God morgon!

Just  nu bråkar jag med lillebroe, awesome :) Kollar på något random program.. Ska snart duscha och göra vid mig ::)

Idol

Nu ligger jag och kollar på idol, det är paus nu! Jag är helt trött, höll på att somna innan, Det är ju nice. Men vi hörs sen :)

Nya skor!

Nu är jag hemma! Har haft en trevlig dag med syster, köpte två par skor, fick dessutom ett par skor av syster hon kunde inte gå i dom, haha!


NYA SKOR PÅ INGÅNG

Nu har jag fixat klart med, ska snart äta något lite snabbt sedan drar vi iväg. Kommer såklart hem igen, fast lite senare idg, så vi ses ju då!

Jag är fortfarade lika sjuk, ellerja, förkyld. Detta gör mig väääldigt deprierad, så ja..

Pusstja!

God morgon!

Sovit gott? Det jag har gjort iaf, även om jg har ovit ganska lite inatt med, ahha! Jag var så övertrött igåroch kunde inte somna. Så jag låg och pimpade mina naglar, Blev ganska awesome ändå

Snart ska jag hoppa in i duschen, för vid 11-12 ska jag iväg med syster, jag ska öpa skor och så!


Usch på förkyldningar

Hej finsar.
Dåligt med updateringen, jag vet. Men jag orkar inte. Ja har sovit två timmar inatt, och vill bra sova nu! Hahah. Hade det trevligt igår iaf.. Men somnade lite små snuvig och vaknade upp helt genom förkyld! Och mina förkyldingar är inte att leka med! Men det är sådant man får klara av!

Imorgon ska jag fylla på min skohylla lite.. Kanske köpa två par skor, vet onte rktigt än :o, men vi får se!

Förkyld!

Ligger i sängen med matilda. Vi båda är dö förkylda, ligger och snorar ;) haha. Vi kollar på film och dricker cola. Mums! Men nu måste jag kila. Pusstja!

Videoblogg


Matildas blogg!

Video!

Jao, tolka hur ni vill!


i min bubbla!

Sitter och kollar på Aschberg (stavning?), om åt konstig mat. Haha! Undrar hur det egentligen smakade ..

Snart ska jag äta frukost, är hungrig, hihi. Ska kanske snart börj fixa mig? Matilda kommer ju snart, och sen ska vi iväg, haha. Men jag gillar att ta allting i min egna takt, man ska inte behöva stressa. Då blir allt så fel, haha!


Gårdagens outfit!

God morgon finisar!

Jag sov riktigt länge idag, inte så vanligt att jag sover till halv 12 ? Whatever.. Ja stack hem tidigt igår, för det var inget roligt på cupen. Myste lite med familjen och med dato´r. Låg och läste skit länge, haha! Sen smsade jag loss..


Boddy - Gina
Kjol - Gekås
Strumpbyxor - random affär
Skor- Nelly.com

Elin är glad!

Nu har ja duschat, känner mig fräsch osv! Ska snart klä på mig, Men vet intre riktigt vad jag ska h apå mig idag, får väl prova alla mina kläder!

Ska snart iväg på cup, det är nice!

Bullbak!

Mamma bakar bullar, så söt är hon :) Jag var busig och sprang ner och tog en bulle. Nu ligger den och väntar på att bli uppäten! Tänker e den till fåglarna eller något.

BTW! Jag fick min älsklings mobil igår, hur awesome är inte det?!

I don't feel good.

God morgon gott folk!
Tänkte bara önska er en hej dundrans bra dag, för det ska allt jag ha! ♥

Hur många gånger kan ett hjärta krossas men ändå fortsätta slå ?

Vännerna hjälper inte.
Musiken är inte tillräckligt hög för att tränga bort alla tankar. Jag hör bara en blandning av elaka tankr och bra musik från Alkline Trio. dom jävla tankarna vill verkligen inte bort från mig idag. Jag vet inte vad jag ska ta mig till helt ärligt. Sitter med mina skullcandy, kan inte få volymen högre. Jag försöker att stänga inne mig i min bubbla igen, men tankarna frstör alla mina försök. Är det dags nu`? Är det dags att ge upp nu? Jag orkar inte längre. Ingen finns här, ingen som kan klara att stå för två, Egoism. Ingen förstår att jag har känslor, att jag har ett hjärta som slår, att jag är av kött och blod.

Jag är ingen jävla leksak, som ni kan plocka fram hur som helst. Att du bara pratar med mig gör ont?! För jag vet vad s kommer att hända inom några dagar, kanske timmar. Du lämnar alltid mig. Du gr alltid något som krossar mitt hjärta igen. Man klarar inte att falla till botten hur många gånger som helst.

Natti!

Hejsan!

Jag är hemma i värmen nu! Hade det trevligt ute. Men det är trevligare hemma. Ligger och spelar Café World, måate göra mat inför natten, mina kunder äter för mycket. Hahah!

Ska lägg amig snart. Så jag ska kila nu. Sov gott!

Pusstja bitches, lots of love!

utgång

Gissa vem som ska ut idag igen? Hahha. Ska cykla ända till shell och köpa glass, mums.

Nu måste jag skynd amig, puss!

Jag gillar livet, just nu!

Sa jag att jag har köpt ett par nya skor? :) Hoppas dom kommer snart. Och sen på fredag åker jag och syster iväg och köper skor, hihi.

Snart tänte jag kolla om Kent har någon konsert snart, drar med mig några peep's dit och det kommer bli galet bra. Kent är mitt liv just nu :)


Oplattat eller plattat? :o

Konstig natt..

God morgon små vänner!

Visst är det underbart med höstlov? Att bara sova så mycket man vill och ta det super lungt, det är det bästa jag vet tor jag? Haha. Somnade tidigt igår, eftersom allt på datorn var tråkgit, så jag kollade film, somnade ju självklart till filmen.. Drömde en helt konstig dröm! NI vet att jag brukar spela Café World? Hahah, man kan ju typ ha grannar där, jag drömde om det. Att jag ringde en massa folk och frågade om dom ville bli mina grannar ♥

Efter som det är kyrka idag, så måste jag nog snart börja fixa mig. Leta kläder och skor. Ska se om jag kan ha mitt hår nedsläpt idag, har det uppsatt så ofta nu. Iaf, det blir dålig update. För jag har ingen mini laptop som jag kan ta med mig överallt, men ska försöka fixa det faktiskt. Hihih!

Pusstja bitches!


Hemma!

Hemma nu! Det var kallt ute, men ahde en trevlig stund!

Bytte namn på bloggen också, :) Ska se när min design är färdig, hoppas den är det snart..
Men nu ska jag kolla film och dricka Danomino eller vad det heter.

Pusstja bitchs, lots of love!

Nörden Elin

Nu ska jag sluta nörda mig och gå och duscha, eller äta. Vet inte ritkigt. Hahah.

Men vi hörs lite senare, ska nog ut en sväng ikväll med. Så ah, vi ses!

Kan det verkligen stämma?

Läste precis på en blogg att det bara är 60 dagar kvar till julafton? Är det så? Har någon räknat? :) Men om det är så, så har detta året gått väldigt fort, eller? Julafton var ju nästan som igår?!

Aja, jag sitter iaf och spelar Café world. Ska snart hopa in i duschen tror jag också :)

Sovit gott?

God morgon! Hur mår ni denna lördagen?

Vaknade för ganska länge sedan, men har spenderat morgonen med Lillebror. Lite tid får gå till familjen ibland. Lillebror och jag vi har spelat spel, tittat på tv och vi har skrattat. Loveu.

Idag händer nog ingenting? Hörde att det var FBU idag, men vet inte riktigt. Vet inte ens vem som har festen. Så jag tror att jag skippar det. Blir faktiskt en familjekväll ikväll. :)

Nej, nu ska jag kolla bloglovin, sedan ska jag nog spela Café World ;D

Tråkig fredags kväll ..

Hello!

Kolat klart på idol, sitter och kollar på något annat program nu. Det är ganska kul faktiskt. Och jag är super trött också, och klockan är inte ens 12, great.

Alla är iväg på Saftis, men jag sitter hemma ? Men man måste ta det lungt ibland!


Idol`?

Hej bloggen!
Dålig update? Ja, lite faktiskt. men jag somnade innan, var helt slut! Och sen var jag ute med. Var lite med Arnel, vi träffade en massa folk. Gezim, Jafahr, Filip och Robert. Vi chillade loss. Hahah, Robert trillade, och jag dog av skratt, såg helt kul ut.

Vilka kollar på idol idag? Jag sitte rfaktiskt och kollar just nu! Jag älskar verkligen Rabih, han är så söt. Och hans röst! Trodde verkligen inte att han skulle klara av rocken, men det blev skit bra. tror at jag ska rösta lite mycket på honom, eller vad säger ni?

Nej, nu ska jag kolla vidare på idol, sen ska jag nog spela lite Café world! Helt beroende ;)
Pusstja bitches, lots of love!

Jag gillar det.

Jag har-

  • Pluggat
  • Duschat
  • lyssnat på Kent.

Detta är riktigt nice!


Update från skolan!

Sitter i skolan nu, ska egentligen inte vara inne här, men whatever. Har massviis med läxor idag, och jag vet inte om jag hinner uppdatera särskilt mycket. Så ah..

Bara så att ni vet så är jag super hungrig har inte ätit sedan imorse, för det var äcklig mat i skolan, usch. Hoppas att vi slutar snart, och det gör vi. Haha.

Nej, nu måste jag kila, puss!


Random pic, men gillar den!

Alla borde veta..

.. att jag älskar Marilyn Manson!



Arnel hälsar btw


ELIN SÖKER ..

EN BÖG-KOMPIS!
Hahah, tro det eller ej! Det verkar var akul. Sitt aoch kolla in killar, med en kille?! Hur awesome är inte det. Får inte mina killar att sitta och kolla killar med mig, alltså måste jag finna en liten mini-Amir?
Hör av er sötisar!

[email protected]

Städar!

Hej finisar!

Jag är hemam från skolan nu, ahr varit det ett bra tag. Men har städat mitt rum lite. Det behövdes verkligen kan jag ju säga. Är inte riktigt färdig, men det får vara så ;)


Update från skolan!

Hej sötisar!

Nu sitter jag i skolan. Jag och Matilda ringer runt efter praoplats, och det går väl sådär. Men det är trevligt. Eller hon ringer och jag letar upp nummer och suger på min klubba. den tar aldrig slut, vilket är ganska coolt! :D


En väldigt gammal bild på mig!

Kemi, usch, fy och blä!

Nu är jag hemma igen. Det var bara 8 barn på gympan idag, så det var chill!

Nu ska jag göra min kemippas jag fattar den snart, haha.

Pusstja, bitches- lots of love!

Stress!

Hello!

Nu har jag fixat mig, och så. Nu ska jag snart till jobbet, orkar inte idag. Men jag MÅSTE. Sen har jag äckel prov, mums. Hhaha.
Hur ser eran tisdag ut idaG? Hoppas ni har dt bra iaf :)

Lots of love!

Kemi är det värsta som finns,

Hallå folket!

Dålig uppdatering idag, men har inte haft tid.

Matilda följde med mig hem idag, vi pluggade, eller jag gjorde det, hon hde inte sina böcker med sig, hm ..! Jag ska snart fortsätta att plugga, har kemi prov på onsdag, och jag kan ingenting typ. Jo lit ekan jag faktiskt. Men jag tycker att det är super svårt!
Så ska råplugga på det, men först så ska jag ta en lång härlig dusch. Ska se iom min verk i ryggen försvinner, jag hoppas verkligen det!

Jag mår bra nu!

Nu har jag sovit i några timmar, jag har duschat (Y) Mår riktigt primna, men är fortfarande super trött, ska snart sätta igång en mysig film eller något :)
Blir en riktigt tidig kväll idag, men det är ju skönt ibland!

Det var en riktigt fullpackad helg, jag vilade ingenting typ, höll igång en hel helg! Men det värsta var ju att jag somnade till i kyrkan idag, haha! Men när man somnade vid 6 i fredags, och steg upp vid 11, var uppe till halv 1, vaknade vid 9 idag, då är man ganska trött. Men jag sov ju typ.. 5 timmar innan. Nej, nu ska jag hämta dricka, sedan sätta på en film

Nu får ha en fortsatt trevlig dag! :)

Helgen har varit nice!

Hej finisar.

Saknat mig?! Hahah, jag har haft super trevligt hela helgen! En riktigt nice helg alltså. Men nu ska jag inte skriva så mycket mer, det kommer bilder, som ni får tolka hur ni vill ;)


MJAO

Hos Oskar!

Hej finisar!

Förlåt för dålig update, men jag har vrit super upptagen, och har inte haft lust till att skriva. Har inte haft någon dator heller. Var inne lite snabbt igår, men han tyvärr inte skriva något!

Igår så åkte jag till Markaryd, hämtade Josefin, Austin och Adam. Så åkte vi hem till Oskar, ni vet där var vi badade bubbelpool för någon vecka sedan? Ah, jag är här nu. Vi sov här i natt. Mycket trevligt faktiskt.

Ikväll blir det lika dålig update, för jag ska hålla igång hela natten, ;)
Hahah, nej. Men ska till FBU och kolla läget. Träffa en massa peeps och så. Det kommer bli awesome. Men nu måste jag kila.

Lots of love!

Ps. Svarar på kommentarerna imorgon!

God morgon! ♥

God morgon finisar.

Jag hinne rinte skriva så mycket, eftersom jag steg upp lite sent idag.. Och så ska jag gå till skolan, har min cykel där ju, suck!
Men nu ska jag sminka mig, vi hörs! :)

Dålig update, precis som jag sa!

Varit iväg hela dagen, så därför ingen bra update!

KOm hem nyss, og inga bilder, eftersom jag glömde min kamera, så kunde inte ta en massa kort. Det är chill. Nu sitter jag här och pratar med masas folk. Men ska snart kila, för jag har läxor och kan ingenting, jag är smidig. YEY!

Nu msåte jag kila, svarar på kommentarerna imorgon, på morgonen, om jag komer upp ur sägen vill säga.

Pusstja bitches, lots of love!

update från skolan!

Hej igen älsklingar.

Sitter i skolan nu, tog datorn från Minna, så bus är jag. Haha. Men snart slutar vi. Har typ två lektioner kvar. Sedan drar jag till Markaryd, det är ju Rock The House. det kommer bli trevligt.

Men nu tror jag att Minna vill ha tillbaka sin dator, så vi ses.

Pusstja bitches, lots of love!

Ingen mer uppdatering idag.

God morgon! Sovit gott?

Jaghar fixat mig, eller ah. Klätt på mig och plattat håret, ska alldeles strax sminka mig lite fort. Sedan är det ju skolan, orkar verkligen inte, haha! Har prov och allting. Men som tur är så har jag ju elevensval, det är lite trevligare. Går tidigare från skolan med, för jag ska ju åkra bort, hahah. Väldigt långt bort *himlar med ögonen* Haha!

Nej nu ska jag kila, ha en underbar dag finisar!


God natt!

Sitter nera vid Tvn och kollar på oskyldigt dömd och fryser om ftterna. Snart så ska jag kila upp. Ska plugga och värma fötterna, orkar inte att dom ska frysa längre, usch och fy. Dom blir helt is kalla, jag lovar!

Detta är också det sista inlägget för idag. Så vi ses kanske imorgon. Åker liksom iväg ganska tidigt på dagenoch kommer hem på kvällen. Men annars så hörs vi säkert på fredag.. Vi får se.

Pusstja bitches, ni betyder.

Plugg

Nu har jag duschat och rakat benen. Skit gott. Hinner inte raka benen imorgon, och kanske int epå fredag, så det var lika bra att jag gjorde det nu.

Jag har övat på mitt prov med, kan nästan allting, känner mig riktgit stolt. Men man vet ju aldrig hur det går imorgon. Ska läsa fysik och biologi också, YEY!

Pusstja bitches.

God natt kära vänner!

God kväll kära läsare!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och mysa. Men först så ska jag borsta tänderna och smörja in mig med badylotion, det är så mysigt.

När jag har lagt mig, så ska jag plugga, Ska läas igenom Kemin och Biologin igen. Sedan kolla igenom engelskan. Känner mig väldigt säker på det faktiskt, great.

Men ni får sova så himlans bra!

Pusstja bitches!

HAR NI HÖRT?!

Melissa Horn har ett nytt album!
Dock tycker jag inte att det är liak bra som henne förra. Detta var lite lamt eller så.. Men jag tcyker om henne ändå.

Nu ska jag plugga biologi, läsa 4 sidor några gånger så jag verkligen kan det. Sedan Kemi, ver faktiskt inte vad vi har i läxa, men något är det! Har prov närsa vecka på det också .-. Suger på det, men ändå ..


Update från skolan!

Hej allihopa!

Nu sitter jag i skolan, har nästan gjort färdigt ett arbete om Katrina Von Bredow, riktigt bra är hon. Jobbde med Emma i klassen, riktigt trevligt :)

Jag kommer inte uppdatera idag, eftersom direkt nä rjag komme rhem från skolan kommer Farbror Blå hem till mig, yey. Haha, jag har inte gjort något jag lovar! Sedan ska jag jobba faktistk, saknart alla barnen, tror också att det ska vara alla barnen tillsammans idag, riktigt nice. Men nu måste jag gå.

Pusstja bitches!

Inget plugg idag inte!

Jag har inte pluggat än, busig är jag. Läst färdigt boken också. Riktigt bra!

Istället för att plugga så gick jag in i duschen, riktigt skönt, ni kommer väl ihåg att jag är den som MEST älskar att duscha va?! :D

JAG LEVER I EN BUBBLA

Nu har jag legat och läst ett bra tag riktigt skänt att bara koppla bort alltid, inte sant?

Tänkte bara via att jag lever. Nu ska jag läsa ut boken sen plugga.
Love

KENT ÄR KÄRLEK

Hej finsar.

Nu ligger jag i min säng, myser med datorn ofc. Och med en Piggelin. Det är så jäklans gott.

Nu är en dag av skolan avklarad, och snart är det helg? Denna veckan kommer bli seg. Alla 9or är på prao, och det är väldigt tråigt. Eftersom alla roliga människor på skolan är dom i 9an .. Suck.

Snart ska jag plugga, har väldigt lite läxor denna veckan, vilket är jätte skön. Har haft så mycket dom senaste veckorna. Men man får över leva..

En trött Elin vill sova ..

Jag är så himmlans trött att a´jag inte orkar kommentera någon blogg eller liknande. Så jag tänkte lägga mig och läsa en väldigt bra bok. Kort kjol heter den. Har dock inte kommit så långt i den, men är redan fast klistrad.
Kanske skriver senare kväll. Puss på er :)

Igår

Tänkte visa några bilder sen igår, blev inte alls många bilder. Men några blev det allt!


Kollade genom bilderna nu, alla bilder var på Micke, han ser lika rolig ut på alla bilder. Resten var bara skit, haha :D

DANMARK VANN!

Hej finisar. Hur mår ni?

Själv mår jag super, eftersom danmark vann igår. Snacka om att alla var imot mig för att jag hejade på dom. Men that's life.

Går dagen var super, hade det skit trevligt. Jag, Matilda, Max, Jonas och Micke vi kollad epå typ filmer, vi skrattade och hade det hur kul som helst. Kommer ta lång tid innan jag glömmer denna dagen!

Och dålig uppdatering för jag var i kyrkan, jag vart ute och sen har det inte riktigt gått att uppdatera!


Dresscode

Nu ska vi kila, huhu.
Dresscode for tonight!
 

N U V I N N E R D A N M A R K

Just nu..

.. så sitter jag och plattar mitt hår och beundrar mn fina utväxt som snart ska bort.

Mitt hår blev inte så fint som jag hade hoppats att du skulle bli efter duschen, så det blev att platta det. Har ingen aning om vad jag ska göra med håret sen. Kanske någon fläta, kan sätta upp det.. Jag vet inte. Vad tycker ni?

Torpa var kallt!

Nu är jag hemma!
Har duschat också. Mums. Inte alla som gillar att duscha, euw.

Lyssnar på KENT nu md, det finns inget bättre.

Ska snart äta sedan fixa mig lite. Klockan är ju liksom 3, man fixar sig int ehur snabbt som helst.

ÄNDRADE PLANER!

Ska inte duscha nu, för ska följa med Sara ut till Torpa. Så vi ses! Lots of love

"Om du lämnade mig nu"

Godmorgon finisar! Sovit gott?

Har varit vaken en stund har bara inte orkat skriva, hah. Tänkte snart hoppa in i duschen och bara mysa. Älskar att duscha, haha. Det är något speciellt med det..

Nu ligger jag iaf i min säng, mums. Lyssar på Lars Winnerbäck, han är kärlek rakt igenom.

Vad har ni för planer för kväll?

Grönt godis

Jag sitter fortfarande och suger på mitt gröna godis. Mitt finger blir sådär grönt av det, i like it. Hahah, kollar på någon random film ochså. Den är lite bra faktiskt.. Ska sutta vidare på mitt godis nu. Puss!

MIN FREDAG ..

.. ser ut såhär!


Fredags mys!

Riktigt längesedan jag låg hemma och bara tog det lungt helt ensam med en dator och en tv. Lite coca cola och lite grönt godis! Jag älskar grönt godis helt enkelt. Det är riktigt min grej!

Och jag vet att det har varit dåligt med bilder. Men jag tänkte hämta min bebis kamera nu och USB-sladden, då blir allting super!

!!

RABIH SJUNGER NU!

!!

RABIH SJUNGER NU!

IDOL..

.. på tvn just nu! jag älskar det, bara ligga och mysa till det. Dessutom gillar jag Peter Jihde (stavning) han är snygg.

Unga mammor, väldigt unga

Hej allihopa!

Vad gör ni denna fredag? Själv ligger jag hemma och tar det lugnt. Just nu kollar jag på något program om unga mammor. Det är faktiskt bra. Hahah, nu ska jag kila. Puss

Jag är så trött!

Detta livet tar på krafterna..

Nu ska jag äta. Wihu. Är super hungrig, maten var äcklig i skolan. Som alltid!
Ligger här och lyssnar på musk. Tänkte lägga mig en lite stund och så. Vi får se. Love

Dagen!

Det kallas dålig uppdatering, men det kallas också fritid!

Matilda följde med mig hem idag. Vi köpte godis och cola, vi kollade på Titanic, vi pkluggade, vi träffade Jonas och Max, vi skrattade. Kort samman fattning om dagen! :)

Ska plugga vidare nu, har prov imorgon. Det äritne kul. Puss

Jag är törnrosa.

Nu ska jag hoppa i säng, ahah. Sov gott!

Jag är törnrosa.

Nu ska jag hoppa i säng, ahah. Sov gott!

JAG ÄR LAT, LITE IAF

Nu har jag duschat, fönat håret och läst igenom nästan allt vi ska ha på provet, och jag kan nästan allt också. Har bara natur skiten kvar, go me! Tänkte platta håret också, orkar inte göra det imorgon, hah

Livet är hårt.

Var ute en stunds nyss, pratade med Molly. Är ltie förvirrad och får panikattacker med jämna mellan rum. Usch!
Jag som var så glad över det innan, kan inte borde vara riktigt så glad över det. Det känns hur konstigt som helst, men jag var ändå inte redo. Nog lite därför jag var så deprimerad innan. När det hände innan diag, var det om en stor fet sten flög bort från mig. Så jäklans bra kändes det. Men det känns dock inte lika bra nu. HM!

Liver och svårt att förstå ibland! Men nu ska jag duscha och få lite värme i kroppen. VSi hörs senare. Lots of love!

Drog

Har legat och läst lite, därför det blev lite dålig uppdatering. :)
Ska fortsätta att läsa, helt kär i boken, haha!

MYROR I BYXORNA

Blev inte så mycket plugg ändå. Läste igenom frågorna och tog upp svaren i huvudet, sen fotade jag lite. JAg orkar inte ligga still. Har varit still typ en halvtimme sedan jag vaknade. Låg ju still hela dagen igr, så är väldigt sprallig idag.

Och jag längtar till skolan imorgon! Jag vet inte varför. Skolan är kl, hah :)


PLUGG


Elin goes happyface!

Jag har aldrig varit gladare i hela mitt liv! Kan inte säga varför jag är glad, och jag tycker att det är konstigt att vara glad över den grejen .. Men glad är jag, och det är bra!

ÄGG!!

Nu har jag fått i mig lite frukos, mums. Blev lite äggröra, älskar det. Haha. Tänkte plugga snart med. Har ett ganska stort prov på fredag, så det är abra tills att börja plugga nu. :)

Minns ni ..

.. när jag sa att jag gjorde en klänning på slöjden? Den blv färdig i fredags!

Det är ju då en barn-klänning!

Mitt rum ser ut som..

DESSIES RUM, SNART! euw ..


Morgonpigg!

God morgon finisar!
Jag har nyss vanat och mår ganska bra, har bara lite ont i huvudet, men det är sådant man får leva med?


Nyvaken och fräsch!

NATTINATTI

Okej, nu ska jag lägga mig. Ligga och smsa med min fattiga mobil. Saknar min skit mycket, går inte att beskriva med ord, seriöst! Och den jag har nu är en nokia, hallå. Så 2008 haha.

Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon!
Puss och godnatt!

Jo, förresten. Jag stannar hemma från skolan imorgon med. Mamma ville det .. tråkigt och så

Min kropp är helt slut.

I can't breath without you, but you alwys hurt me. I just can't take it.

Josefin - Viktigaste personen i mitt liv, utan dig finns jag inte. Du lyssnar alltid på mig, utan dig skulle jag nog varit död, bokstavligt talat. Du får mig att klara en dag till. Du gör så att jag inte ger upp. Jag älskar dig. Från botten av mitt hjärta. Barbies of sweden, för alltid. Ingenting kan förstöra oss.


FILM TIME

Bytte dator, så nu ligger jag i sängen och kollar på film. Kan dock hela filmen utan till, så det är inte så kul. Så ligger här och nördar, smsar med roliga personer.

Är det absolut ingen som vet vart man kan köpa en rosa barbie dress!? Mååååste ha liksom.

DESPERAT!

Jag är i desperata behov av en mysdress, en rosa, tack!
Någon som vet vart man kan köpa?!

DÅLIGT ELIN!

Glömde (hur kunde jag glömma?!) skriva en väääldigt viktig sak igår.

Igår var det den 5 oktober, den bästa dagen i mitt liv. Två år tillbaka, på en fredag, då träffade jag bästa. Vi blev vänner direkt.

Jag hade varit nervös hela dagen, liksom. Träffa en helt random, pratat liite på msn, så sa vi att vi skulle träffas, hon la ut på bdb om någon ville trffas, jag var snabb och sa att jag kunde, haha! Vi smsade hela vecka, extra mycket på fredag. Hon kom hem till mig vid 4-5tiden. Jag mötte henne vid matsalen i skolan. Vi gick ända hem till mig, och jag/vi pratade non-stop. Vi var hemma en stund. Syster kom en till oss, lite små lullig och gjorde bort sig, men hon bara skrattade. Haha.

Vi gick ner till byn och köpte något gott, jag köpte en TWIX, kommer int eihåg vad hon köpte. Vi gick sedan hem till min pappa. För vi skulle kolla på HSM 2, (vad nördiga vi var då). Vi kollade med min bror. När filmen var slut gick vi hem igen. Vi pratade och kom överens om att vi ville sova över. Men hon fick inte. å ist bestämde vi att vi skulle ses dagen efter, vilket vi gjorde!

Och vet ni vem jag pratar om? Jo, jag pratar om världens bästa Josefin! ♥


MAN FÖRÄNDRS MED ÅREN


Jag i 7an, blond och söt. (ser alltid lika lam ut på sådana foton!)

Jag nu i 8an. (Ser fortfarande lam ut!)

Klassen i 7an. (Så små och gulliga alla var, haha!)

Klassen nu i 8an. (Gud vad alla har förändrats..)

-



Vilka bloggar följer ni, läser dagligen? :)
Hade faktistk varit kul att veta!

Själv läser jag alltid Blondinbella, Kenza, Mogi, Stina-Lee, Desiree, Paulina, Alexandra.

JAG ÄR FRISK NU

God morgon! Eller god kväll kanske.. Hahah. Skönt var det att sova iaf. Jag var helt förvirrad när jag vaknade. Trodde jag hade somnade på dagen, och sovit hela natten, så jag hade missat en hel dag?! Mer panik fick jag när jag inte hittade mobilen och sprang runt som en galning för att jag inte visste hur mycket klockan var. Men kom ju så småning om på att jag kunde kolla på datorn, haha. Då var klockan 10 i 6. Jag b lev väldigt lugn!

Jag gick ner och åt, var tvär hungrig. Njöt värsta mycket av maten. Mamma kollade på mig som om jag var en idiot. Höll på att dö.

Men nu är jag frisk igen, det är något fel på mig seriöst. Jag kan må hur dåligt somhelst, ha feber och allt. Sen somnar jag, och när jag vaknar är jag hur frisk som helst. Ska faktiskt FÖRSÖKA vara hela dagen i skolan imorgon. Så jag ska faktiskt läsa kemi snart, jag är hur dålig som helst på det. Men som tur har jag Stefan i det, han förstår mig och så. Like it.

Vad har alla gjort idag då?

HEMMA FRPN SKOLAN

Hej igen!
ag gick hem från skolan, mår verkligen inte prima. Tänkte lägga mig i sängen nu och abra ta det lungt. Ska hämta lite dricka också.

FÖRLÅT MATIDLA ATT JAG BARA GICK UTAN ATT SÄGA TILL DIG SNUTTAN!

Dresscode and facelook!


ORKAR INTE STIGA UPP

Hello! Sovit gott?

Jag har iaf sovit bra, men är diock jätte trött fortfarande, har bara lust att lägga mig i sängen igen, haha. Men det går ju tyvärr inte..

Idag så ska jag ju till skolan. Efter skolan är det ju som vanligt gympa för småttingarna, mysmys. Tycker faktiskt att det är kul.

Men nu ska jag klä på mig. Later! ♥

NATTI!

Tänkte gå och lägga mig nu. Så ni får sova bäst. LOTS OF LOVE!

JAG ÄR INTE SJUK!

Hej finisar!
Jag mår bättre nu, sova är min medicin tror jag. En ipren löser också allt.
Har hunnit duscha och allt nu med nu, great. Duschade lite senat kanske. Hehhe, kom på att jag glömt min tyska läxa i skåpet också, pingu kommer älska det. huhu! ska se om jag inte kan öva lite svenskan imorgon, har en väldigt lång lektioen på morgonen, puss på't.
Nu ska jag klä på mig och så, vi hörs senare. love!

Sjuk igen?

Hejhej!
Kom hem för ett tag sedan, har abra tagit det lungt, mår inte prima. Så vet inte om jag stannar hemma imorgon. Vi får se om det bli bättre snart, för jag tänkte lägga mig och glo på någon film.

Skriver när jag kommer tillbaka, eller när jag vaknat. Puss

GOD NATT!

Hej finisar!
Ligger i sängen nu, och kollar på en trevlig film, tror också att jag har lite feber. Men vi får hoppas att det bli bättre imorogn/inatt. Annars får jag ju ta och stanna hemma.'

Men  ska kolla påm filmen nu, vi hörs imrgon!

GE MIG VATTEN

Har legat och läst i en bok nu en stund, jätte bra bok, hemsk är den. Den heter När ingen annan ser. Love it.

Tänkte faktiskt smyga in och tjuva systers dator och kolla på film, huh! Tror att hon kommer bli arg på mig om hon märker mig. Hahah.

puss

BARNKALAS I KYRKAN

Nu är jag hemma från kyrkan, var bara där en liten stund, eftersom det var barnkalas-gudstjänst så blev de en mycket kortare gudstjänst. Åt middag också, mums.

Sitter här och lyssnar på A Fine Frenzy, jag älskar't. Nu ska jag fortsätta på min header :)

JAG HAR JU 'NY' MOBIL


Dresscode and facelook!

Färdig fixad och fin!

Kofta - H&M
Linne - JC
Jeggings - Bik Bok


LITE SOVMORGON ÄR ALLTID SKÖNT

God morgon! .. Eller God middag låter nog bättre. Sovit gött?

Jag har faktiskt varit vaken ganska länge.. Två timmar iaf. Låg och kollade sönder på Titanic, filmen är ju 3 timme rlång, så jag somnade vid halv 4 kanske. Hahah.
Just det, jag måste fixa mig! det är kyrkan idag ju. Lovely..

Vi hörs senare. PUSS!

MER BAD BILDER!

Hej alla söta bloggläsare!
Snart ska jag lägga mig, men det är ju bara snart. Hahah. Det ska bli riktigt skönt att sova, är ganska sliten idag. Hm .. just ja! Fick några bilder av matilda också innan. Dom måste ni bara se.!


HUMOR!

Vill ni veta hur dålig humor jag har?
Kolla denna då! Gaybloggen.com 
Verkligen älskar det!

I ♥ TITANIC!

Förresten, vet ni vad?!
Jag plockar bort saker från mitt rum ju, och vet ni vad jag hittade?! Jo min ÄLSKADE titanic film. Har inte sett den på ett år nu, såg den nästan varje kväll när vi bodde i lägenhet. Sedan när vi flytatde så packade jag ner den, och hittade den först idag, ett år senare. HAhah!
Ska nog knarka loss på den idag. Hihih. Bus!

Stora klockor = kärlek!

Det blåser sönder, och strömmen kommer gå, så om det är dålig uppdatering ikväll så är det därför!

JAg håller dessutom på att plocka undan i mitt rum, tycker att jag har för mycket grejer, vill ju inte att det ska se proppfullt ut, inte fint enligt mig.

Fick ny klocka idag ocskå, lovley!


Dålig bild, men där är min klocka iaf!

MYS HOS OSKAR!

Hej finisar!
Helgen började riktigt bra. Jag och Matilda tog bussen till Markaryd, där vi träffade Josefin och Adam. Vi gick och åt, pratade en massa skit och folk också, huhu. Hoppas det gjorde riktigt ond på dom, även om dom inte hörde, haha! En stund senare så åkte vi hem till Josefin, packade ner våra stuffs och åkte iväg igen! Den här gången åkte vi hem till Oskar, Simon och Frdric var där med. Vi kollade på film, handlade, tog en massa pic's och badade bubbelpool. Mysigt var det, vi bestämmde att vi skulle göra om det snart igen! :)


ÖVERNATTNING HOS JOSEFIN

Hejhej finisar!
Har inte haft tid att uppdatera, har egentligen inte det nu heller. Men får vara lite snäll och skriva ett litet inlägg och berätta att jag lever!
Har varit i Markaryd hela dagen, har ju varit i skolan också! Var hemma hos Oskar ett tag också, det var fett trevligt. (BILDER KOMMER IMORGON!) I know you love it! Ehhehe, men ska kila nu. Josefin tycker att jag är tråkig, huhu. Sk kanske kolla på film tror jag? Sover ju självklart här med, så jag skriver väl när jag är hemma igen. Det blir bra. Eller?
Men ni får sova så gott, och dom som redan sover: Hoppas att ni sover gott.

LOTS OF LOVE!!

jag är lost idag

Okej, jag måse lägga mig och läsa. Boken ska vara utläst imorgon , har 100 sidor kvar, yey. Jag har helt glömt bort det. Blev allt lite sur på mig jsälv nu. Så ska lägga mig och läsa tills jag dör. PUSS

Ututututut!

Nu ska jag snart ut, gå en sväng med Joel, nicenice.
Jag har inte orkar uppdatera, har inte haft något kul att skriva heller. Skolan var faktiskt okej, bråkade lite med Jonas, hahah. Stackarn. Lite med Erik också ( läraren då förståss). Försökte göra en videoblogg innan också. Men ingen kamera vill som jag vill, helt sjukt. Kan itne göra det på mobilen heller. SUCK! Får bli sen när jag får tillbaka min mobil, wooo.
Nej nu ska jag kila, vi hörs. LOVE!

Jag är snabbast, huhu!

Jag han svara på alla kommentarer, men frågan är om jag hinner äta frukost .. Det får allt bli som det blir. Men nu ska jag kila. LOTS OF LOVE!

Dresscode!

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag iaf gjort, även om jag är jätte nervös inför provet, haha.
Hinner inte svara på kommentarerna, så jag tar det i skolan/när jag är hemma från skolan.

Tänkte iaf bara slänga in dagens dresscode, man kanske inte ser så bra, menmen!

Har på mig jeans från JC
Och tunika utan rygg från Gina trikot

Ansiktet får ni nte se, för har itne hunnit fixa mig där än, hahah.
Nu måste jag kila, hörs! :)

RSS 2.0