trött.

Hemma efter en dag i skolan, kan ju säga att jag är lagom trött. Prov på fredag, på måndag & på onsdag, LOVELY. Känner att jag aldrig kommer orka, kommer dö halv vägs, eller? 
Nej, nu ska jag lägga mig & lyssna på HERO, världens mysigaste låt, & så ska jag läsa en skvallerblajja, kul liv man har. Min fina älskling kommer till mig om en stund också, mumsmums! :)

V för vendetta

God morgon solstrålar!
Vaknade för en stund sedan av en väldigt pigg lillebror, som kom & väckte mig & ville ha sin födelsedagspresent. Fy vad glad han blev! Tror jag iaf :)
Nu ligger jag i sängen, nyduschad & fräsch. Jag fryser alltid efter att jag har duschat, så ligger alltid ett bra tag under täcket & värmer mig! Ligger också & lyssnar på Veronica Maggios nya låt "Jag kommer", helt okej låt. Lite mer än okej är den till och med! 
Nej, nu måste jag fixa mig. För skolan börjar ju idag, hade gärna haft lov i några veckor till!

Nu: Kalas!

God eftermiddag!
Kom nyss hem. Har varit hos Filip hela veckan. Mysigt :)
Igår träffade jag bästa vän en stund. Vi stod & snackade skit osv. Gled rundor & mådde allmänt bra.
Imorgon så fyller min älskade favorit hela 7 år! Så idag blir det kalas för hela bunten! Love u lillebror <3

 


Outfit bild kommer väl sen, tror jag! :)


Lagom trött!

God morgon! :)
Jag vaknade precis, i en ganska tom säng. Låg & undrade ett tag vart Filip hade tagit vägen. Haha. Kom på att han skulle vara på någon innebandy grej vid 8 i morse. Gulligt att han lät mig sova :)
Jag ska snart äta & fixa mig lite. Sen åker jag dit :) Kommer troligtvis vara där hela dagen. Vet inte riktigt än, men tror det blir så.
Puss :)

Ligger i sängen!

God morgon!
Ligger i sängen med Filip & kollar på American Pie. Han vaknade precis, så jag har legat vaken själv hela morgonen & kollat på Disney Channel. Älsktvärt. Det är iaf riktigt skönt med lov. Fast snart börjar skolan igen, då är det bara till att bita ihop. Igår åkte jag hem, för jag har inte sovit hemma på ett bra tag. Så det fick bli att sova hemma inatt. Jag har ju målat om i mitt rum, så nu är det vitt & fint! :)

Men nu ska jag äta frukost, ciao! :)


Här kommer lyckan för hundar som oss.

Ebba tyckte att jag var hemskt dålig på att uppdatera, så får jag väl göra det nu!

Ligger i Filips säng & lyssnar på Veronica Maggio, jag gillar läget! Ebba sitter & uppdaterar sin blogg tror jag också.. Filip är inte här, så Ebba & jag har det mysigt.
Helgen har varit ganska chill. I fredags så bjöd jag Filip på kina mat, min alla ♥ hjärtansdags present, tyckte det var mysigt. Thim & Johanna följde med också. Men det var PROPPFULLT inne på resturangen så vi bestämde oss för att beställa hem maten istället. Så vi hade en liten romantisk middag hemma hos Thim & Johanna! Sedan kollade vi lite på en film, jätte bra är den faktiskt. Men hela högen var trötta. Så det slutade med att Filip var den ända som kollade på filmen, vi andra låg & sov. Men så får det bli ibland! Igår tog vi bara det lungt. Var hemma hos Thim & Johanna igen. Spelade fifa & lite sånt. Min fina bästa vän Josefin kom & hälsade på en stund också, fy vad jag gillar henne! Filips mamma hade gäster hemma, så satt & pratade med dom när vi kom hem, till ungefär 5 imorse. Kul var det. Har dessutom sovit i fem timmar inatt, kan ju säga att jag är lagom trött nu. Idag gick vi en runda också. Med Vi menar jag Filip, Thim, Johanna & jag. Det var skönt men samtidigt kallt..

Imorgon åker jag hem! Jag & mina fina pojkvän ska måla mitt rum. Fint ska det bli. Men nu tänkte jag beställa hem lite bilder, som kan pryda mina nymålade väggar. & EBBA, JAG HOPPAS INNERLIGT ATT DU LÄSTE ALLT!
Puss :)


Malmö.

Har varit i Malmö hela dagen! Ganska kul faktiskt :) Fast är ganska trött efter att ha åkt buss hit & dit hela tiden. Lägger in bilder ikväll. OM JAG ORKAR!
Jag ska iag städa nu. Sedan plugga på biologi provet som jag har på torsdag. Sedan läsa ut en bok som jag ska ha läst ut tills på fredag & dessutom skriva lite om den. Sen är det faktiskt LOV! Jag gillar det.
Nu nu ska jag kila. Skriver sen :)

Kärleks dagen.

Skolan idag var helt okej. Vid halv 1 åkte vi på någon föreläsning. Kunde varit lite roligare! Sedan har jag bara varit med min pojkvän. Min älskade fina pojkvän! :)
Jätte mysigt. Han är världens bästa osv.
Nu ska jag kolla vidare på tv. Sen sov.
God natt :)

Fick detta fina halsbandet av min pojk, sötis ♥


God morgon!

God morgon :)
Jag kom precis ut ur duschen! Och snart blir det stress.. Om jag ska hinna fixa mig & allt.. Det jag bara ville säga var att idag är det alla hjärtansdag. Och med det önskar jag er en bra dag! Kram på er :)


Mys dag!

Idag har bara varit mys. Lagade lite mat till min pojk & till Ebbisen. GOOOOOTTT! Grym är jag helt enkelt, så är det bara. Sedan kollade jag & Filip på Melodifestivalen & tände en massa ljus & hade det mysigt :)
När vi hade kollat lite på Melodifestivalen så kollade vi på en film, 30 days of night. Hehe.. & för en gångs skull så var det jag som var rädd & vägrade se klart på filmen (Filip brukar ligga & skrika som en tjej och vara jätte rädd, sötis ♥) & snart ska vi kolla på en annan film, ingen aning om vad den heter. Sedan ska vi sova. Ska bli skööööööööönt.
Hoppas på att det är lika fint väder imorgon & att våren kommer snart!
Sov gott :)


Visst ser det ut som att han äter en påkörd hamster?!

i believe in you

God eftermiddag!
Vaknade vid 11 tiden idag. Riktigt skönt var det. Sedan gick vi, jag Filip Thim & Johanna, en runda. Riktigt fint väder ute idag. Solen skiner & man får riktiga vårkänslor!
Nej. Nu kan jag inte skriva mer.
Skriver sen.
Ciao :)

I was walking with a ghost.

God natt på er!
Sitter hemma hos min pojk. Vi kom nyss hem. Har i stort sätt bara legat & degat hela dagen. & nu tänkte iaf jag fortsätta med det. Skriver när jag vaknar lite senare.
Sleep well, cykelställ!


I skolan!

Hej på er! :)
Jag sitter i skolan nu. Fast jag slutar snart. Är jätte trött & vill mest hem & sova nu! Skolan är ändå ganska okej. Fast jag bara längtar tills man får börja jobba. Bryta alla vanliga rutiner. Vara självstädnig. Snart så!
Har i alla fall svenska nu. Skulle vara jätte duktig & lämna in ett arbete. Men som vanligt vill inte min inloggning funka riktigt normalt. TRÖTT PÅ DET! Så antagligen får jag göra om det på en annan inloggning elelr helt enkelt skita i det. Vad säger min lärare om detta då?!

Nej, nu ska jag gå. Skriver sen! :)

Tänkte ladda upp en bild, men det vill ju som sagt inte funka


Hiss/Diss!

HISS
Jag måste hissa Kenza. Så sjukt snygg tjej alltså!



En stressig vecka

Hej alla fina läsare :)
Förlåt för dålig uppdatering. Men jag har verkligen haft fullt upp. Hela helgen var jag med min pojk. & då finns det ingen tid att blogga .. Vi gör alltid en massa roliga saker. Fast jag var lite sjuk i början av helgen. Men mådde så mycket bättre på lördagen. Då färgade jag mitt hår. (Visar bild snart!) Jag kollade på innebandy med. Markaryd vann med 8-1 om ni ville veta! :) Sedan var det bara mys hela dagen! & i söndags så åkte jag på kalas. Det var helt okej! :) Denna veckan har det varit mycket i skolan. Har haft nationella i svenska. Så svårt var det inte faktiskt. Men idag satt jag i tre timmar och bara skrev. Tog en rast på 5 minuter sedan skrev jag bara. Skrev 15 sidor & min lilla hand blev svullen!
Nej, nu ska jag gå. Lovar att jag skriver sen. När har jag något & skriva :)
Puss!

 




Vet inte hur jag riktigt lyckas..

Jag är ganska osmidig, lite iaf!

I förgår så trillade jag med stolen i skolan. Satt & gungade på den. & den gled bakåt. Så jag tar tag i bordet, men bordet följer liksom med. Så efter några sekunder med panik så ligger jag på golvet & alla skrattar. Kul :) Så nu har jag ett fett blåmärke på min vad, aj kan man ju säga!

Idag så skulle jag tända min lampa i garderoben. Då så låter det som en liten smäll & jag får en lampa i huvudet. Först börjar jag skratta. Sen får jag panik över att jag kan ha glas på/i kläderna eller JAG KANSKE BRINNER! Efter några panikslagna sekunder insåg jag att jag var hel. Sjävla glaskulan på lampan var hel. Lite förvirrad över hur det kunde gå till egentligen!


Stor förändring.

igår:

Drack varm Oboy & tyckte jätte synd om mig. Eftersom min förkyldning nästan tog död på mig.

Idag:

Idag dricker jag MER & är på bra humör! Även om jag fortfarande är ganska förkyld. Men fy vad glad man kan vara!


RSS 2.0