Cambilder är ju alltid kul ?


jag och DORIS

finaste bästa vän!



jag har inget liv..

Trött som vanligt ..

Jag vet inte vad som är fel på mig.. Men känenr mig så jäklans trött hela tiden. Man undrar ju lite hur jag ska klara skolan imorgon. Kommer somna. Orkade inte ens gå upp vid 9 idag..

Igår, efter inlägget, så nördade jag snake ganska länge. Sen skrev jag lite i boken om mig själv, det går fiiint om jag ska vara helt ärlig! Sen snackade jag i telefon med Bes, Mr. X ni vet? ;) Hahah.. han är ju dock inte mr x längre, utan bara Bes :) Skönt att prata igen faktiskt.

Idag så fyllde bebis år. Det var fett med folk här. Och jag fick damp på alla barnen och hoppade på mig så fort jag gick ner. Så jag höll mig på rummet!
Nu på kvällen blev han sjuk, hoppas INTE att jag med blir det..

Har skrivit lite i boken om mig själv idag igen. Duschade med, en kall dusch. Var tvungen att vakna lite till liv.

Snart ska jag nog kolla film, eller sova. Något iaf.

Dessutom ska mamma vara söt och åke in till ljungby och fixa nytt nummer till mig, och göra så att det inte visas på hitta.se eller någon sån sida. Börjar bli jobbigt när alla ringer dolt och sen säger ingenting. Men det är la sånt man får leva med?

JAG SAKNAR GBG, AMANDA, DANIELLA, ANGIE ♥

Underbart

Har haft det fett nice dom senaste dagarna, orkar inte skriva, hahah. Somnade vid 5 tiden inatt, och steg upp vid 11 typ.. Men det var chill.

Imorgon blir det kyrkan, sen ska jag firar min lilla bebis ♥


Köpte lite kläder!




Lite sommar kläder!
Ni hittar dom här!

Vår/sommar!


Jeans shorts, stort linne, klickklackar, kavaj och ringar! En nyss väska till det med!

Spetsbody, midjekjol, klickklackar, flashiga smycken, ich en fin väska!

Såhär kommer jag se ut när vädre till låter! Dock inte exakt likadant, bara väskorn aksulle bli över 20000.. men något liknande :)

Film maraton

God kväll kära läsare!
Dålig update? Jaou! Jag var ju på film maraton inatt, kom hem vid halv 10, sen gick jag och la mig, sov tll 5 och sen har jag bara degat. Och nu tog jag tar i mitt liv och tänkte uppdatera lite!

Film maraton är nog inte riktigt mig grej. Kollade på en film typ. Resten av tiden så pratade jag med trevligt folk, smsade, pratade i telefon, drack energi sak, hade tjej snack osv. Chillade typ. Jag somnade någon gång med, på leta stackarn, hahah. Vaknade första gången av att någon sa: ELIN  sover. Trodde att det var värsta akut eller någonting. Somnade om efter ett tag.

Jaou, det var nice iaf. Men inte riktigt min grej!


Trött chey ..


Ser sur ut.........

Jag är fett lost, men bara för att jag är så jäklans trött..
Men det är sånt man får leva med :)

Something new!


Kanske inte syns så bra, men den där häng saken är ny!
Tog nog en timme innan vi fattade hur man skulle skruva ihop den ..
Iaf, mina MEST använta skor, kläder och väskor är där, eller, näsan alla mina skor.
Men så blev det!

Amazing helg!

sämst update, mjaou!
Men det har varit folk hos mig hela helgen, har liksom inte tänkt på att uppdatera!

I fredags så kom EDNA hit, Vi chillade, och hade kind of tråkigt, men det var kul ändå!
igår kom Bästavän hit.vi har haft det helt amazing!

Och idag har vi dampar all day long! Roligaste.
Mamma och restan av familjen åkte till ikea och köpta en grej till mig, ni får se sen vad hon köpte! :)

:(

En av mina närmaste vänner har åkt till USA idag..
Kommer sakna min lilla fis jätte mycket, har inte träffat henne på evigheter! men kommer sakna hanna mer nu, pga avståndet!


Josefin, jag och Molly ♥

Ha det bäst i USA mollymuuus ♥

Sommar!

Tänker bara säga hur mycket jag vill ha värme, och sol!
Så fort det blir väder till det, så ska jag och bästavän sitta vid vattnet, dricka cider och röka vattenpipa. Visst låter det bra? Tycker att det låter helt amazing!

och jag vill ha lov nu, ganska mycket. bara två dagar kvar, sen är vi lediga i en vecka iaf. Sen går jag två veckor, sen prao, sen två veckor till, sen blir det påsklov.
Fick också reda på att det inte blir lika många studie dagar denna terminen, men då får vi längre sommarlov, wihu!

Och uppdateringen är sämst, jag vet! Men jag pluggar. Och sover. Hahah!

Familjen ♥

Hemma nu från en riktigt trevlig middag! Hela familjen var självklart på plats. Nästan iaf. Det var, Mamma, Patrik, Morfar, Fidde, Emelie, Frida, Sara jag och filip :)

Vi åt på en mysig kinarestaurang. Det var gott, eller tror jag? Känner ju inte smaken av det jag äter ..

Det var kul ända tills jag fick ont i magen igen. Måste få reda öpå vad som är felet. Börjar bli jobbigt nu!

Facelook


Ser ut såhär idag. Lite små sjuk fortfarande och döförkyld!

Jag har på mig ett rött svart linne, typ zebra, har ett svart linne under där, och lacktights. Det blir tygskor till och en kofta!

Sjukhus!

Igår fick vi åka in till sjukhuset. bara för att min mage fick problem, igen!

Vi var där till halv 12 kanske. Dom tog massa  blodprov, måste bara påpeka hur mycket jag hatar blodprov i armen. Och att dom inte får ut blod så att dom måste trycka sönder! Hahah..
Dom ställde lite frågor. Sen fick vi bara vönt apå provsvaren.

När provresultaten var färdiga, pratade dom lite, och sen sa dom att jag fick välja mellan att åk ahem och sova på sjukhuset. Jag åkte hem, såklart!

Min mage gör fortfarande ltie små ont, men jag överlever!

Partaj

Hello bitches!
Edona är hääääääär. Great

Igår så sov matilda hos mig, vi var på en liten privatfest. Inte alls mycket folk, och det var inte så jätte kul. Men roligaste var nog när vi skulle hem. Fast vi gick inom shell, det är typ en omväg, men vi var hungriga . Det var mycket trevligt.
kom väl hem vid 3 tiden. Sen kollade vi på Zombieland. Skrattade sönder, men inte åt filmen, utan åt matilda. Hon somnade och gjorde värsta ljuden! Sjukt kul.

Puss


bild från nyår

NEEEEEEEEEEEEEJ!!!

Detta är ju inte sant.. Får damp nu.............

Jag har ju varit sjuk, så har inte sminkat mig på en vecka, kanske lite mer. Men iaf. i torsdags tog med foundation slut! Och jag har helt glömt bort det. Sen nu tänkte jag sminka mig lite (för att idag har jag klätt på mig och satt upp håret i en gullig toffs, min pyjamas ligger äntligen i tvätten, huhu). Och så är den slut. Och jag har ingen annan :(
Och ingen annan i familjen har just den, min syster har någon puder skit. Men använder aldrig puder, usch på det! Blir galen nu, Jag mååååååååste ha.....

Och eftersom jag bor i en liten, jätte liten, by. Så finns det bara ica här. Hahha. Så fattigt..

Ny duschad!

Nu har jag precis duschat och rakat benen, känner mig fräsch, igen!

Det kommer lite bilder snart, så fort jag har klätt på mig och smöjt in mig, mjaou..

Lars Winnerbäck!

Ligger i sängen och sjunger som en dåre tillsammans med Lars Winnerbäck, helt underbart!

Tvingade mig själv att stiga upp vid halv 9, vill inte sova bort hela dagen. Så jag har plockat lite på mitt rum, lite i garderoben. Min garderob är som ett disco. Hahha, det är något fel på lampan, så deen blickar, och ibland slocknar den helt, så jag spenderar inte allt för mycket tid där inne. Är ganska rädd för mörker ..

Funderar på en liten bloppis snart :)

Ville bara säga..

.. hur min medicin tar död på mig.
Den gör mig jätte trött, får sådär lite småont i magen av den, Jag har ringa under ögonen ..
Har sovit några timmar nu, 4 timmar kanske, är fortfarande lika trött, så ska ta och lägga mig igen.

Jag säger god natt för ikväll, hoppas att ni har haft en trevlig dag :)

Mörka ringar!


Förstorade bilden, därför väldigt dålig kvalite.

Ser ni ringarna under ögonen? Så fult.. Alla har väl lite så, men nu när jag är sjuk så är det extremt, ska vi ta och skylla på medicinen kanske ? Eller kanske tröttheten. Men här är en bild, och en av anledningarna till att jag inte vill ta kort på mig själv!

Plugg

Huhuh, jag är helt slut, vill bara lägga mig ner och sova. Men det har jag inte tid med.

Ska plugga lite till. Skrev nyss frädigt ett kapitell i Boken Om Mig, ett litet arbete vi gör i svenskan. Har ingen aning om när den ska vara färdig, men har typ.. 8 kapitell krav, och jag har ingen aning om vad jag ska skriva, det är alltid så.

Nu ska jag göra färdigt typ.. 100 papper i svenskan, great. Sen ska jag försöka kluira ut vad vi har i Tyska, Samhäll och engelska, har seriöst ingen aning.

Have nice day!

Svar på tal!

HEJ says;
Asså din blogg är tråååkig!!!! LÄGG UT FLER BILDER!

Svar; Ja, den kanske är tråkig. Och jag kanske inte har så många bilder nej. Men jag har inget att ta kort på, Jag har varit sjuk nu, jätte länge. För två veckor sedan, var jag sjuk i en vecka. Så jag var ju inte i skolan, jag låg bara hemma och kollade film och tog det lungt! Och jag vill gärna inte ta kort på mig själv när jag är sjuk ohc ser helt lost ut. Sedan var jag 'frisk' i en vecka, och så var det skolan som tog upp min tid, hinner inte ta kort när jag måste plugga och jobba ifatt en veckas skolarbete! Ppå helgen var jag med Matilda, hela helgen. Vi bloggaste en-två gåner på hela helgen, that's it. Hade inga bilder jag ville visa heller. I måndags blev jag sjuk igen! Och jag är det fortfarande. Jag tänker inte lägga ut en massa ego bilder på en väldigt trött tjej som sitter i soffan och gör läxor.

Och det är min blogg, jag kanske vill att ni ska läsa det jag skriver och inte bara kolla på mina bilder. Jag lägger ut bilder när jag känner för det, och inget annat. Och om den nu är så tråkig, så behöver ni för fasiken inte läsa den. Det är liksom inget tvång att läsa den.

Dagens bloggare

Har gjort det där väldigt sällan faktiskt. Men idag så gör jag det igen, bara för att jag inte har något att göra.



Ja, det blir faktiskt Alexandra 'Kissie' Nilsson. Gillar henne, verkligen. Och den hon är i bloggen är hon ju inte irl. Och tycker det var modigt av henne att operera brösten, och sedan berätta, förklara och visa så mycket i bloggen. Hon är awesome!

Kissie!

HAHAHHA

Fick min medicin precis, den var söt. Helt ärligt! Den var lila, skit nice färg. Dog lite när mamma sa att jag skulle svälja hela den, hur stor som helst! Men jag klarade det, och mamma blev förvånad att jag kunde svälja den.

Min hals är fortfarande skit, och mitt huvud sprängs snart! Mår skit dåligt.

Kommer nog inte vara i skolan på hela veckan, kommer ruttna i min säng. Kommer missa allt i skolan, men mamma är så snäll så hon åker till skolan imorgon och hämtar alla läxor vi har denna veckan ♥

...

Jag är sjuk igen, min halsfluss är tillbaka, så nu ska jag vila, och kolla tv. Men det finns aldrig något bra. Så jag kommer nog somna.

Jag får ha medicin i 10 dagar till, jag kommer ju bli helt.. jag vet ine. Konstig. Men hoppas att jag blir frisk nu iaf :)

Oh dear!

Jag har helt glömt bort tiden alltså! Mamma ringde för 40 minuter sen och sa att jag skulle till doktorn vid 11 och att hon kommer och hämtar mig här hemma då. Jag skulle ju bara kolla lite lika bloggar, och nu, 40 minuter senare, litte jag fortfarande i pyjamas under täcket och myser. Nu är det brådis!

A BIG NO!


Att raka sitt hår, it's so not me.

Matilda är här!

Shululu!
Matilda sov hos mig inatt, mycket trevligt. Hon sover här tills imorgon. ASKALAS!

Igår var vi på Balders, det var nog det tråkigaste jag har gjort i hela mitt liv. Jätte lite människor där, tråkiga människor med! Men träffade Simon igen, som jag inte har träffat på jätte länge, alltid trevligt att träffa honom.

Idag ska vi bara mysa, har köpt en hel del godis, och köpt cola. kan det bli bättre? Kanppast! Vi ska kolla en massa filmer.

Och om ni ville veta så tejpade hon på mig precis!

puss!

Sov gott!

Engelskan börjar äntligen fastna på hjärnan, jag kan verkligen inte konsentera mig längre. Önskar att jag log ner bäddad till en riktigt bra film just nu. Men åh nej, så bra ska jag inte ha det. Inte än iaf! :) ska plugga lite till, sen så går jag och lägger mig :)

Godnatt ♥

Lillebror!

Passade lillebror i två timmar typ. Mycket trevligt. Så söt :D

Nu är det plugg som gäller!

Sämst update

God morgon!
Jag hinner inte skriva så mycket idag, för ska snart till skolan, sen efter ska jag jobba, och efter jobbet ska jag nog plugga. Så det blir säkert sämst update idag.
Men det är sånt ni får leva med! :)

Puss! ♥

Hemma nu

Hemma efter en helt okej dag. Fast det blev lite 'bråk' eller vad man nu ska kalla det. Hade seriöst kunnat döda henne, svär på allt!

Aja, nu ska jag snart äta, sen göra tyskan!

Dresscode and facelook!


Godmorgon!


En trött tjej!
Dessutom halvsminkad också, har bara hunnit med ena ögat, fint!

RSS 2.0