Jag är glaad

Förlåt för dålig update, men har verkligen inte haft tid! Mycket med konfirmationen och allt, Och nu när allt är över, så är jag 4000, en iphone, två halsband, lite presentkort, en piercing och några blommor rikare! Jag visar allt en annan gång. Är verkligen dö trött. Ska snart gå och lägga mig faktiskt kladda lite på iphonen och lära mig mer. Haha!

-

Idag var jag lång, till skorna verkligen tog död på mig. sen jag jag runt i strumpor hela dagen.. aja! Dagen har varit bra. Var på teater innan, duktiga barn! =)
Jag har legat och rå pluggat en stund, det vill verkligen nt fastna i hjärnan, så får väl ligga vaken ett bra tag inatt..

idag är jag lång


men ska jag älska, så ska det finnas tid att älska fritt


Klump i magen?

Juppjupp! Får helt ärligt en stor klump i magen när jag ser på alla kända bloggar.. Dom har ifnt väder, dom får runt i shorts, DOM HAR DET BRA! Det har nog alla andra som bor i stockholm området med. Men jag vill verkligen bara ha sommar nu. Dock tittate solen fram idag, det var skönt, solade lite, för vädret var helt okej. Men det var molnigt och lite blåsigt, och det gillar vi inte!
såg på nyheterna att det skulle bli regn, regn, bara en massa regn.. Jag vill ju ha sommar :( Imorgon ska jag ta på mig shorts, kvittar om det är 20 minus grader ute, jag ska ha shorts! :(

Älskvärda!


Såg dessa underbart snygga skorna på Kenzas blogg. Hur snygga är dom inte? Ska lätt köpa dessa.. Fast dom dock inte kommit ut än, så får kolla varje dag =)

Vad tycker ni om skorna?

Godmorgon!

Idag är jag galet trött, somnade någon gång vid 2 inatt.. Inte bra att vara uppe länge sen sova länge på ett 'mini' lov! Jag har haft en galet bra helg iaf. Och nu väntar en stressig vecka mig.. Massa läxor och prov, det är konfirmation denna veckan. Mina släktingar från Danmark kommer.. Det är en massa.. Skulle helst vilja chilla, träffa baby och alla andra! Men nej, så blir det inte..

Nej, nu ska jag stänga datorn och göra frukost. Sen blir det att cykla till skolan. Tycker synd om er som börjar klockan 8 ;)


en seriöst bild, sen blir jag såhär..


Hahah, ha en bra dag!

Shulululu!

God morgon!
Ligger i sängen, har nyss vaknat typ. Josefin, edona och patricia sov här inatt. YTTERST TREVLIGT!  Satt uppe ganska länge, rökte vattenpipa och hade det trevligt. =) love u girls!

Nej, nu vill patti låna datorn, och eftersom jag är så snäll så får hon göra det ♥

Billy Talent

Ligget i sängen och lyssnar på Billy Talent. Kommer ihåg när jag var yngre, då lyssnade jag alltid på dom. Min emo-period var nog värst! Hahaha, men lite rock musik behöver alla ibland. Jag behöver nu!

-

Fem dagar sedan, jag är ju inte lite lam ha? Men har helt enkelt inte orkat. Har chillaxat hela veckan!

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på favorit Eminem! Helt underbart =) Igår så var jag på kalas och sen åkte jag på konfirmation! Börjar bli ganska nervös inför min egna konfirmation.. Jag kommer göra bort mig och faila till tusen, that's so my style ..


Finaste lillebror lekte med min kjol och mina skor, hihi <3

Hahah, älskar dig!

Så såg jag ut igår!


.

Allt är verkligen imot mig idag. Nu ska jag sova.

God morgon!

Just nu sitter jag på golvet framflr min säng och kämpar med frukosten. HAr super ont i halsen och i mitt vänstra öra! Och i höften.. Jag vill inte bli sjuk igen. Men vi får hoppas att du löser sig. Brukar må dåligt när jag är trött =)

Nu ska jag borsta tänderna sen rullar jag till skolan.
Ha en bra dag!

Har glömt att säga ..

Att vi köpte en resa! För jätte länge sen, typ 2-3 veckor sen? Nästan mer tror jag! Vi åker till det vackra Marmaris! Har aldrig varit där innan, men har hört/läst att det är jätte fint =) Är borta i en vecka och är hemma lagom till skolan börjar.



Visst ser det härlig ut?

Grym kväll igår!


Hade skit kul, även om det var lite stelt i början. Men det var chilligt folk och jag gillade läget!

Idag så shoppade jag. Köpte lite nödvändiga grejer.. Men hittade dock inte så mycket =)

ring från lindex, sjukt vacker!

Solglasögon som matchar min bikini, awesome! Från Lindex

Från Lindex!

Från Lindex!

från H&M,

Älskar dom! Kommer dock inte ihåg vart dom kommer ifrån!

Från H&M!

RSS 2.0