Upptagen

Jag har varit upptagen dom senaste dagarna, jag kommer inte ens ihåg med vad.. Jag har iaf träffat nära och kära, njutit av sommarlovet och njutit utav livet.

Var i Helsingborg på Rix Fm / Helsingborgs dagarna. Skulle dit imorgon/idag/lördag, men lite problem uppstod, så det blir inte av. Kanske Halmstad på söndag, jag vet inte. Min bästa vän kommer hem imorgon/idag/lördag, har längtat otroligt mycket.

Ska åka till henne imorgon, lovely. I veckan blir det nog ut på äventyr, jag vet inte, vi får se.

Min älskade kamera är sönder, hur den gick sönder vet jag inte. Men den funkar inte iaf, och jag saknar den. Har ingen kamera tills turkiet? Känns bra... fast ne.

om 7 dagar kickar jag iväg.

Nej, jag älskar nt håriga ben

Någon har haft kul och gått in på min blogg? Hmm ...
Suuuuuuck



Doris är här


Håriga ben<33

älskar

älskar håriga ben

KONSTIG FEELING

Jag kan skratta
Jag kan le
Jag kan vara glad
Samtidigt kan jag vilja gråta
Jag kan vilja sluta le

Jag älskar dig, fortfarande.

Man ska nt gråta

.. men jag vill bbara krypa ner bredvid mamma och ligga där ett tag

orkar inte blogga

och varför kan ni ju fundera över

Woops again!

Har inte tänkt på att blogga idag, Jag är ett handikapp, haha!

Jag somnade som sagt ganska sent igår, lite över 5 somnade jag! Låg och kollade på vänner. Tror att jag kommer ligga uppe denna natten med, även om jag är dödstrött efter att knappt inte ha fått någon sömn inatt.

Mamma väckte mig vid 11, och frågade om jag följde med till Mellby, vilket jag gjorde. Så dagen har bestått av bad, sol och en massa bråk, syskonkärlek......

Nu ligger jag och kollar på tv, ska försöka sova, hihi.

God natt!

Stängde precis ner datorn, och kom på att jag ville skriva i bloggenninnan kag går och lägger mig! Klockan är snart 5 och jag är knappt trött, yey. Ligger och kollar på vänner, love it! Och jag är gladare än på länge, guess why! Äldkling kommer hem idag, en utav mina fina vänner åkte hem för en timme sen. Hihih! Nej, nu ska jag försöka sova! Sov gott :)

Värme!

35 grader varmt i solen, kan ju inte bli bättre? Dock går det inte sitta och sola.. Satt i 20 min sen var jag tvungen att sätta mig i skuggan, och tillslut hamnade jag här.
Imorgon ska jag nog ut på äventyr, kan ju bli kul, vem vet :)



Inte lite stekigt!7

Nu ska jag spendera de kommande minuterna med att letya upp min phone. Hörs senare!

Lagom trött

Kunde verkligen inte sova igår, så jag låg vaken till 4 och kollade på Vänner.. Och vid 11 kom min syster och väckte mig, min första tanke var; men hon bor ju inte här?
Hahah.. Somnade om och sov i några timmar till, vaknade för 4 timmar sen. Men är fortfarande jätte trött :)


musik

Pumpar Lasse Lindh på högsta volym, jag har inget liv. Ska snart sova tror jag. hehe

woops!

Råkade visst somna i 3 timmar..

Bästa vän är påväg till Gotland, och självaste Kissie ska dit, så ja sa det till henne. Fick ett chokaernade svar:
- Då ska jag sllå in hennes pannben :)

Har aldrig skrattat så mycket, haha!

Nu ska jag kolla runt på Nelly, sen ska jag kolla på Vänner!

5 - och jag mår skit

Kanske lite för sent att säga god morgon nu med.. För min del är det morgon iaf. Igår så åkte jag och träffade min underbara vän Josefin, att vara ifrån henne i 2 veckor var inte helt okej. Men vi träffades spelade lite basket och hade kul! Pratade om allt, gled runt på moppen.. Hyrde en film också, som vi såg hemma hos Follan. Viktor, Alexander och Erik var nuubs och lanade hemma hos Follan..
Det var kul iaf. Och sen låg vi och pratade bort hela natten. Nej, det gjorde vi ju inte, men vi pratade en stund.

Idag åker Josefin till Gotland i 2 veckor, och när hon kommer hem hinner vi bara träffas i några dagar för sen åker jag ju till Turkiet. Sen när jag kommer hem börjar skolan.. Längtar verkligen inte. Vet inte ens vilken linje jag ska välja? Känns som att det är mitt livs val, och det är det i stort sätt ju ..

Nu ska jag  göra en ny design, försöka iaf. Vi får se hur det blir. Eller så lånar jag en färdig från någon sida .. 

och rubriken.. tolka den inte fel.

Nyss valnat

Vaknade nyss! Igår var inte bra, inte idag heller. Vill helst bara somna om och sova bort resten av dagen. Men tyvärr kan jag inte somna för har sovit i 12 timmar nästan, hihih. Ni får ha en bra dag. Och jag kommer inte uppdatera eftersom att jag är emo idag

Playboy och Kendra!

Ligger i soffan och kollar på Kendra, eller jag kollade iaf på det. Sedan gick det inte. Tror seriöst att någon tjuvade våran sån parabol  :)

Ligger också och spelar något spel, är på 70 000.. känner mig ganska noobig...

God morgon!

Vaknade nyss, hade gärna sovit i någon timme till. Men det fick jag inte för min lillebror..

Idag är det kasst väder, det regnar och är tråkigt, så ska väl bara ta det lungt! Ska nre och äta frukost nu, sen ska jag väl göra något.. Vilka planer jag har för dagen!


Ännu en outfit!

Nyss duschat, alltså fräscha kläder, hahah.

Rött linne- Veromoda
Svart linne- JC
Gubbchinos- kommer inte ihåg!

Helt ofixad, fräscht.

Nyss hemkommen!

Från ett par sköna och dessutom roliga timmar på badet.

Det har inte varit i mina tankar att ens blogga, kanske borde få in sånna vanor att blogga direkt när man vaknar, och sen innan man lägger sig, där i mellan kan det komma vad som helst .. :)

Idag var jag tvungen att stiga upp vid 9, var jätte trött. Stannade uppe ganska länge och pratade med mina fina pojkvän, som just nu är utomlands.. Direkt när jag vaknade så var jag tvungen att klä på mig och borsta tänderna, sedan bar det av till vårdcentralen och ta ett nyss halsprov, en odling denna gången. Hoppas det är något man kan bota, så jag slipper gå runt och ha ont hela tiden. Vill inte smitta min älsking sen när han kommer hem sen heller, hihi! Hade så roligt idag att jag glömde att jag hade ont i halsen, var tvungen att känna om det var kvar, och attans!! Det var kvar..

Åkte till badet med min familj, eller några stycken av min familj. Det var trevligt låg och solade en stund. Träffade några vänner där senare, så jag var med dom tills jag åkte hem, ska nog ut och träffa dom ikväll igen!

Nu när jag kom hem så åt jag frulle, och så kom morfar med. Klippte honom, tycker att jag börjar bli bra på det där!

Nu ska jag ta en kall dusch, sen jag jag umgås med min familj, ohyeah..



Outfit's

Det är sommar.
Jag klär min kropp i bikini.
Jag klär min kropp i klänningar.
Jag klär min kropp i shorts.

HISS!

Har föjt den här tjejen i några dagar bara, knappt en vecka, och jag verkligen älskar hennes blogg.

Beatrice!

 

Ojsan!

Måste verkligen bli bättre på det här med att blogga.. Innan var det hela tiden, nu är det aldrig?
Jaja.. Kan ju skylla på att jag inte haft internet sen i torsdags, och dagarna innan det har jag bara vägrat att sitta vid datorn. Har varit kalas väder, och jag verkligen älskar det! Om det är 30 grader i vanligtvid så kalla sverige, hur varmt är det då i Turkiet?

Nu under kvällens gång, kommer en massa bilder! Och  flera inlägg, om jag kan då. För det ska tydligen åska hela kvällen, men har ju min sån.. donk eller vad det heter. Kallar iaf det för bärbart internet, fantasi på högnivå :)


En gammal bild på mig sen i november! tur att håret växer..

för varmt?

Har placerat mig framför en fläckt, det blåser svalt, och jag slutar löka! Hahaha, sjukt vart ute, låg ute i 30 min, sen vart jag tvungen att gå in och sätta mig framför fläckten, hih.
Men jag ska inte klaga, det är skönt, man blir brun, och man behöver inte frysa!! Var ute typ till 00.00 igår, hade bara shorts och jeansjacka på mig, frös inte ett dugg! Jag gillar det.
Snart kommer tildus Mc dildus till mig, vi ska bada och steka hela dagen. Vill bli brun!! Fast snart bär det av till Turkiet.
And btw, på torsdag drar jag till Göteborg och träffar favoriterna!! ♥

Nu ska jag gå på toa, sen blir det att går ut igen!
Pusstuss

RSS 2.0