! Stressade sönder. Hahah, inget kul faktiskt. Var i kyrkan från 10  till halv 12, gick hem med isak, pratade om allt, den killen är så jäklans skön! :) När jag var hemma såjorde jag frukost! Sedan har jag suttit och krabbat med design och header i två timamr! Hahah. Men nu ska jag kila.
love ya!

Hjälp! :|

Det är såhär, jag är dålig, så jäklan dålig! Jag kan inte fixa min design, hur jag än vrider och vänder på det, så vill det inte funka! Det är sånt här jg blir deprimerad av!
Någon som vill hjälpa mig? ♥

inte bra!

Min blogg ser kanske ut ur som helst nu, men det krbbar när jag försöker fixa, vet inte hur jag ska ta mig till! Vi får se hur det blir imorgon! ♥

Heja heja!

Jag är hemma! Stack till Mikaela en stund, mys! Tänkte snart gå oh lägga mig, kyrka imorgon ju! :) Gudstjänst, 1 poäng till mig, bara 27 kvar! Långtråkigt, men jag får överleva! :)
Sov gott sunshines! ♥

imorgon fixar jag min design!

Without a trace!

Jag ligger i systers säng pch kollar på tv, älskar verkligen att bara ligga här och ta det lungt! Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det ganska okej :) Var ju hemma hos morfar och åt god mat! Love it. men nu börjar det igen, så vi hörs senare! :)

Fiiiiilm och skvallerblajja!

Nu har jag faktiskt varit nere i byn, hemma hos morfar, och sedan har jag legat och läst skvallerblajja och kollat på en jätte bra film! Men just nu ligger jag i systrers rum och kollar på extreme home make over tror jag att det heter. Ska snart hem till morfar med, äta där och ha det trevligt! men nu ska jag kolla vidare, vi hörs!
love ya!

Nyvaken och fin!

Usch, inatt sov jag inte alls lika bra som igår! Drömde om saker jag aldrig i hela mitt liv vill uppleva - igen! Tillslut så orkade jag inte med, så jag steg upp! Nu sditter jag här, och lyssnar på pink - plaece don't leave me, den är ganska bra! :)


Nyvaken och färsch, haha!

KATASTROF!

Snart så ska jag nana, ska först abra bädda till min säng lite, det är katastrof i den! Hahha, lillebror dödade den lite idag :) Allting kligger på golvet, och det är absolut inte nice! :)
Sov gott allihopa!
LOVEYA!

Ännu en tabbe!

Ja, ni ser ju rubriken! Hahah, skulle göra kaffe till mamma, allt gick jätte bra! Tycklte jag var jätte duktig och så, men så självklart välder jag skiten, så det kommer kaffe över hela köket. Så smidig är jag idag, tyckler ni inte det? :)


Fail elin, fail!

Hahah, gjorde en sån tabbe nyss, tur att ingen är här som kan mobba mig! :)

Jag har fönterna öppna, självklart kommer det små vindpustar ibland! Jag tänkte ju inte på det. Så skulle jag skruva upp ljudet på musiken lite, så när jag gjorde det trodde jag att det kom luft ifrån högtalarna, eftersom jag har det ganska högt! Jag kände igen, och det kom fortfarande luft därifrån, jag började känna och allt! hahah, men det var ju självklart bara för att jkag har fönsterna öppna! :)

Läger med konfan!

Jag lovade ju lite bilder från lägret, så nu kommer några! ♥


Tilda var söt! :)

Jag var ju självklart med på ett litet hörn! :)

Tjejor! ♥

Jag gillade läget! :)

Jag och Anton var vääääldigt snygga!

Mer snygga!

Våran snyggaste sida, haha!

Denna bilden får avsluta, här ligger och jag fanni och pratar om killarna! :)

Ingen vill veta var du köpt din tröja (8)

Kommer ni ihåg den låten 'ingen vill veta ver du köpt din tröja' ? sitter och lyssnar på den just nu, den var faktiskt min favorit låt när jag var lite mindre! Hahah, den är ganska bra ändå .. Vad heter dom som sjunger? är det inet typ Raymond och Maria eller något liknande? :)

En bra natt :)

God morgon sunshines! ♥
Sovit gott? Det har jag iaf, drömt sött också för den delen! Tycker faktiskt om att drömma :)
Har suttit och lyssnat på Ebba grön nu, jätte länge sedan man hörde dom!

Idag är det fredag, och fest hos Alle, skulle egentligen dit, men tyvärr kan jag inte länge, så det bli att ha en tråkig fredag igen? Mamma och resten åker upp till Ljungby, eftersom det är ljungbydagarna, Filip ska ju vara med i karnivalen! :)
Nu ska jag iaf gå ner och äta,
LOVE YA!

Fina naglar, det är fint det!

Hahah, eftersom jag avr så duktig och fixade mina naglar, så måste jag ju självklart visa dom!


Bilden är konstig, men man ser mina naglar lite iaf :)

hemma!

nu är jag hemma efter en lång dag med shopping och kyrka! har varit hemma i två timmar, men jag har fixt mina naglar, lagt in alla nya kläder och sånt! eftersom jag var duktig och köpte cam idag, så invigde jag den med att ta kort på mina nya kläder, eller lite iaf :)
 

Grå kjol, dragkedja där bak, fett nice! :)

Grå lång tröja, den är myyys :)

Jeans kjol och grått linne!

Köpte fian rosa jeans också! Ett par lila med :)

Annat som jag köpte: tangentbord, cam, skor, massa linnen, perfym, klämmor, diadem, hårspray, jacka, väska, lösnaglar, frasnkmanifyr stuffs! Och en massa mer, orkar inte säga mer!
Men hoppas att ni hr haft en bra dag!
LOVE YA!


Fix- kyrka - shopping! :)

Hello you ♥
Vaken nu, och är inte ett dugg trött, jo, men bara så trött man är när mans stiger upp. Det går över, och jag måste stressa idag igen, ska köra om .. 25 minuter. Hahah! Jag heter enlin, och jag stressar varje morgon? Nej, jag vet inte. men vi ses när jag kommer hem!
Puss!

Skakar av trötthet!

JAG ÄR HEMMA! Jag har saknat min dator, min säng, allt ahr jag saknat! Även om jag bara var borta i en nat, så kändes det jätte tomt utan data, och min säng! Hahah, jag har haft två underbara, och roliga, dagar! :)   Och bilderna kommer imorgon, för jag är så sjukt trött så jag skakar! Så detta blir abra enn kort inlägg, sedan ska jag nog .. hoppa till sängen, bara lägga mig ner och andas ut! Hahah, har ni haft det trevligt medans jag varit borta? har ni hittat på något kul? :)
Saknade er iaf!

Tack jonas, för det fina inlägget! Hahah! :)
Love ya!

Segt utan dator!

Elin har det väldigt tråkigt utan dator och bomba sms!  Därför är jag (jonas) så generös och uppdaterar lite smått ^^

jag är bäst, ville bara ha det sagt! :)

Stressad uppdatering!

Nu har jag precos vaknat, knappt så att jag jinner att skriva, men jag får väl ta och stressa sen.
Idag är inte idag min dag! Jag mår illa, har ont i magen och vill bara lägga mig och sova igen .. Sjukt trött är jag med, måste gå och lägga mig tidigare..

Hahah, vill ni veta en sak? Jag var jätte sur igår! Jag skulle på fest på fredag, i fbu. Först så fick jag ett sms från C, och han sa att det inte var, så smsade jag S och frågade om det var, så sa han att det var? Så det var tydligen då .. Lite senare på kvällen så kollade jag S bdb, så hade dom tydligen flyttat festen tills på onsdag?! Hahah, då kan ju inte jag? Mest bara för att det är kyrka på torsdag! Efter lite surande och klagande, så kollde jag S bdb igen, nu var festen på söndag?! Hahahah, skit vad sur jag blev .. Jag kan inte på någon av dagarna, just bara för kyrkan!
tror att jag och Matilda åker upp till Ljungby ist, eftersom det är ljungbydagarna.
Men nu måste jag kila, KLOCKAN ÄR JU JÄTTE MYCKET!
Ha det bra, bilder kommer å torsdag kanske. Love ya! ♥

Mysa till Beck!

Snart så ska jag sova, men tänkte bara uppdatera lite fort!Imorgon åker jag, så hinner inte uppdatera, efter lägret ppå onsdag åker jag nog upp till markaryd! Sen å fredag kanske det blir Ljungby, sova där tills på lördag, så jag hinnnr kanske inte uppdatera så mycket nu dom senaste dagarna!
Ha det bäst, love u!

Duschen väntar! :)

Nu har jag packat lite, haha! Orkar inte :( Men iaf. nu ska jag duscha, raka benen och så. Kanske slänger i hårinpackning idag .. det har jag inte gjort på länge! Så får det allt ta och bli! Men vi hörs senare!
Lova ya!


Trori&Dean: inn love! ♥

Hohoho, Snart är det Tori&Dean: inn love! Gillar verkligen det där programet! Hahah, men just nu så kollar jag på unge mödrar, just bara för att jag gillar bebisar! Haha, inte många i min ålder som vill bli gravida, eftersom det ser mysigt ut! Jag är ganska lost ..

Lite senare så ska jag nog packa lite, hatar verkligen att göra det! Men imorgon åker jag på läger, men konfan! Så jag kommer inte uppdatera något imorgon och kanske inte i övermorgon heller .. Hoppas att ni stannar kvar ändå ;)
Love you!

I need to start to be myself, cause i'm sick of everybody else!

Dagens dresscode och facelook :)

Nu är jag hemma från kyrkan. han inte uppdatera lite fort innan jag stack iväg, för jag sova lite längre än vanligt idag, är fortfarande super trött, så det blir väl bara att ta det lungt resten av dagen! :)
Tog iaf en bild på vad jag har på mig idag, och sen en hur jag är sminkad, som vanligt typ! :)


Tunika - h&m
Tights - bikbok!


Neutral sminkning, foundation - maxfactor? 75 golden :)

Robert Pattinson!

Jag tycker att alla borde veta hur mycket jag gillar twilight sagan! Verkligen ddet bästa! Iaf, så hittade ag e sida, eller syster gjorde det. Jag gillar ju då Robert Pattinson! Och nej, jag är ingen liten fan-girl som är helt kär i hono,! Här kommer lite anledninggar!
1. Otroligt snygg!
2. Hans leende!
3. Hans röst.
4. hans sätt att gå.
5. hans sätt att "kolla på bella som om hon vore mat"
6. Hans låtar!
7. jag gillar allt med han!
Hahah,. så mycket kan man nog säga.

Klicka här för att komma till sidan!

keep the fire burning!

Bra jag är på att uppdatera. tycker ni inte det? ;)  Hihih. Mikaela har åkt hem, och jag har kommit hem efter en cykeltur med Arnel. Har ätit och nu ligger jag i systers rum och kollar på The Mentalist, fast just nu är det pause. Jag överlever!

Imorgon är det kyrkan igen .. Vill verkligen ine, hade hellre varit hemma och bara mysit! Menmen, det får bli som det blir! Upp tiditg imorgon då med, får väl ta den smällen!

Har ni haft en bra helg annars då? ♥

Sova hos mikaeeeeelaaaaaa :)

Shulululu!
Inatt så ville Mikaela att jag skulle komma hem till henne, vilket jag då gjorde. Vi hade det nice, typ chillade satan  och sånt. Ah, vi var då uppe jätte länge, typ till 6, vi var helt losta! Skrattade åt absolut ingenting. Hahah, 'sleep well cykelställ!'  'sov gott, igelkott'   ' 5 6 7. vem är du? Hallå, ska du gå nu? TALK TO THE HAND'  hahahahah, så sjukt. Det sista är Lilla Alfadji!  Det är kul. Men nu ska jag kila så, vi ses!
LOVE

Brabra!

Nu har jag kollat på The panist elelr något. Den var jätte bra! Såg dock inte hela, men jag gillade den! Tänkte snart sova. Är jätte trött! :o Ska bara avsluta alla mina små samtal på msn sedan kila iväg, hih!
LOVE

Jag är så jäklans trött på dig!

Dresscode and facelook!

Dagens!


Tupklänning - New Yorker (danmark)


Naturlig look som alltid! :)

ÄNNU MER SOL!

Vaknade nyss, sprang ner och kollade hur varmt det var, inte mer än 35 grader! Nu börjar jag allt gilla sverige igen! Ska ta på mig bekinin, sen ut och steeeeeka!
Hoppas ni får en bra dag !
LOVE

Solsolsol! ♥

Nu har jag liiite tid att skriva! har varit ute hela dagen! Kyrkan till ett, naturligtvis! :)   efter det så cyklade jag, linnea och Mikaela till TOPPEN! Köpte slush ice? Hihih, mysigt. Vi träffade Annie där med, satt och pratade en stund. Sedan kom Linnea också'! Vi satt där jätte länge! cyklade hem sen, då var NISSE här. Irriterade honom liiite :)   Efter lite solande, så fick jag ut arnel, vi cyklade rundor och pratade oma´allt. Han är bra :)   Kom hem för en stund sedan, eller en timme sen. Har bara suttit och kollat lite på tv, tänkte snart lägga mig. Jag är så himlans trött, både psykiskt och fysiskt :o 
Har alla haft en bra dag ananrs då? :)
Love!

Dagens outfit och facelook!

Hejhejhejhej! Nu är klockan ganska mykcet, får väl snart springa ner och dricka lite och borsta tänderna! Men nu har jag varit duktig och hunnit ta kort på vad jag har på mig idag :) Dåliga bilder, men ibland är mobilen allt man har! :)

Linne - JC
Shorts - Veromoda!




Facelook - inget smink alls, och uppsatt hår!
Det är skönt!

Är det bara jag som gråter till Twilight?

Nu ligger jag och kollar på två och en halv män, det är ganska kul. Och sen så camar jag med Jonas med. vi är coola. Pratar med Astrit med, han är så gullig! Hihih, jag kollade på twilight också innan, jag fattar inte ens att jag gåter till den filmen :o
Men sånt är livet och jag ska sov nu god natt!

Duktig flicka!

Nu har jag varit duktig. Städat mitt rum och toaletten! Så duktig är jag! Hihih, det är ganska kul egenmtligen, men jag gjorde det mest bara för att jag inte skulle lägga mig ner och sova! Just nu ligger jag i systers säng och kollar på cops :)
LOVE U!

Pimpade biblar och sånt

Hemma nu! tänkte dra på mig ett par shorts och bekini sedan lägga mig och sola! Idag på konfan .. så pimpade jag en bibel! Jag vet att ni alla vill se, så bilder kommer!:)  jag är jätte dålig på att lägga ut mina outfits! Så det kanske kommer några bilder från gårdagens och sånt (:
LOVE!


Tisdagens outfit!

Tisdagens face look :)

Dagens outfit :)

Framsidan på den pimpade bibeln :)

Ryggen :)

Baksidan!

Stressig morgon!

GODMORGON! Idag sov jag lite längre, eftersom jag inte kunde somna igår, så nu måste jag stressa. Vad ska jag ha på mig idg vad ska jag göra med håret ? osv osv osv! Aja, kommer hem vid halv 2, ska kanske träffa annie igen. jag vet inte. Men nu måste jag kila, så att jag hinner fixa mig.
Love!

Nattinatti, tror jag!

Nu borde jag egentligen sova, men direkt efter maten, så somnade jag. Sov nog i två tre timmar? Men det var skönt ifaf, jag gillar att sova, men bara när jag är trött! Så jag får väl kolla på tv, och komma trött till konfirmationen imorgon? Sak samma, jag klarar mig iaf. Just nu sitter jag i systers rum, kollar på sex education, tror dessutom at jag sover här inatt. Mysigt. I min gamla säng med! :)  Det äre reklam nu, och jag såg ett par jätte fian skor, jag vill ha, nununnu!  Jag räknade dessutom ut att jag fyller år om 23 dagar!!! Hoppas att jag får en massa grattis. Hihihih
Loveu

Bra dag, bra dag!

Tro det eller ej, men jag gillar kyrkan! Människorna där är ganska roliga! :)   var d'är från 9 till 1 idag! Segt, men ganska kul! efter vi varit där, så chillade jag med Annie, vi cyklade till Klint, där vi badade! Jag iaf, Sofie, Anton, Filip och Affe badade med! det var kulkul! Trro dessutom att jag kommer bli sjukare, eller? Jag är fortfarande lite små förkyld och sånt .. Men det går väl över! Nu ska jag ära min favorit mat, det vill säga ris, brunsås och kyckling :D ha det bra!
LOVE YOU!

Fix- kyrka!

Nu är jag vaken, har fixat mig med. Blev ett bar jeans, ni vet dom nya?, en vit lång tröja, uppsatt hår och fult smink! Hahah, orkar verkligen inte fixa mig mer! Men så får det vara idag. Jag ska bara trots allt avra i kyrkan :) Men nu ska jag gå vidare. Haha, LOVE YYA!

God natt! Hoppas ni haft en bra dag.

Nu ar jag kollat på ghost wisperer (jag lär mig aldrig hur det stavas) Kyrkan var väl annars okej? Får väl helt enkelt lära mig och leva med det, fram till maj? Ska nog inte gå 28 gånger heller. Vet nog hur jag ska få extra poäng! :D Så jg går lite minder gånger, vilket är jäkligt skönt! HAHAHAH, hon tanten som var dr .. STÖTT SKÖN! ' Jag är då Helen och jag är lite galen!' Så gullig! :)
Men nu ska jag nörda msn, musik och sånt. Jag skriver nog imorgon innan jag drar!
Love u all!

@ kyrkan!

Ojsan, såg precis att jag blöder på min arm. Kanske för att jag rev mig nyss .. det ser inte fräscht ut iaf! Jag sitter iaf här, men mammas glasögon och känner mig jätte smart! :)  Om en liten stund så ska vi köra till kyrkan, allvare börjar imorgon små vänner! tror ni att jag kommer stå ut? :)  Jag tror itne det om jag ska vara helt ärlig, men nu har jag sagt att jag ska göra det, så nu ska jag ockå göra det! Kommer hem igen vid 9, då ska jag se Ghost Wisperer eller något, så jag skriver vid 10 igen! Puss!

I ♥ vampyrer ?

Idag är allting tråkigt känner jag. Vädert, datorn, kameran, allt! Men ändå har jag gjort en liten bild. Jag vet inte. Kanske sett för mycket på vampyr filmer? ♥


Tänk om jag skulle vakna, vara farlig, med hela munnen full av blod. Jag bet mig i tungan när du log.


Hallå världen?

har inte världen vaknat till liv än? Hahah! Har varit framför tvn ett bra tag nu, ganska mysigt! Såg en jätte bra film, positive, girl eller något hette den! Handlade om Hiv bland ungdomar i usa. Bra var det i vilket fall som helst! Fick också ett litet brev, från min kära lärare Jacob! :)  Stod om Ölands resan som vi gjoprde lite innan sommarlovet.  Snart börjar skolan med, längtar! Saknar verkligen skolan :o   Ni vet en såndära rosa dress? Mys dress? Jag skulle vilja ha en sån, vart köper man? :o

Godmorgon! ♥

Bevis på att jag är uppe tidigt! :)Finns inget annat att göra så jag sägger mig här och skriver!Jag har dessutom fått ett myggbett i hårbotten! Att dessa myggor aldrig ger sig. Har 14 myggbett nu, där av 12 är på fötterna :)  Dom ser säkert helt uppsvulna ut, hihih! Nu ska jag kila ner och hämta något att dricka, inte apelsin juice, den tog slut iger :(
LOVE!

Tysta steg och tysta tankar

Nu har jag  varit ute och gått, galet skönt. Tänk er att bara gå ut, för stunden, gå dit var fötterna vill, tänka på precis det man vill tänka på! Mest tänkte jag nog på orden "glömma och förlåta" , jag vill förlåta, och glömma allt som hänta. Jag har förlåtit dig, men jag har inte glömt någonting, det kommer alltid att sitta fast knutet runt min hjärna! Livet är hårt. Men man får ta dagen som den kommer och andas igenom den, aight? Mitt motto iaf.

Minns ni när jag sa att jag var olyckligt kär? det beror på att man måste lära sig att lita på varandra, tillit! Jag kan inte lita på killar, men precis när jag börjat tro på denna killen, så förstörs allting, precis allting. och jag föll ner igen. Och litar inte på denna killen. Jag får väl bygga upp min tillit igen? det må ta lång tid, men de är det värt!

En lång varm dusch!

Finns det något bättre än en lång varm dusch? nej, faktsikt inte. Jag tog en lååååååång varm dusch och tog hårinpackning, mitt hår är så sliiitet! Vetinte fiktigt vad jag ska göra med det. Några tips igen kanske? Jag ska ju klippa mig den 17e, doch bara topparna, eftersom jag vill ha långt hår igen :)     Nu sitter jag här, tuggar tuggummi och lyssnar på broder daniel :) det är så skönt! Ikväll så ska jag nog ut och gå, imorgon upp tidigt igen, ut och gå igen! Kan ju inte bara sitta hemma och dega heller! :)


Det stinker gamalt groll, men vi har skuggorna bakom oss.

Idag vaknade jag vid 7! Men det gjorde jag mest bara för att mina myggbett kliade så hemskt mycket! När jag hade varit vaken en stund, så gick jag ner, mest för att väcka mamma. Lillebror började ju dagis idag, känns konstigt att han inte är hemma! Men jag hämtade också lite apelsin juice! BIIIIG LOVE!Sedan somnade jag nog om igen, somnade vaknade, somnade vaknade, höll på så i 5 timmar! Nu sist så bestämmde jag mig bara för att gå upp, vilket jag gjorde!

Förresten, tack för alla tips om hur man får myggbett att sluta klia! Får väl ta och prova något när jag får en kli-attack! :)
love- elin

Hur får man myggbett att sluta klia?

Nu börjar klockan bli mycket och jag ska sova! Bara för att om .. någa dagar så ska jag börja stiga upp vid 7! Fast jag vet inte riktigt om jag kan somna, mina enorma myggbett tar död på mig! Några tips om hur man får dom att sluta klia? (:   Hade varit jätte bra! Men allihopa får sova gott, även alla myggor!
Love- elin

Hejsan myggor!

Jag hur ungefär 10 myggbett på mina fötter! Och jag kan inte klia på dom, eftersom jag har en massa skoskav! Mindre skönt! Jag har iaf varit ute med lillebror nu. Han är gullig, småjobbig ibland. Men nu kommer bilder på den lille fisen <3





Nu sitter jag och lyssnar på hög musik och sjunger :)

Utgång med Filleponken!

Ja, dvs ut med världens gulligaste lillebror! :) han hjälpte mig precis att välja kläder, hihi! Skriver mer sen, puss! :)

Frulle dags!

God morgon! Sovit gott? Det har iaf jag! vaknade tidigt, för att jag hostade. somande om och sov till elva, hihih :) Men nu ska jag och Sofie käka frulle!
love- elin


Mobben! :)

Hahaha, jag mobbar loss på Sofie (L)
Hon sitter och leker på mitt PS, de ät lite svårt, en hon kan ingenting, hon är så gullig, hon är bra!

Hosthost!

Hejsan folk! Idag har jag varit jätte mycket ute! Först fick jag med rnel ut, vi var ute i några timmar, gick bland annat ner till byn och köpte tuggummi, mumms! Satt och pratade ganska länge! Vid 7 så gick jag hem igen, kollade på sommarkrysset och sånt. Fick sedan ett sms från Sofie, som ville att vi skulle träffas, och eftersom jag ite träffat henne på evigheter, så fixade jag mig fort och drog ut! Träffade henne vid ramperna, sedan cyklande vi mot traryd, upp där var Mattias bor, sedan grus vägen upp mot Linnea! När vi var vid Linnea så mötte vi självklart Linea och Linnea! Vi snackade lite skit och hade det trevligt! Jag och sofie cyklade sedan vidare,kom till kyrkan, där vi mötte Fanni och Emma! Dom hänkade på när vi cyklade, vi pratade om allt möjligt, vid halv 11 igen så cyklade Fanni och Emma hem, jag och Sofie cyklade hem till henne och hämtade saker, sedan cyklade vi hit, och nu ligger vi här och chillar! Jag hostar så jag håller på att dö, men jag överlever väl allting? :)
Love- elin


Nu kanske ni vet lite mer om mig! ;*

Skulle du kunna tänka dig att delta i en dokussåpa?
Nej, faktistk inte!
Vilken årstid tycker du bäst om?
Sommar och höst :)
Brukar du sjunga i duschen?
Nej, det vågar jag inte :o
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja, faktiskt
Vad är viktigast för dig?
Att vara glad skulle jag nog tro!
Vad skulle du göra om du vann en miljon kronor?
Jag skulle nog fyllapå min garderob och skohyllan :)
Vad är det bästa med julafton?
Värmen från allt och alla :)
Tänker du mycket på ditt utseende?
Ibland :)
Bär du glasögon eller kontaktlinser?
Nejnejnej!
Vilken färg är snyggast?
Jag gillar nästan alla färger :)
Tycker du matte är svårt?
Hahah, ja! Mitt favoritämne!
Vad skulle du helst vilja vinna i en tävling?
Det kvittar, vän man än vinner så har man ett pris :) 
När går du upp ur sängen en typisk helgmorgon?
Bros på vd jag har gjort dagen före, men det är mellan 9-12 :)
På vem/vad avreagerar du oftast din ilska?
Jag är aldrig arg, så typ ingenting? (:
Tycker du rökning/snusning borde förbjudas i lagen?
Nej, men svårare att få tag i!
Hur många gånger har du fuskat på ett prov?
Aldrig.
Bor du utomlands?
Nej,
Hur länge varade ditt längsta förhållande?
9 månader :) , men dock var jag jätte liten. Så det var inte så seriöst!
Har du piercing?
Ögonen och navlen
Vart skulle du helst vilja ha piercing?
Tungan och läppen
Bråkar du och dina syskon ofta?
Nej, faktiskt inte
Vem är den viktigaste personen i ditt liv?
Mina vänner!
Läser du ofta böcker?
Om jag gör! Böcker är det bästa som finns!
Vad föredrar du för sorts filmer?
Roliga, läskiga, det kvitatr egentligen. Bara man tittar med rätt person :)
Vad slösar du mest pengar på?
¨Kläder, skor :)
Vill du gifta dig?
Någongång i framtiden kanske
Vill du ha barn?
Ja, ett vill jag nog allt ha :) 
Låser du toalettdörren även om du är ensam hemma?
Nej, faktiskt inte
Vilka tvprogram som går just nu har du fastnat för?
Kollar nästan aldrig på tv program, mest filmer!
Favorit land?
Något varmt!
Vilka ställen har du bott på?
Har bara bott här i Strömsnäs :)
Vilka husdjur har du haft innan?
Katter, hundar, fiskar, kaniner, möss :)
Vad förknippar du ordet skolstart med?
Rutiner
Solar du ofta?
När vädret tillåter!
Är du bra på att laga mat?
Jodå, lite :)
Var badar du helst?
Utomlands, i ett isblått hav. Så mysigt!
Vad dricker du för alkohol?
Cider och sånt :)
Vilken kändis är hetast?
Finns jätte många snygga, men Robert Pattinson har fångat mig! :)
Vad dricker du helst när du är törstig?
apelsinjuicie :)
Vilken är din favoritglass?
Ben& jerrys!
Vilket kaffe sörplar du helst?
Inget! :)
Vill du gå ner i vikt?
Lite hade inte varit fel (a)
Tycker du om sushi?
Jag vet inte :)
Lever dina föräldrar tillsammans?
Nope
Skulle du vilja träna någon typ av kampsport?
Nej, tror inte det
Har du tandläkarskräck?
Nej
Vad heter du i mellannamn?
Josefine
Är du en morgon eller kvällsmänniska?
Båda :)
Biter du på naglarna?
Ibland :) 
Vilka hemsidor besöker du varje dag?
Bilddagboken, min och andras bloggar, facebook :)
Sportar du?
Nej :(
Framtidsdrömmar?
Frisör? Hinna göra så mycket som helst när man är ung? jag vet inte :)

Finis väder, men ingen vill ut? :o

Jag har fixat mig, duschat ocha llting, ska ut med Moa snart, men jag får inte tag på henne, så jag vet inte om det blir något :o Ska se när Arnel vaknar med, ska få ut honom i det fina vädret hade jag tänkt :)

Sovit gott?

Nu har jag snart varit vaken i en timme, pga att jag är jätte förkyld, och hostar gör jag med! Mig och förkyldningar är inget kul kan jag ju lova. Hahaha, igår så låg jag bar ai sängen och kollade film. Kollade bland annat på Twilight, ned jätte dålig upplösnijng. Ehehe, men det fick funka! Just nu sitter jag här med mitt täcke och min apelcin juice! Love it :)   Det är visst fint väder ute, men det ser kallt ut så jag tror att jag stannar inne:)
love- elin

RSS 2.0