3!

Nu är jag hemma från skolan & allt. Har till och med åkt hem till min fina pojkvän. Fast han är inte hemma än. Så passade på att tjuva hans dator lite!
Tror nog att det gick bra i skolan. Känner mig duktig. Blev färdig fort med provet, så jag gick till min mentor & snackade lite skit. Underbart att han håller med mig alltså!
I alla fall.. Idag har vi tre månader. & eftersom jag har en sån söt pojkvän tänkte han bjuda mig på mat. Hihih ♥ Sedan ska vi till Rock The House med Sanna.
Men nu är fisen hemma. Så nu måste jag vara social.

Puss!


Dåligt.

Förlåt för kass uppdatering. Men har verkligen inte tid. Eller egentligen har jag det. SKA BLI BÄTTRE!
Ligger i sängen nu iaf. Har prov imorgon. känns inte bra, då jag inte kan någonting. Men ja. Nu måste jag plugga!

Förresten, jag har börjat kolla på Big Brother... huh?

Vår.

Jag välkomnar våren idag. Även om solen inte har hitta fram ännu. Men igår var det fint väder, hoppas att det är lika trevligt idag!
Igår fyllda min kära mamma år också! Så idag kommer mina syskon hit, hela bunten blir samlad coh så ska vi äta lite gott! :)

Nej, nu får jag allt lägga ut bilderna på min outfit!




Pause.

Har tagit en pause. Men nu är jag BACK ON TRACK!
Sitter i skolan & skriver ett musikarbete. Kan ju säga att det inte går framåt i alla fall. Men det får bli som det blir. Älskar vädret ute. NOMNOM!
Nej, nu måste jag skriva vidare på mitt arbete, ciao! :)

Slutkörd.

Har legat & läst fysik hela dagen, nu orkar jag inte mer!! Kanske i en halvtimme till, sedan lägger jag mig & kollar film :) 

 


Dom senaste dagarna har jag sett ut såhär: i min mans tröja. Fy vad jag saknar honom!


Plugg

Halihallå!
Idag hinner jag tyvärr inte uppdatera. För jag har nationella i fysik imorgon, & gissa vem som är sämst på det?! Kanske inte ritkigt sämst, men kommer inte ihåg någonting. så ska läsa igenom böckerna & försöka koma ihåg så mycket som möjligt.
För övrigt önskar jag er alla en bra dag :) 
Kram!

PANIK?!

Då jag beställt världens finaste klänning, i den minsta storleken, till balen. Super nöjd! Jag får hem den idag. Ännu gladare! Tar på mig den.. & just precis DÄR försvann min lycka! Klänningen var alldeles för stor vi brösten. & det är GANSKA omöjligt att sy in den också... Så nu står jag här, utan klänning & skor. Blir det någon bal trots allt? Vet ingenting längre. Jag måste ha en klänning. Någon som ingen annan har! 

Så om ni skulle vilja vara så söta & ge mig förslag på sidor som har lite finare klänninar? Jag har verkligen panik ..

God morgon?

Vet inte riktigt vad jag gör vaken nu?! Blir väl så när man somnar innan 10 .. 
Hahah, gillar att jag svarade när det ringde på min mobil efter att jag hade somnat. Förlåt Filip för att jag var otrevlig i sömnen .. Haha. 
Ligger i alla fall & kollar på Kimpossible, älskar barnprogram! Senare ska jag åka hem till min yster :)


Kalas outfit

Jag åkte ju på kalas innan. Här kommer outfiten!


Dom ljusa byxorna & over size linnet kommer från H&M. Koftan & det svarta linnet kommer från JC & halsduken kommer från Gekås :)


Tomt

I torsdags åkte jag hem till en av dom bästa som finns, min pojkvän. Vi låg & mös hela kvällen & natten. Hela fredagen också. För vid halv 4 tiden så åkte vi till Halmstad. Där stod ett tåg & väntade på han. & det tåget rullade iväg mot Åre. Så där kommer han sitta i en helv vecka. Jag saknar honom redan!
Så inatt nät jag kom hem så tog jag på mig hans tröja, som luktar han, och somnade gott! När jag vaknade inatt, märkte jag att jag hade rullat ihop det andra täcket som en avlång korv & så låg jag med ena benet över det, och med huvudet lite på det & armen runt, precis som jag gör när jag sover med Filip! När jag vaknade andra gången, så Hade jag drömt att jag hade fått ett sms, sängen vibrerade & det där sms ljudet kom, där det stod "Jag har jätte tråkigt :( Älskar dig jätte mycket", & så vaknade jag, då hade jag fått ett likadant sms!
Jag ringde honom & pratade en stund, sedan somnae jag igen. & vi pratade en liten stund nu på morgonen. Hur tusan ska jag klara mig utan honom i en vecka?! Får försöka..

Idag.

Idag var det fint & vårigt väder. Så jag välkomnade våren med ett färgglatt linne!


Linne: New Yorker
Jeans: JC


Och idag så kände jag så gärna för att ha öronhängen. Så jag köttade in ett under min töjning.
Lite fint kanske det blev!

Då jag just är väldigt kreativ & håller på i mitt rum, lägger jag mig & skriver ett blogginlägg? Kanske börjar bli bra med det där & skriva lite oftare? KANSKE!
Haha, nu ska jag vara duktigt igen :)


Idag.

Idag var det fint & vårigt väder. Så jag välkomnade våren med ett färgglatt linne!


Linne: New Yorker
Jeans: JC


Och idag så kände jag så gärna för att ha öronhängen. Så jag köttade in ett under min töjning.
Lite fint kanske det blev!

Då jag just är väldigt kreativ & håller på i mitt rum, lägger jag mig & skriver ett blogginlägg? Kanske börjar bli bra med det där & skriva lite oftare? KANSKE!
Haha, nu ska jag vara duktigt igen :)


Solen i ögonen

Jag älskar att vakna med solen i ögonen. Det är vår nu, eller hur? Även om det blir lite kallt då & då, så är det väl vår nu? Jag har myror i hela kroppen! Räknade ut igår, vet inte om det var rätt. Men tror iaf att jag bara har 60 dagar kvar i skolan. 60 dagar, sen börjar jag på en annan skola. Då förändras allt. 
Jag älskar att vakna med solen i ögonen, men hatar att vakna själv.

aaaaj!

Just det!
Igår var jag hos tandläkaren, kan ju säga att jag fortfarande har ont! Min ena tand gick sönder i fredags, så han skulle laga den, & istället för att bedöva just den tanden, så bedövade han halva munnen .. Nu har jag iaf jätte ont i min käke.. Men tanden är hel & jag är glad!
Nu ska jag nog ta tag i saken & stiga upp!

HJÄRTA!

Jag har verkligen världens finaste lillebror! Jag låg & lyssnade på låten When I Need You - Will Mellor. Den låten kallar vi min familj för "Mormors låt". Så kom min fina lillebror upp på mitt rum. Så tystnade han för några sekunder. Så frågade han "Är inte detta Mormors låt?" då sa ju jag själlvklart att det var det. Då lade han sig ner i min säng & stängde ögonen & log. Sen när han kollade igen, så kollade jag frågande på honom. Så sa han "Den får mig & tänka på mormor!"
Så sjukt gulligt var det.

& jag vill dessutom ha april nu. Känner på mig att den månaden kommer bli awesome!

Ni fattar ingenting

Har haft en mysigt helg med Filip!

Nu är det bara plugg resten av dagen som gäller! Har kemiprov imorgon, så tror det är dags att börja plugga. Ja, om en timme eller två!


Åh, minnen!

Hittade en grupp på Facebook. Den hette Om du minns detta växte du upp i slutet av 90-talet. Åh, vad glad jag blev!

Kommer ihåg när man bänkade sig framför Totally SPies & inspector Gadget. Eller när man fick den nya Hits For Kidz skivan & man var gladast i världen. Eller när jag kunde sitta i flera timmar med min Tamagutchi. Eller när man kunde alla låtar utantill! När det var MGP Junior. När man kollade på Teletubbies. & Brum han var så söt! Min favorit var Kajsa som hade en ko i trädgården. & jag älskade min Betty Spagetti! Eller dom gamla julklaendrarna? 
Kan fortsätta såhär i evigheter! Jag verkligen älskade den tiden!


-

Måste bara säga, att Ebba var så bajsnödig igår att hon nästan kände korven utanför!
Ciao, nu drar jag till skolan!

RSS 2.0