Lovely!

Värmen har stannat idag med. Och det tänker jag ju inte fira med att sitta inne vid datorn.. Ska snart cykla och hämta lillebror på dagis, sen sticker vi och badar. Kommer vara borta hela dagen!


VÄRME

Jag dör av värme, äe.. det gör jag ju nt. Men jag lökar sönder för er som ville veta.
Hahah, ligger ute och stekar, med glass, en bok och KENT! Kan nog nt bli bättre :)

Semester

Sitter nere i Mellby, och det är ju INTE kul. Känner ingen här, finns TYP bara fula personer här... Inte för att jag bryr mig eller så..
Jag har iaf shoppat dom senaste dagarna, har köpt en jeansjacka, någa bh-ar, tröjor och shorts. Sånt nödvändigt. Känner mig fattig, wihu.
Imorgon åker min syster härifrån, kommer få ännu tråkigare då, hundarna har ju varit min underhållning sen i fredags, så vad ska jag göra nu?

huuh, myggorna äter upp mig.

Fixar mig!

Ska upp till favorit Göteborg idag! ♥
Så jag fixar mig för fulla muggar, fixade mitt hår igår, för det tar sån tid att fixa, men ska platta till det lite, sen ska jag ju sminka mig, typiskt mig att bara göra färdigt dena ena sidan sen börja med något annat, haha!

Ser ni vilket öra som är sminkat? :D


Sjukling!


Jag lever på cola
halstabletterna och min drog

Jag älskar mamma ..

.. speciellt när hon kommer med en massa halstabletter som ska hjälp amig att överleva en dag som denna.

Håller på och fixar mig!


Shopping!

Shululu!
Idag så var jag i Lund och i Helsingborg. Jag shoppade lite, säger bara hej då mina väl besparade pengar.. Men är nöjd med inköpen iaf :)

ALLT KOMMER FRÅN NEWYORKER, SÅ FRÅGA INTE!

VÄDRET ♥

Vädret är sjukt nis, har typ varit det hela veckan!

Denna helgen är jag hemma själv, mjao. Josefin kom hit igår. Vi chillade, badade lite. Vi ska snart bada igen. Vaknade vid 9 idag, höhö. och vid 10 tiiden gick jag ut och solade, pluggade lite. Solade i 4 timmar ungefär? BRÄNNAN BÖRJAR TA SIG.

nej, nu ska jag ta något att äta, sen sticker jag ut, baii :)gammal bild, eheh

Så göllig bild på mig JUST NU!!!!!!


Shululu!

Längesen jag skrev nu, men har inte hunnit har mycket med skolan, och när jag inte är i skolan så är jag oftast iväg.. Menmen.. tänkte lägga upp lite bilder en konfirmationen!Som avslutning för ni en gullig bild på mig för typ 10 år sen? :)
Sikken poser ..


RSS 2.0