Ni hatar att älska mig?

Hahah, det är riktigt gött alltså! Ni kan bara inte sluta älska mig, gulligt. :)

jag gillar't

sängen + mobilen + film, det är bra

Elin hissar!


DEt bästa jag har använt för mitt hår! Jag lovar er! Om ni gillar den där känslan av nyklippt hår och håret är sådär helt lent, precis efter att man varit hos frisören, köp detta! Mitt hår är super lent, det går inte att bekriva! Men när ni använt det, låt håret luft orka, eftrsom håret blir mjukare och fräschare då / enligt mig!

Julstämning!

Är det bara jag som gillar julen? Jag blir som ett barn igen när det närmar sig julafton, och jag älskar att pynta granen, det är en speciell stämming!

just nu hemma hos mig!


God morgon!

Blev en väldigt lång natt! Sov i lite mer än 12 timmar, är hur pigg som helst!

Har ätit, nördat vid datorn. Jag har till ock med hunnit med att skälla lite på Patrik! Jag är så elak..

Mamma, som har varit ute och handlat in dom sista julklapparna, kom nyss hem! Fattar inte hur hon hinner med! Hon har liksom tusen personer att handla julklappar till.. Men iaf! Eftersom jag inte orkade följa med, så bad jag mamma köpa lite grejer åt mig, för jag vet ju inte vad mina söta syskon vill ha! Så jag ska snart springa ner och kolla vad hon köpte! Fick dessutom en massa tuggummi, lovely!

Sedan har jag bara en liten julklapp kvar, och jag har inte bestämmt mig än, vad den sa innehålla! :o


brabrabrabra!

Jag har inte mått såhär bra på evigheter. Jag hade nästan glömt bort den där känslan! Att bara vilja le åt allting. Att bara släppa taget om allting, alla bråk, alla krav, och bara leva livet! Att glömma pappa, det är nog det viktigaste. En hel vecka utan att ens ägna en minut, inte ens en sekund åt honom. Det borde nog vara så oftare, lite mindre pappa, lite mer leva. Visst låter det bra?

Den senaste veckan har nog varit de bästa veckan på något år! Även om den har varit lite upp och ner! Men det fixade sig till slut, och jag kan inte sluta tänka på det bubblande skrattet som bara vill komma ut, när som helst! Jag önskar att det alltid var så här!

Och vem har vi att tacka för detta? Jo, det är ju själva Mr. X! Och jag tänker vara lika hemlighets full, som innan, och jag gillar det, väldigt mycket!  

Dagen har varit ganska okej, nej, riktigt bra faktiskt! Hade det jätte tråkigt i skolan, hade en speciell dag, skulle göra en massa saker, och vi hade ett helt udda schema, inga lektioner osv. Slutade en liten stund tidigare än vanligt, så var hemma ganska tidigt, så jag tog det chill.
Duschade sedan, rakade benen också! Det behövdes, haha! Min och Matilda konversation om det. Bäst! Hahha, iaf. Jag fixade mig, sminkade mig och fixade håret.
Efter någon timme, seg är jag, så åkte jag till Markaryd. Där träffade jag Mr. X, vi gick en liten runda pratade osv. Träffade David och Simon också. Hängde på luffarstället kiosken. David är heltgalen, svär! hahah. HAde kul iaf. Träffade Felicia också, saknar henne! Träffade Kimsan lite också, inte allt för ofta man träffar honom!

Efter några timmars väntan kom äntligen Josefin och Austin. Vi var lite på luffarstället innan Austins mamma kom och hämtade oss. Austin började hålla på och fixa i sitt rum, helt lost. Vi nördade lite bilddagboken osv. men efter mycket tjat, så kollade vi på film. Det var väldigt trevligt faktiskt.

Jag hade en mycket trevlig kväll med dom bästa! Hoppas på fler sådana kvällar.

Nu ska jag nörda msn och kolla på tv. Hoppas ni får en helt underbar helg,  jag hiner nog inte uppdatera så mycket. Men ska försöka. Så vi kanske ses imorgon, kanske inte!

Pusstja bitches, lots of love!

DAGENS VILL HA!

Cima Shirt SEK 399, Ichi - NELLY.COM
 Low Back Knitted Dress SEK 795, Lipsy - NELLY.COM
 Japanese Hipster Set SEK 648, Calvin Klein - NELLY.COM
 Emerald Siren Bikini Set SEK 995, Vitamin A Gold - NELLY.COM
 India Pink Cosmo Set SEK 895, Vitamin A Gold - NELLY.COM
 Sunset Bikini Top SEK 149, Wonderland - NELLY.COM

DAGENS LÅT!


Skolan!

Snabb update innan jag går till skolan!

Jag är lite små sjuk igen.. Var friksk i 4 dagar, men jag tror det bara var för att jag slarvade med medicinen, haha. Orkar inte ta den 8)
Idag så ska jag faktiskt till Mryd direkt efter skolan, och nu ska jag vara lite sådär hemlig, jag ska träffa Mr. X!
Hahahha, har alltid velat skriva det, och nu passade det jäklans bra!

Allting börjar falla på plats nu!

Upp och ner, hänger jag fortfarande?

Härligt att mina besökare bir fler, även om jag aldrig uppdaterar! Så söta är ni allhopa!

Allting är fortfarande upp och ner, lite värre kanske, lite bättre kanske. Jag kan inte bestämma mig, jag hänger upp och ner, med fötterna i luften, och jagbalanserar på mitt huvud och ser inte längre än ögat når, ibland är jag tillbaka vänt, med fätterna på jorden, och vet vad jag ska göra, kan se igenom dimman, kan hitta balansen. Önskar att allting var så jäklans lätt. vrid tillbaka klockan några veckor, kanske månader? Och gör allt s bra, så som det var i slutet av sommaren, då mådde jag bra, bäst till och med.

Josefin är iaf bra, alla borde vara som henne, "nobody's perfect, so Josfin is nobody" ♥

jag vill ha tillbaka sommaren 08, då det var jag, Josefin, Rasmus och Alexander, Jag josefin och Lottan. Lalal, allt var så bra.

Jag vill få mina drömma uppfyllda, mina tankar. Jag önskar man kunde vrida tillbaka tiden, nu!
Jag blir galenav det här.

-

Ibland är det svårt.


Dagens planer!

God morgon!
Sovit gott? Det har jag gjort iaf haha!
Just nu sitter jagoch kollar på tv, ska vääl snart hoppa in i duschen. Bestämma kläder osv. Matilda kommer hit vid tre, och nästan direkt efter ska jag jobba, sedan drar vi till ballhall open. Träffar en massa trevligt folk, det blir aweome.

Puss!

Nelly.com!

Kollade runt lite på Nelly.com, och kolla vad jag hittade!

Coolboy Jacket SEK 799, Soaked in Luxury - NELLY.COM

  Annie SEK 679, Vintage By Fe - NELLY.COM
 Purple Gold SEK 999, Triwa - NELLY.COM

Tyckte klockan i mitten var så himla söt! :)

Mys

Nu tänkte jag mysa till det!
Först ska jag laga lite mat, makaroner, yeah! min frukost, är dö hungrig. Sen ska jag tappa upp en varmt skumbad! Och bara mysa, hahha!

Green day - 21 guns


det är så synd om mig!

Idag är det så synd om mig, haha! Har hostat i stortsätt hela natten, så ag valde att stanna hmma idag. Mamma ringde också Ulla (skolsköterskan) för att prata om prutan vi ska ta denna veckan eller nästa, baconsjukan ni vet. Vet inte riktigt vad dom pratade om egentligen, för jag somnade. Men sen kom mamma upp och väckte mig, och sa att jag skulle tänka på Jaob ( min lärare) Jag bara,what? Hahhaa, så hade han tydligen sagt det när mamma ringde och sjukanmälde mig, för han var tyligen också sjuk. Alla är sjuka, aja.. Sov i någon timme sen. Då vaknade jag av söta sms från Fanni och Sofie, tur att någon tänker på mig (a) Söta är ni iaf!

Nu kollar jag på mtv, och jar tänkt ut dagens låt (a), men den kommer lite senare. Pusshej!


drogdrogdrog

H&M Har faktisk snygga kläder?


Allt detta kommer från H&M enligt mig är det skit snyggt!
I waant!

Hahaha!

Om man inte kan köpa drickan i sverige så..

Nya kategorier!

Som ni alla ser så har jag gjort två nya kategorier. Dagens låt och Dagens bloggare! Dom kommer innehålla precis det som dom heter! Hahah. Varje dag kommer jag leta upp en bloggare, känd eller inte känd. Och reklamera den här, på min blogg. Och eftersom jag älskar musik, så tänkte jag att jag kunde bjuda er lite på min musik, just den dagen? Fast bara en låt per dag :) Det kommer bli awesome!

Hoppas allt är bra med er förresten! Med mig är det väl sådär, är hostig och förkyld, får väl bli doktorn på måndag och se vad han kan göra!


Jag just nu!

Ni är söta, läsare!

Gulligt at ni fortsätter läsa min blogg, även  om jag är smst på att uppdatera! (aa)

Imorgon, så looovar jag att det kommer bilder från Danmark, orkar inte nu-. Och jag ska snart sova. Är alltid s jäklans trött, börjar bli lite små jobbigt. Förresten! Jag ska börja käka tabletter! Både kalk tabletter och omega-3, Jaou, hur ska man tolka detta? Jag tolkar det som att det är ganska okej faktist. För jag vägrar att dricka mjök, och att äta något med mjölk i, det är inte min grej längre. Och omega-3mbara för att jag aldrig i hela mitt liv har ätit fisk, uuuusch!

Jag hatar fjortisar, dom är så patetiska, seriöst. Hahha! Ska inte säga för mycket här.. Men nu har hon verkligen gått över gränsen, haha!

Opps!

Tre dagar sen sist. Men jag har inte tid och jag orkar inte.. Men jag updaterar när jag känner för det, that's it!

Jag hade det väldigt trevligt i Danmark, ska nog börja åka dit lit eoftare..

Och idag praoade jag, det var kul. Men har väldigt ont i benen nu :o

@ Danmark!

Hallojsan!

Just nu sitter jag i Danmark hos mina fina slæktingar :) Vi åkte hit idag, åkte bil i typ.. 5 timmar. Man var ganska seg effter det. Jag har varit med Cecilie, min lilla kusin. Så søt ær hon. Och ja, jag sitter vid en dnsk dator, men ni får øverleva!

Nu ska jag gå in på fb och kolla læget dær, pusstja bitches! :)

dagens låt!


Skolan!

Hej finisar!
Jag sitter i skolan nu. Skriver om William Shakespeare. Det är svårt, men ändå ganska kul. För man vet inte hur man ska formulera orden, ahah! men iaf. Idag kommer jag inte orka uppdatera.. För jag mår super dåligt! Är trött och så. Så jag funderar på att sova när jag kommer hem, känns som att det behövs. Men vi ses kanske senare idag.

Pusstja bitches, lots of love!

Jag har blivit dålig ..

Dålig upate, huhu!
Orkar inte, och det är skönt att var utan bloggen lite. :) Sitter och kollar på tv nu. Ska snart göra lite läxor och så! Men snart är det helg igen, och det är nice! :D

Pusstja, bitches

jag är förkyld!

God morgon tänkte jag nästan säga! Hahah, jag är helt borta idag alltså.. Är super trött, lillebror väckte mig idag vääldigt tidigt, så ja.. Ska bara öra mina läxor, sen ska jag nog sova! Är hur trött som helst.

Dagen har varit bra annars! Har haft treligt osv!

Dagens outfit och facelook!


Oversize kofta - mammas garderob?
Paljett linne - H&M
Tights - Bik Bok

Vågit hår och inbakad fläta, det är typ min nya grej (:

Planer ..

Yeah.. Nu ska jag nana.
Är fortfarande förkyld, jag nyser fortfarande, ahha!
Anyway, hoppas ni hr haft en bra dag! Och att ni kommer få en liak bra dag imorgon! :)

Imorgon ska jag jobb aoch göra läxor tror jag, så vi får se hur mycket jag hinner uppdatera!
På onsdag då ska jag på gympa?! Känns kul att börja igen, jag älskar det :)

Pusstja bitches, lots of love!

Nu är det dags ..

.. att säga ifrån!

Jag vet att NI har höga förväntningar på mig, ni vill att jag ska lyckas. Ni vill att jag ska få det bra. Jag vet. Men nu har jag tröttnat på allt tjat! Allt tjat om vad jag ska bli, vilken linje jag ska gå. "Om du går den linjen, så kan du bli det och det och det, och man tjänar ganska mycket pengar på sådana jobb!" Ser det ut som om jag vill tjäna en massa pengar?! Jag har så att det räcker. Jag vill leva ett vanligt liv, och inte klassas som en överklass snobb! Visst jag älskar kläder/skor, men bara för att jag gör det behöver jag inte köpa det dyraste! Jag gillar att shoppa billigt, men ändå kunna handla mycket?! Och jag vill inte bli judist eller vad fan nio sa, för er skull. jag vill SÖKA in på linjerna- Foto och bild, Frisör eller turism. det är sånt jag gillar. det är sådant jag vill hålla på med.

AAAARGH

BRB

hejhejhej!

Nu ska jag duscha, sedan chilla, är fett trött. Första skoldagen efterlvoet nu ju :)
Vi får se vad jag ska gra sen.. Ta det lungt som vanigt antr jag. (:

PUSS!


Min helg :)

I helgen, så var jag ju hos Josefin, vi hade a nice time! Vi åkte till centrum, träffade Austin, Matilda och Anton, lite senare träffade vi Viktor och Oskar också.. Vi hade det skit tråkigt, det var kallt och allt! På kvällen, så åkte jag och Josefin hem till Austin. Vi kikade på film och hade a nice time. Hahah. Skrattade loss :) Engelska filmer är roligare på engelska, om ni fattar? Anyway, vi cyklade hem tidigt. Var hemma vid 9 tiden. Då kolalde vi på film. Båda ( jag och Josefin ) var helt borta. Låg och asgarvade åt typ fiskmås och liknande saker! Galet var det. Vi var vakna skit länge, fast när vi är på g, då jäklar så bryr vi oss inte om det! Jag hade jätte trevligt, och jag älskar JOsefin över allt annat, bäst är du bruttan! :)

BTW! Träffade Kimsan en stund också, ganska sällan man träffar honom, så det var väldigt trevligt :)


Dåligt update igen ..

Hej bloggen! Jag hinner inte skriva så mycket, för sk aiväg vilken minut som helst, ska till kyrkan, så blir borta i en timme, kanske lite längre! När jag kommer hem igen så ska jag berätta lite vad jag gjorde igår/idag :) Pusstja bitches, lots of love!

RSS 2.0