Lost dag!

Jag är lite dålig på att uppdaterna, men idag är jag helt borta. Jätte trött och sånt! Blev kanske lite för mycket igår .. Men jag hade ju kul, det är det som räknas, visst? Jag har chillat i sängen och mot Morfars underbart mysiga mage! Hihih, han hade saknat mig, har inte träffat han på en vecka ju! :( Snart börjar konfan också. Börjar ångra mig. Stiga upp 7 varje morgon? Jag kommer dö efter två dagar (a) Aja, ha det bra!
love- elin ♥

Bra dag igår!

Just nu är jag hemma. det är lite sköt, ska snart lägga mig i sängen och bara slappa lite! Men tänkte faktiskt skriva lite om vad som hände igår. Det började med att jag letade igenom hela min garderob utan någon stor framgång. Letade då lite i systers garderiob, och hittade en tup topp, som jag använde som klänning, ångrar att jag gjorde det! Haha. Sedan duschade jag lite fort, tog på mig kläder, sedan sprang jag till bussen, som var försenad, så satt där i säkert 10 minuter och väntade! När jag väl var famme så mötte jag Molly, vi gick till Konsum och köpte Hårspray och Kostersättnign elelr något. Vi gick sedan hem och spelade YATSY! Jag förlorade ju såklart! Men det var kul. Josefin kom upp efter ett tag, vi chillade i solen på balkongen, det var mysigt! efter en stunds chillande så började vi leta kläder, till molly! Hahah, det var kul. Istället så bestämamde vi att vi skulle fixa oss, så det gjorde vi. Sminkade oss, vi blev skit snygga! Sedan letade vi kläder igen. Vi gav upp och Molly började fixa mitt hår. Vi satt där och pratade, jag gjorde en sån tabbe! Vi pratade om en person, så sa dom att den personen skulle komma!? Jag bara: Jag måste ha dricka.    Dom dog av skratt. Ni fattar nog inte.. Men det var lite kul iaf. När jag var färdig, så chillade vi lite med på balkongen, sedan fixade jag Mollys hår. Hahaha, brände henne att antal gånger, hon skrek jätte mycket. Jag kände mig jätte ond (a) sedan kom då Kim, Austin och Ville dit. Det blev lite stelt. Men vi fortsatte och sånt. Molly sminkade dessutom Kim, jag tyckte att han blev lite gullig, även om Austin gick runt och sa: You're a gay.   Hela tiden. Hahah, efter ett tag så kom Tea, hon fixade sig och sånt. Tog tusen år. Men två timamr efter bestämd tid var vi på väg! Vi fick gå från molly till FBU, ont i fötterna mhja! När vi kom det gick det utför! Förlåt till Alexander, som jag dränkte i cider. Inte meningen! Okej, jag hade sjukt kul! I slutet, så satt jag abr apå ett bord i köket och väntade på ett jag skulle bli på topp igen, i två timmar! Hahah, men som tur var Josefine där. Hon var så snäll, så lätt att prata med. Har aldrig pratat med människan innan, vi pratade som om vi kännt varandre i evigheter, sånt gillar jag. Just det, jag var jäkligt sur i början, skällde ut en tjej, var jätte nära på att slå henne, men som tur är så var Alexander i närheten och tog mig därifrån. Hon som jag blev arg på gick iväg och grät. Attention hoe. Ingen gillade henne där heller. Hahah, så fail lilla gumman! Okej, vi var iaf hemma vid halv 4, då fick Molly för sig att vi skulle göra mat, så hon gjorde ägg och allt, vi satt på hennes golv och åt, det var mysigt! Gick sedan och la oss. Vaknade, klädde på oss och gick ut :) det var nog allt! Bilder komemr nu med! :)
love- elin


Halv sminkade brudar!

Josefin vart söt :)

Vi är bra!

Kimsen och Molly var snygga! :)

FBU

Väldigt mörk bild, men har har molly kissepause! :D

Frukost klockan 4 på  morgonen :)

Hemligheter!

Gott folk, kan ni hålla en hemlighet? Kan jag lita på er? Jo, det kan jag nog! Det är såhär, jag ska på en avskeds fest idag, jag har ingenaning om vad jag ska ha på mig? Brde bra med en massa tips! Inte för fint, och inte för vardagligt! :)
En annan helighet, jag är olyckligtkär, har ni varit det någ gång med? Vet ni hur det känns?

Igår ♥

Nu kommer några bilder! Nu kommer inte fatta någonting, bilderna är konstiga (:


Jag åkte hem till denna fisen

Vi var snygga som få :)

Jag, Josefin och micke :)
Den här mannen var ond, och jag kommer inte ihåg hans namn :(


Bild bevis 1, han var ond! :)

Bildbevis 2, hahah!

Bildbevis 3 ;d

Sedan, KABOOM! Fast jag var inte där, men tänk vad som kunde hänt :o

Emo-Anton (:

Poserslynan!

Anton vat lika ond!

Får avsluta med en fräsch bild på Mig och Josefin :D

Bilder eller inte ?

nu har dom börjat hålla på så på bdb igen, suck! Det är ganska kul att abr akolla rundor och vara helt cool! Hahah (:  Jag var ju iväg igår, då tog alal bilder med min kamera *suck* Tänkte slänga in dom roliga och dom fina, om det är okej? (: Dom kommer i nästa inlägg isf, för jag måste rosta fram kameran och överföra bilderna!
Love- elin

Ojdå!

Oj vad arg jag var igår! Hahah, förlåt (:
Iaf, jag hade det .. trevligt hos Josefin, ska nog träffa henne idag igen, hoppas jag! Ska kila ner nu,
love- elin

Suris!

Hej allihopa! nu är jag hemma och är jätte ledsen! Börja inte tycka synd om mig, det blir värre, och nej jag söker inte uppmärksamhet! Jag har iaf killar, tjejer är så mycket bättre, jag ska fan skaffa en tjej ist för falska killar! Oki ?
godnatt

@ Josefin!

Snart åker jag in till Markaryd, och ska träffa Josefin, saknar henne, saknar oss! Men vi ska bli bättre! ♥
aja, är borta hela dagen, kommer hem ikväll, så vi hörs nog då!
ha en underbar dag! Love- elin ♥

Sova är det bästa som finns!

God morgon ♥
Jag somnade iaf, nästar direkt efter att jag skrev det sista inlägget, hihih. Har varit vaken i en timme nu tror jag, ska nart hoppa in i duschen, det är mysigt att duscha (a' Senare blir det nog josefin en stund? Hoppas det iaf!
love- elin ♥


Tidig kväll var det va?

Jag kan inte sova, pga att jag hostar som en liten gris! Men det börjar gå över, eftersom jag dricker kall päron juice, Hahah. Men nu ska jag forska sova, ögonlocken väger fler kilo känns det som ! Natti ♥

Hej sjukling :(
Mitt ont-i-halsen är nästan borta! Konstigt .. men dessvärre har jag börjat att må illa! Jag vill inte vara sjuk!
Jag steg ju upp tidigt idag, så jag är trött, så nu ska jag nog sätta på någon film och sova! En tidig kväll, men det är mysigt! Sov gott ♥
love-elin

Back on track!

Nu är jag hemma efter .. två timmar i traryd! Det var skönt ute, pratade lite med mormor, farfar och farmor. Så att alla förstår, jag var på kyrkogården, gick till deras gravar och pratade med dom. Gör alltid det när jag är ensam där! Det är så lungt där, gillar stället.
Fixade deras gravar lite, dom blev som nya! Någon dag snart ska vi åka upp dit, jag och mamma, tvättar farmor och farfars grav, den var jätte smutsig, inte fint! Åh, jag saknar dom :( Iaf Farfar och Mormor! farmor dog innan jag ens var påtänkt .. :(

Mobil freak!

jag har just kolalt runt lite på olika sidor .. Jag har tänk lite nu .. Om jag får över 3000 i födelsedagspresent, så ska jag köpa en mobil! det är alltid bra och ha en extra! den kostan 1500 typ, är skit snygg, den heter LG KS360 óch den ser ut såhär!


erkänn snygg? Finns i röd med! Och i rosa, men inte här i Sverige! vilket är lite dåligt tycker jag, men det blir antagligen denna eller den röda då!

Bok nörd!

Nu ska jag leta upp någon bra bok att läsa, har inte läst sen i fredags! Hahah, tror dessutom att jag inte har någon bra bok, blir väl att leta igenom hela huset, men det är lungt! Lite bok tips kanske?
Love- elin

En duktig Elin

Nu har jag varit riktigt duktig! Eftersom jag är hemma själv, så har jag skit tråkigt! Så jag rotade fram det dära täcket ni vet, bytte dom dära.. påslakanen? ah, Min säng ser fräschare ut nu! Ah, så plockade jag ut saker ut diskmaskinen, och satte in den skitiga! Visst är jag duktig? Jag kan om jag bara vill! Haha, men ska kila nu
love- elin

Godmorgon ♥

Jag är vaken och klockan är halv 11, bra jobabt elin! Bara det att jag ska få börja stiga upp vid .. 7 snart! Jäklans konfa! Ganska kul att den gör ett uppehåll när skolan börjar, den håller på från 4 augusti - 18 augusti, sedan är det inte förrens den 28 september igen! Men det är väl bara för att man ska komma igång med skolan och sånt? det tror iaf jag!
Nu ska jag springa ner och hämta apelicin juice!
Love- elin ♥
 

Jag har världens finaste lillebror, loveu!

Sjukling, här kommer jag, eller?

Jag tror att jag börjar bli sjuk! KATASTROF!Mn hals håller på att dö, jag kan inte ens sjunga i mina favorit låtar :( Åh, min kära lilla hals, varför måste du alltid göra så ont? Förresten så vill jg ha en liten bebs och ligga och gosa med, JUST NU! Eller enliten hund Tänk mig med en liten hund, tänk så bortskämd den skulle varit! Jag skulle köpt kläder till den, gjort en garderob .. den hade älskat mig rakt av alltså! Längtar tills jag kan köpa en liten vovve till mig .. ska se om jag inte kan få en i 15 års present .. HERREGUD JAG TÄNKER JU 1 ÅR FRAM I TIDEN! Hahah!

PUSS- elin

Ligger i sängen och bara diggar!

Hahah, kollade precis på John Tucker must die med mamma! Det är lite små kul! Usch, jag måste måla naglara  såg det nu när jag skrev) På tal om naglar! Så gick typ alla n sönder idag, pga att jag tog av och tog på ett par jätte tghta byxor idag typ tre gånger! Så nu är ingen nagel lång, jag som hade börjat gilla dom och allt. Men allting växer väl?

Jag ligger i min säng och känner att jag är jäkligt ensam, sängen är stor jag tar inte ens upp halva, ensamt! ALLA SOM BRUKAR SOVA MED MIG, SÅ HAR JAG TVÅ TÄCKEN NU, OKI? Haha, innan hade jag bara ett och alla bråkade om det, så gulligt! Alla älskar mig säng, that's it! Lyssar på Gwen Stefani, hon är söting!
Hahah, men jag skriver mer sen!
Love- elin

FaxarN eliN!

Jag kom precis på en jätte bra sak! eftersom jag inte har något att göra, så ska jag sy upp mina chinos och sy in dom där nere vid anklarna! Så det blir lite baggy! Och ska sy en tröja med, ska sy om min tup-tunika som jag köpte när jag var i danmark, den är liiiite stor men det är lätt och fixa. ELIN FIXAR ALLT!

Snygga brudar från 60-talet!

Jag ver nere innan, kollade igenom alla kanalerna, stannade vid tv1000 nordic, för det var en så sjutk snygg kvinna med i filmen! Då började jag tänka på hur snygga tjejerna från gammla filmer är, Denna filmen var från 60-talet? Jag vet faktiskt inte, men gud så snygg hon var!
Bröjade tänka på att jag fyller år snart med! Då ska jag köpa ett par gladiator pumps? Fast frågan är .. vart hittar jag dom snyggaste?! hade varit jätte bra om ni hade länkat dom bästa sidorna, eller bara säga affär!
Lots of love- elin


SHOPPING ♥

Nu är jag hemma och har varit det ett tag, men har inte orkat skriva, har fixat med bilddagboken, tog bort den gammla, så nu är bara PRINSESSANELI kvar, oki ? Idag åkte jag, emelie och Sofie till ´Växjö ju! Efter mycker letande och tvekande så köpte jag ett par byxor och en tjock tröja från bikbok! (: -bild nedan!- Var hemma vid tre, gjorde mat och sånt, vi åt kyckling ris och curry, skit gott! Ah vi åt typ jätte mycket, sedan var jag helt död, eftersom jag fått stiga upp vid halv 9, och jag somnade inte förrens vid tre, så jag var lagom trött! (: Det har faktiskt inte hänt så mycket mer!

jag sitter här och diggar till Big big world! Ni vet den riktigt gamla! I'M A BIG BIG GIRL IN A BIG BIG WORLD, IT'S NOT A BIG BIG THING IF YOU LEAVE ME! Ah, försöker lära Jonas lite om kor, jag kan allt lite! Hahah, jag är nästan som en bonde! Jag bor i en håla, och jag kan lite om kor! Hahah, fail!


min underbara tröja, älskar den!

byxorna, dålig bild, men ni klarar er! (:


kul hos syster!

Nu är jag då hos syster. Ska ju sova här inattt! Det var meningen att vi bara skulle luffat rundor här hemma i morgon, men emelie kom på att hon ville åka till Växjö, så imorgon sticker vi dot med Johan, Sofie, Albin och Iza! Ska bli kul, jag och Iza är ju ungefär som bästisar nu!

Direkt efter att jag stängt av datorn innan så kom hela tjocka bunten hit. Jag satt messt och latade mig. Men sedan gick jag ut med Iza, ner till dammen och letade efter grodor. Vi hitade några få, och dom var skit små också! Vi åt och jag hade cat fight med Johan, jag vann! WOHO! ;d
Imorgon, när jag kommer hem, så ska jag skriva mer. För jag har lite press på mig att skriva färdigt, batteriet på datorn u know. Men hopas att alahaft en underbar dag!
love-elin

grillning hos syster!

Nu sitter jag hemma hos Emelie och Fidde, vi kollar på tv och typ har kul. Lite senare kommer Johan, Sofie, Albin och iza (: Saå ska vi grilla och sånt! Det är nice ;D
Jag gillar den där reklamen, smsa eller ring fråga anything! Jag tror att jag kan hela den utan till snart, jag är ju så häftig!
Men nu ska jag gå!
love- elin


God natt, sov gott ;*

Jag mår inte bra, jag måste varva ner. Och lära mig skita i små saker som ej är värda att bry sig om.

Shululululu! Jag ligger och segar i min säng, känner att datorn kommer dö snart, är typ 50 % kvar, omg! Hahah. Jag är trött med. Ska nog sova nu med. Eller ja, när datorn dör (: Men sov gott folket!
Love- elin

Ord

Älskade du inte mig? Du lovade, du lovade att för alltid älska. Älska. Så stark innebörd. Men hur kan det ha så stor innebörd? Det är ett ord. Ord är påhitt. Ord är påhitt av mänskligheten. Människor. Forskare. Ord? Är ord ens ett, ord? Ord. Desto oftare jag säger det desto mer främmande blir det. Kvinnligt. Födsel. Födsel av vad? Tomheten eller fulländning? Förlös. Släpp ut. Radera. Pressa. Ingen mening att slösa tid på ordval kanske bara, borta? Borta med vinden, bortglömda i dina tomma ord och inte särskilt meningsfulla löften. Jag frågar ändå mig själv, vart på vägen tappade vi oss själva? Vart tappade vi oss? Jag tror, jag tror ingenting. Ett vi? Ett du? Ett jag? Ett oss? Allting förändras,
timmar blir till dagar så som dagar blir till veckor så som veckor blir till år. Sedan är vi här, där vi var förut. Ruta ett. Square one. Vi är lika patetiska och ensamma ändå. Dock är sökandet aldrig slut då du och jag alltid letade efter perfektion. Då vi var perfektion tillsammans men bara kunde se den andre. Det finns ingen perfektion när ens ögon endast är öppna för en pusselbit. Vad säger, ditt inre? Din själ? Ditt, du? Säger det dig någonting alls? Säger det dig tomhet? Då är vi perfekta för varandra, du och jag.. Jag dunkar ändå med mina knutna händer på trumman och letar efter en
rytm som säger mig någonting. Trumslag och isolering från resten av de ljud som världen försöker få mig att lyssna på. Jag glömmer ändå nästan bort din röst, ditt leende och ditt svallande hår på alla dessa varma sommarnätter, alla dessa regniga dagar, alla dessa friska nya tag jag snodde av dina andetag. Och orden du sa, var de vackraste jag någonsin hört. Jag stängde av min inre ordbok, och lyssnade till ljuden Jag kan inte ens minnas de rytmer vi skapade, och minnet av din röst är endast nu ett minne blott..


Jag har tråkigt, lalala !

Just nu ligger jag nere i tv-rummet och kollar på något program, för jag har inget annat att göra. Världen är tråkig. Hahaah, jag är helt inne i tvn. så gulligt (:
Jo, imorgon så åker jag hem till syster och sover där (: Ska grilla och sånt, det blir nice (:

I ♥ to chilla!

Hejsan folket! Tänkte bara säga att jag älskar när folk tycker att min blogg är bra, hihih. Mina läsare är underbara, love 'em!
Idag har jag inte gjort någonting faktiskt. Bara legat i sängen och drukigt apelcin juice, är helt förälska i BRAVO! Älskar att öppna kylskåpet och se ett stort gult paket som står och ropar efter mig, bara mig! - bara jag som dricker det i familjen med- det är nice! Idag tänkte jag läsa ut "Måste Jennie välja?" men jag tycker inte att den är lika bra som dom andra två böckerna om Jennie! Så jag läser inte den med lika stor 'hunger' som när jag läste dom andra två! Nej, nu ska jag gå och duscha, fixa till mig lite. Sedan se om systers cam funkar på mammas data, så kommer jag nog att låna mammas data lite. För min är helöt konstig. Hatar den, hoppas jag får en ny snart! (: Ses sen
Love- elin

Leka-med-Dodido (:

Shululluul, nu har jag varit nere, knarkat min älskade apelcin juice! Jag vet att jag är jätte seg, menmen! nu kommer lite bilder, bara lite ;d


Jag sminkade mig och var ego (:

Egoist, ja visst (:

Dodido (:

Vi åt och sånt (:

Och vi kollade på film (:

Vaken och jätte pigg, PIGGELIN!

Nu är jag vaken! (: Ingentingde så det blev 40 minuter extra, men det har väl ingen dött av? Hahah, jag är iaf trött fortfarande, men jag får ta det, får liksom skylla mig själv! Tror att syster har kommi nu med, får väl ta på mig något sen gå ut och hälsa på Tessan - systers hund, ni vet den lilla korven - Ah, bilder från Leka-med-dodo-dagarna kommer efter att jag har varit nere, okej? (: Hoppas att alla har sovit gott ;*
love- elin

Ännu en natt utan sömn.

Klockan är mycket nu, tror jag ska sova nu, snart iaf. Är hungrig som bara den! Sitter dessutom och pratar med min nya kompis som bor i usa, han är cool. En massa randoms har addat mig med, dom är la trevligt, men inte särskilt underhållande! Ska se till och vakna vid 12 sen, det blir skit bra tycker jag! Hahah, sov gott!
love- elin ♥

kladd, jag vet inte!

Kära ingen, vet du varför jag skriver? Mitt hjärta har gett upp, fy fan vad det svider. För jag fick veta hur det kändes att hata när den som jag älskar inte älskar tillbaka. Fick kniven i ryggen men bakade snällt. Hur fan kan man älska när man hatar sig själv? Mina vänner dom ljög, för det fanns ingen handling i boken om livet där ingenting är sanning. Jag har sagt att jag är slut, du bara glodde på mig. Det var verkligen ingen som brydde sig. Och lek inte smart, för jag har hört alla lögner om allt som du säger. Men jag vet att du drömmer.

Jag kan verkligen inte sova. Wallaaaah! Klockan är halv 4, hm .. Funderar på att smyga ner och hämta något att dricka eller något, jag vet inte. Jag kan inte kontrollera mina tankar, som är som ormar, hyper aktiva! Kryper runt i min hjärna, fram och tillbaka, dom hittar nya vägar hela tiden. Gör mig förvirrad. Jag vet inte vart jag ska ta vägen just nu. Jag vill ha en egen bostad, bara för att få liten egen tid. Hemma är det alltid fullt hus. Folk överallt. Det luktar samma människa, samma damm, samma färg, samma möbler. Sånna dofter man känner allt för ofta. Jag behöver nytt och fräscht, jag behöver ruset från en motorväg långt borta. Regnat, var är regnet när man behöver det? Bara ligga och lyssna på det när det faller som tårar i mörker. Tårar, varför finns dom aldrig när man vill att dom ska finnas? Jag vill vända mig ut och in, vara mig själv, så som jag vill vara. Blotta mitt riktiga jag för världen. Det är förbjudet här, förbjudet att vara sig själv. Man måste vara någon annan, någon annan som är främande, lustig. Något/någon man inte vill vara. Jag behöver din värme, din doft, dina andetag. Jag behöver digdigdigdig. Jag behöver mitt liv, jag behöver allt som har med oss att göra. Vi behöver oss. Alla behöver oss, vi behöver alla andra. Vi behöver visa upp hur jäkla vackra vi är tillsammans. Vi är konst, vi är gjorde för varandra. Vi lyser i hemlighet, vi är heta som elden tillsammans. Tillsammans erövrar vi världen, vi är kungar tillsammans. Vi styr över allt, precis allt. Oh, om det ändå bara var vi.

Lägga sig tidigt? - inte här inte!

Klockan är halv ett och jag sover inte än. Jag skulle ju lägga mig tidigt och allt vad jag sa.Men kan man inte sova, så kan man inte! Så jag sitter och kollar på en film om en tjej som dejtar väldit mycket, just nu är hon på sen 37 dejt! Jag fattar absolut ingenting, men bra är den iaf! Blir väl snart att jag går och lägger mig. Tror det iaf. Men innan jag lägger mig ska jag gå på toa! (:
Oh, killen på tvn har sjuk fina ögon, isblåa! Räknade dessutom ut att jag fyller år om 36 dagar, då blir jag rik! Om 10 dagar börjar konfan. Det händer mycket!
Hela denna kvällen har jag camat med folk och haft det jätte trevligt! Men nu ska jag kolla vidare på filmen, sen sova. Hela högen får sova gott!
love- elin

Sjukt gulligt!

Okej, jag kollade just runt lite på olika bloggar, hittade en väldigt gullig blogg som jag tycker att alla ska kolla och läsa! www.minneavtherese.blogg.se , så guligt gjort tycker jag verkligen. Kände att jag var tvungen att länka sidan. Livet kan vara så sjukt hårt ibland!

love- elin

Snålvatten och jäkelskap!

Har kollat upp vad Fjortiscore är! Jag trodde jag skulle dö när jag såg det! Wanna be Emocore! Exakt samma, bara att dom har gjort det lite mer fjortisaktigt och lite fattigare. Så fult. Var dessutom bara 3 stycken inne där, där av en var jag! Varför var det ens lönt att göra den sidan? Hahah, fjortisarfjortisar! Vart är denna världen på väg? Fjortis slakt, elin makt! Så jäklans bäst! (:

Förresten så ligger jag i systers rum och kollar på Snålvatten och jäkelskap! Brevbäraren .. jag kommer inte ihåg vad han heter, men han är så kul! Gullig med. Kan inte sluta le mot honom, dom som har skrivit deras repliker måste ha världens bästa humor! Hahah, men nu ska jag kolla vidare! Vi hörs senare!
love- elin

Hemma igen!

Nu är jag hemma! Lite skönt, lite ensamt. Men jag överlever bara om jag har musik och dricka! När jag kom hem så åt jag lite, sen jag jag upp och så låg mina nya skor mitt på sängen! Som jag har längtat efter dom! (: Bild kommer där nere vilken sekund som helst. För jag har absolut inget att skriva mer. Jo, ett litet medelande till dom som jag känner! NÅGON SOM VILL SOVA HÄR LÖRDAG-SÖNDAG? Hade varit skit bra!
Love- elin


090724

HELLO! Nu är jag vaken och sjukt pigg! (: Det är bra. Fast jag ska nog hem sen, ja. Jag ska hem sen. Får se om mamma hämtar mig, hoppas att hon är duktig och gör det. Sitter och underhåller Dodo med mina .. hiphop skills! Men det vore bra om jag kunde låten! "Let me ooooooh, super man le ooooh" Tror jag. Precis så mycket av låten kan jag, jag är så cool! (: Nu ska jag kila, slänger in en bild nu med, puss!
Love- elin


min fina dörr är borta!

fjortis dag!

fortfarande fjortisdag

Bada i fontän (v)

jag är superman. Och jag är inte så tjock som det ser ut som på bilden! :o

"do you wanna touch my balls?"

Hellu! Nu är jag äntligen hemma från en lång dag i Helsingborg! Dagen började med att Patrik väckte oss, så fixade vi oss jätte mycket jätte fort, det tog tusen år för mig att får eyelinern jämn. Hahah. Men vid ett så tog vi bussen till Markaryd. Väl framme i Markaryd så fixade vi oss lite mer! Vid 3 så åkte vi in till Helsingborg. Gick rundor, gick till och med vilse! Direkt när vi var i Helsingborg så gick vi in på Donken och gick på toa, sedan åt vi. Donken pommes, i love! (v) Ah sedan gick vi och köpte Ben & Jerry's phish food hette den tror jag. God är den. Satt och käkade den. Sedan gick vi vilse. frågade en man om vägen han var generöd och sa att vi kunde följa med honom och hans fru, eftersom dom med skulle dit! Stod i .. 2 timmar och en kvart, det regnade och höll på. Men vi stod kvar. Jag var helt galen dansade åt Star Pilots! Så dåliga är dom, men jag dansade för fulla muggar och var skit glad. Just det. Jag hörde en kille, han bara: HA-HA DO YOU WANNA TOUCH MY BALLS?! Jag dog seriöst. Skrattar fortfarande åt det. Han sa det bara så, utan någon mening egentligen. Jag är inte rasist, men jag gillar verkligen inte blickarna som speciellt utlänningar ger en! Usch. Jag gav tillbaka sånna blickar, om blickar kunde döda så skulle dom varit döda x 2! Ah, gjorde inte så mycket mer. Åkte hem ganska tidigt, så nu sitter jag här och är sugen på fest och godis:( Haha, men det är fint ändå. Ska kila nu!
Love- elin

090722

Halljosan! Dodo är här nu. Saknat henne, men det är bra att hon är här nu ;D Vi diggar dancing in the moonlight! Hahah, så skön gammal låt. Snart så ska vi nog ner och äta. Pizza u know. Mh, vi har bestämmt kläder till imorgon, eller jag har gjort det. Ah,blir en silvrig volang kjol och ett linne, bild kommer senare, oki? Jag har dessutom plockat ner alla mina kort, eftersom jag blevs ur, och lillebror drog ner jätte många bilder, så typ vissa gick sönder, så jag tog ner alla (: Menmen, ska leta upp bilder på snygga killar och sätta upp ist ;$ Det blir niiiice! ah, men nu ska vi nog äta. Och jag fjällar på mina ben, så underbart vackert! Hur får man bort det? hej / dodo (:
eh, ja. Men vi ses ikväll okej?!?!?
love- elin

God morgon! ♥

Moshimosi! Nu är jag vaken och hemma själv tydligen! (: Så just nu så sitter jag och lyssnar på Markus Krunegråd - idioter jätte högt och så känner jag mig jätte häftig (: Nu är det TIMO som gäller. Just det, han ska bara spela en konsert i sommar, på way out west, och jag ska inte dit :( Ett tag mådde jag jätte dåligt över det och ville bara dö. Men ska se om jag inte kan åka till Arvika/Hultan/Peace&love/Way out west nästa år (: Om någon vill följa med mig och om jag har pengar (: Men det ska vi allt se till och fixa, för jag ska iväg! Men vad händer idag? Lika tråkigt som vanligt eller? Jag är faktiskt trött på strömsnäs nu, INGENTING HÄNDER HÄR!  hej storstad, här kommer jag. Skönt att det bara är typ 2 fjuttiga år kvar här i strömsnäs, sedan drar jag , för gott liksom. Ah, men nu ska jag kila!
Love- elin

God natt (:

Snart ska jag sova, och det är ljust ute. Fy vad mysigt. Hihh, pratat med en massa randoms hela natten, och det ar väl varit kul. Hhahaha. Nej, nu går jag och lägger mig. Puss!
Love- elin 



Okej, tänk att jag såg ut såhär för ett år sedan? Tänk så myket man förändras! HELT SERIÖS BILD MED!

Det är nattnattnatt

HELLO! jag kan inte sova, men det är nice. Kollade just bloggen "15 år och gravis med tvillingar", hon har visst fått sina små bebisr nu, grattis (: Och eftersom iunte jag kan sova så .. tvingar jag alla andra att vara vakna eftersom jag inte ska bli uttråkad (: La dssutom in lite cool musik på min mobil. Jag är så häftig, och jag vet att alla älskar mig, världen krestar runt mig. I'm the one and only. Ja, hoppas att mina skor kommer snart. Ska köpa minst två par till för mina födelsedags pengar, jag älskar skor, kläder och väskor. Mhja. Just nu så ligger jag i min säng och lyssna på HOT ROD FEAT. TILA TEQUILA, fråga mig ite varför. Men så är det. Och sen så pratar jag med en som bor i usa, jag tycker att det är häftigt och intresant! Fåga mig ite varför, men så är det. Jag skriver sen igen, när jag har något kul att skria om, oki ? (:
love- elin

En dålig dag sltade bra trots allt!

Hellohello! Jag var hos Anna-Karin innan, lånade lite filmer, twilight bland annat, så det blir väl att knarka tv i kväll och så! När jag kom hem så beställde jag ett par underbara skor - se bild nedan - kommer snart hoppas jag. La in bilderna på Emelies hund på datan också, så en liten bild på henne kommer också, om jag nu kan. För jag hade lite problem med att ladda upp bilder innan. Så nu försöker vi på nytt? (:


Här är då Tessan! Hon ser ut som en korv, men är super söt! ;*

Och det går verkligen inte att ladda upp bilder på mina skor :( Men bild på dom kommer när jag får dom, oki?
Love- elin

090721

Hellojsan!
Idag är det tråk - som vanligt. Men iaf, sov till halv 1 ganska nice faktiskt. Ah, sen fixade jag mig, eller klädde på mig iaf. Ah, sen ha jag bara köttat ett häst spel, jag är imba på det! Ah, nu sitter jag och köttar Danish och sånt häftigt. (:  PÅ fredag så kanske det blir Helsingborg? Hoppas det, måste bort härifrån ett litet tag iaf! Är sjukt trött på att sitta hemma. Jag vill börja skolan, träffa alla. Jag får snart ett psykbryt, fattar inte hur folk kan leva utan rutiner. Sjukt. Jag är trött på att vara uttråkad. Jag är trött på sverige. När jag blir äldre, då flyttar jag. Antagligen till en större stad eller ett annat land, that's it! (: Men nu ska jag kila. Puss.
Love- elin

Nattinatti! ♥

Moshi moshi!
Snart ska jag gå och lägga mig, är sjukt trött! Men jag kommer väl vara uppe tills jag läst ut boken, den är sjukt bra och jag kan inte sluta! Hahah (: Förtom att jag var hos syster innan idag och så, så har det inte hänt så mycket mer faktiskt! Jag kom hem, tvingade mamma att göra mat, eftersom jag var hungrig! Sen gick jag upp och .. somnade, skönt som attan! Vaknade och var otroligt seg. Gick ner och nattade lillebror eftersom han sa att han inte kunde sova om inte jag var där, han är övergullig även om han har damp och sånt ibland. Ah, sen har jag bar legat och lläst, kollade på en film med, fattade lite faktiskt! Sjukt kass var den :D Nej, nu ska jag kila igen. Cya!
Love- elin

090720

Hellojsan! Dålig uppdatering, men jag orkade verkligen inte ;$ Eftersom jag inte hade något och göra så kollade jag på film med Bror, det blev : Älskar, älskar inte och  Jag vet vad du gjorde förra sommaren. Jag kollade lite på familjen flinta också, så jsukt bra är det! Haha, Idag, så steg jag upp tidigt, eftersom jag skulle hem till syster. Duschade och fixade mig och sånt. Drog sedan ner till bussen, satt och vä ntade i 10 min, bussen kommer ju till slut, men den stannade inte, så vi blev jätte sura. Men det var en till man där, som ringde och klagade på det, så stanande bussen nera vi kiosken. Så kom han fru och hämtade oss så åkte vi med dom ner dit, chilll. Pinsamt att hoppa på sen ;$ Men jag överlevde! Kom till syster vid typ 11, hon har fått en hund som är jätte söt! Mysig är den också, pytte liten, precis som hundar ska vara. Kom hem nu vid tre,. gott. Ska hitta något att äta, är super hungrig! men vi hörs senare ikväll.
Love- elin

4 timmars sömn, verkligen vacker!

Hellohello, nu har jag precis vaknat, syster väckte mig! Somnade vid 8, är galet trött nu, menmen that's life! Tänkte snart gå ner och hämta något att dricka, har fortfarade sjukt ont i halsen, det är inte nice. Nej men, ah. vi hörs senre!
Love- elin


en lång natt utan sömn.

Shobidoo! Ikväll så har jag bara legat och köttat oth. Iaf 4 avsnitt, sen orkade jag inte mer, hhehe. Skulle egentligen kollat på Paris Hilton's new bff, men det funkade inte riktigt som jag ville! Hahah. Efter e halvtimmes försök så skippade jag det och kollade på oth. Längtar riktigt mycket tills jag får tillbaka alla mina säsonger! (: Iaf, jag har legat och läst  typ 2 timmar, snart läst ut boken, den är bättre än jag trodde! Ah, sen skulle jag då sova, men det kan jag inte. Eftersom jag har miljoner tankar som flyter rt i mitt huvud, huller om buller och dom hittar inget fäste! Sjukt jobbig. Men försöker tänka på annat, som inte går allt för bra, men att skriva nu hjälpte faktiskt lite. Jag kommer nog snart att somna av utmattning, inte nice. Jag är sjukt törstig med, gör riktigt ont i halsen. Tror dessutom att jag håller på att bli sjuk, eller ja. Förkyld. Jag och mina förkyldningar slår allt och lite till!

Hahah, om 40 dagar fyller jag år, jag älskar det! Men typ om.. 16 dagar börjar konfan, not goooood. Jag gillar inte det. Mn jag får överleva! Tänk om jag blir kristen på riktigt? Hade varit ganska ballt, tycker jag faktiskt!
Nej, nu ska jag geeka msn och sen ska jag sova. Ha det så jätte bra, alla läsare!
Love- elin

090718

Hello kära bloggen. Nu har jag snart varit vaken i två timmar och jag har bara ätit och suttit här vi d atorn och kollat på skor. I love it. Hittade ett par jätte fina på Nelly, blev helt kär tills jag såg att dom bara fanns i storlek 42, mina fötter skulle drunkna! Hahaha. Ska se om jag hittar några andra, har såndära .. lust att fylla på min skihörna i garderoben. Det gör jag nog lite efter att jag fyllt år, moneymoney. Förresten, någon som vill följa med och shoppa då? Efter den 28 augusti? Skulle ha varit nice. Väla? Ah, väla är nice så det blir väla. Hahah, jag är inte ens inne på interet, men ändå så kan jag skriva, nice. Vad händer iddaaag? Någon sm har lust att träffas? Det hade varit kul. För jag är så jäklans uttråkad! Just det, jag och annie bestämmde igår att vi skulle snart åka upp och träffa Battus och Ph! Freja med antar jag. Jag saknar dom, otroligt längesedan jag vär i ljugby och träffade dom. Så det blir snart, innan den 4 augusti, eftersom konfan börjar då, jag längtar inte :(

Innan jag loggade in dag, så kollade jag på den dära listan på mest kommenterade, aktiva och lästa tror jag. Kenza låg på 12 plats?! Men det är nog bara för att hon är på kreta och inte kan uppdatera lika ofta, men ändå. 12 PLATS! Hon sol alltid legat på 1 eller andra. Men det är ändå ganska bra att Foki ligger på första plats, eftersom hon är sjukt gullig! Love her style.
 
Jag kom just på varför jag inte är inne på internet, jo. Patrik håller på och fixar med sladdar och sånt. Så han har säkert koplat ut internet. SUCK! Och han är inte färdig förens om typ en kvart. Det är inte trevligt. Jag är ju inte ens inne på msn. Hatar att allt måste ge genom internet. Lol. Men iaf, snart så ska jag nog läsa typ lite, måste snart läsa ut boken, ehehe. Tagit överlång tid på den lilla boken, fail på mig. Men jag har inte orkat, eftersom det har varit finis väder, och jag har varit ute typ 24/7, häftig som jag är (:

Hhahhaa, alla som inte känner mig, vet nog inte hur jag är. Men jag är typ konstig. Helt cp. Igår var jag helt trött, och jag fick inte gå och sova?! Hhaha, så jag fick sånna ryck. Hette cp saker på msn, satt och diggade lady gaga - starstuck i säkert två timmar. Hoppade rundor i sängen och var över cool. Satt och skrattade åt mig själv också. I'M SO STARSTUCK, BABY COULD YOU BLOW MY HEART UP?! Typ så.. Lyssnar på den låten nu, med så därför har jag damp. Dea låten som jag lyssnar på nu, har sånna sköna ord. Hahaha, -dvärgköttbulle, maskhuvud, jag ska käka den dvären so majskolvar, du borde raka dina dreads ser ut som bajskorvar, det luktar bajs i hans mun, har du känt hans andedräkt, emilUSH namnet passar dig perfekt- Hahaha, så sjukt skön. Det är Legenden, bara så att alla vet, mhja.Jag har absolut inget liv, och patrik är fortfarande inte färdig, så jag skrier sjutk mycket här, ingen kommer läsa, men whatever! Ni vet höftbenen? Mina sånna är cp, dom gör ont så fort någn rör dom, fail. Jag orkar inte skriva mer. Hörs sen!
love- elin

090717

Hellohello. Bra uppdatering idag, mhjo! Det har faktiskt inte hänt så mycket idag faktiskt. Fixade mig och sånt efter att jag vaknat, sen vid typ 3 stack jag ut med Arnel och Jonas. Det var trevligt och jag skrattade sönder. Jag och min humor är ju självklart bäst i hela världen, mhjaaaaa. Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga? Hahah, jo. Jag vill shoppa. Och snart börjar jag att gå i kyrkan. Längtar inte direkt. Men det är väl trevligt. Hahah. Snart fyller jag år med dessutom. Jag kommer bli rik x 2 ! hahah. Nej, nu ska jag kila. Ha det bra.
love- elin


Besöksrekord! ♥

Huhuhhu, tänkte mest bara säga att jag hade besöksrekord idag, (: Men det var nog mest bara för att 1000+ kollade min bdb på typ 5 minuter, bloggen står ju med lite här och var! (:
Hahah, glad är jag i vilket fall som helst. Jag är hungrig med, vad ska man göra åt saken? Äta lite kanske. Nej, det får bli lite senare tycker jag allt! Hahah, idag har jag flappat igen, hela dagen. Snart läst ut en till bok, go me! Den heter 'överlevare mot alla odds' , sjukt bra. Rekomenderas! När jag läst ut en så blir det 'räker det om jag älskar dig?' tror jag att den hette. Jag är book nerd. Men jag orkar inte skriva mer, kanske kommer ett och annat inlägg senare ;D
love- elin

I don't wanna be without you babe, I don't want a broken heart. Don't wanna take a breath without you babe. I don't want to play that part. I know that I love you but let me just say, I don't wanna love you in no kinda way. I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl. I'm no broken-hearted girl.

Tivoli!

Okej, efterom jag har super tråkigt, så tror jag att bilder från tivoli kommer nu ;d Jag orkar inte redigera dom, så ja, dom kan se ut lite hur som helst, och jag har inte ens kollat på dom! (:


En väldigt tråkig onsdag!

Shooobidoooh! Idag har jag sjukt tråkigt! Har verkligen inget att göra, men så får det vara. Legat i sängen i stort sätt hela dagen, spelat ett trevligt spel som jag nog börjar bli elit på! Hahah, jag har solat lite med, för det har faktiskt varit lite sol idag, men just nu regnar det, och det är inte alls nice. Oh, jag kollade vi mitt glad, min dricka, som är kvar, har format sig som ett hjärta! Omg, det var lite häftigt tycker jag! Men iaf, vad händer till helgen? Någon som har lust att hitta på något? Mhja, det tycker jag faktiskt!

Jag älskar skor, jag vill bara köpa fler hela tiden. Det är egentligen som en liten sjukdom? Hahah, jag var inne på Köpenhamns dyraste köpcenter, Illus hette det tror jag. Flera våningar med skor och kläder! Jag gick ju självklart till damkrna och kollade direkt. Hittade varäldens finaste och lättaste sko! Enkel, skosula och 4 lite tjockare trådar! Så tänkte jag: Dom kan väl inte vara så dyra egentligen. Nejnej, dom kostade bara 4000 danska kronor? Hahah, jag blev helt kär i dom, men fatta rinte att skor kan vara så jäklans dyra.

Menmen, nu måste jag stänga av datorn, eftersom det åskar! ha det bra!
love- elin

Home sweet home!

Nu är jag hemma, tänkte abra snabbt slänga in bilderna. Och eftersom det är segt att ladda upp bilder, så kommer dagens bilder imorgon, okej? (: Men iaf, jag hade sjukt kul, (:
Love- elin


Danmark (v)

Hello kära blogg. Just nu är jag i KÖPENHAMN, det r nice. Jag gillar det. vi körde typ imorse,så har varit här i stort sätt hela dagen. Gått rundor på stan, hittade en typ grön tup tunika, och en rosa-vit linne-klänning. Asnice. Bilder kommer väl på onsdag när vi är hemma. Jag har sjukligt ont i mina ben, vi gick typ i .. 4 timmar, omg! Hotelet vi bor på .. funkar! Typ 200 meter från Tivoli, tror jag att det heter. Så det blir att vi drar dit imorgon efter frukost och fix och sånt niceigt! Kommer hem någon gång på tisdag kväll, förmodligen sent. eheheh. Imorgon ska jag se om jg hittar * i (L) köpenhamn* tröjan igen, lätt att jag köper den. För jag älskar danmark. Pusstuss!
Love- elin

Danmark ! (Y

Hello morgontrötta sverige! Hahah, jag är sjukt trött. Men ändå stiger jag upp vid 8 och duschar. Men iaf, jag drar till Danmark lite senare, är där i två dagar tror jag. Skönt ska det bli i vilket fall som helst. Nej, nu ska jag krypa ner i sängen och få upp värmen ikroppen!
love- elin


120709

Shululululu! Idag är trött seg och allt sånt där! Inte så nice. Patrik väckte mig vid 11 = hej en väldigt sur elin! Men iaf, låg och läste lite och sånt. Sen kollade jag på en barn film, den var allmänt seg, somnade typ.

Igår, fick jag helt konstiga tankar. Den är en människa, som jag ionte träffat på jätte länge, men jag saknar honom ändå inte. Men när den människan dör, kommer jag sakna honom då? Jag tror inte att jag kommer göra det. Men kanske? För nu vet jag ju att jag kan nå honom lite när som? Sen när han är borta kan jag ju inte det? Det är konstigt, världen är konstig!

Igår innan jag skulle sova så läste jag lite, läste ut Asyl, sjukt bra bok. Men iaf, jag kunde inte somna sen, så jag satte mig och kollade kända bloggar, bla Blondinbella och Kenza. Läste alla deras ilägg, tänk så mycket man förändras under tiden? Tex Blondinbella, när hon var 14 så festan hon i stortsätt varje helg, nu, 4 år senarem tar hon ett glas vin då och då! Det är chill! Hahah, kom in på någon blogg, kommer inte ihåg vad den hette, men hon hade svarat på frågot och sånt. En fråga och ett svar fastnade jag på. Fråga: Hur kan du komma på och skriva om sånna coola saker? Svar: Jag söker på google tills jag hittar något kul, så skriver jag helt enkelt om det!
Om jag skulle tatt saker från google och skrivit om det, hade ni läst min blogg oftare då? Jag menar, hennes blogg ligger tvåa på blogg-listan tror jag. Hahha.

Nej, nu ska jag platta mitt hår, ja det är vågigt! Stör mig på att alla säger att jag har rakt hår, jo visst! (:
Men ha det bra.
Love- elin

Nerd.se

Idag har jag varit neeerd no. 1 ! Hahah, har legat och läst i stortsätt hela dagen, städat lite med. Jag har seriöst inte gjort mer, hahaha. Vad fail! Jag antar att det inte finnt något mer att säga då!
Love- elin

Vi är gådagens änglar.

Hello! Igår efter att jag skrev, så fattade jag Super mario, great! (: Klarade inte ens av första banan, så vi sket i det och kollade på Beavis and BUtt-head do america. Askalas! Sedan gick nisse och la sig, jag satt uppe lite till, och klarade av 5 banor, great!!! Känner mig lite stolt, men grejen är den att man inte kan spara det? Så det får vara så tills .. jag dör eller något? Jag är bra iaf. Nej nu ska jag spela vidare, ha det bra!
love- elin


!

Hejsan! Lite dålig uppdatering idag va? Men ja, sånt är livet! Haft det ganska trevligt idag? Mhja. Nu dom senaste timmarna har jag suttit med Nisse och spelat kycklingspelet och lyssnat på Håkis, lars och en massa. Nice hardet varit. nu håller vi på med att spela Super mario, men ingen av oss fattar, det ärju inte sådär super bra. Men ska kila nu!
Love- elin

Ajajaj!

Idag är jag massvis med klumpig? Fråga mig inte varför, men jag är det bara, jag går in i saker hela tiden, och innan så råkade jag lägga mobilen i vatten! Opps! ;$ Jag har dessutom hunnit med att töja mitt lilla öra, för tredje och sista gången! Det är gör sjukt ont, bara så att alla vet. Jag mådde seriöst illa av smärta, not so fresch :) Jag har dessutom läst ut 'gömda', ska lägga mig i sängen och läsa fortsättningen nu, så vi hörs!
Love- elin

en tidig morgon!

Hm, en tidig morgon? Mhja, men skönt var det iaf att sova! Somnade väldigt tidigt, och sov typ till halv 6 (: Så nu har jag legat och spelat något imba spel på mobilen och snart läst ut 'gömda' (: Är sjukt uttråkad, alla ligger och sover? ;d Hahah, men nu ska jag fortsätta att läsa!
Love- elin ♥

en helt fantastisk vecka! ♥

dom senaste dagarna har varit .. underbara? Jag har haft det kalas iaf! Har knappt inte varit hemma på 6 dagar, ojdå! Sov hos josefin ie n natt, över trevligt! Stannade uppe hela natten och bara pratade! Nice. Vid typ 4 tack vi hem till mig och fixade oss, eller jag fixade mig. Sedan åkte vi till Markaryd igen, träffade Ville och Zavvebooi, Vi gjorde itne så mycket, skrattade och sånt, sedan skulle Josefin hem, då gick i ner till 'turken' och dom köpte lite saker, sen gick vi hem igen. Kollade film och var helt övercoola! (:Kollade på typ, tre filmer, sen somnade zavve, då stängde vi av (:Låg vaken hela natten igen, pratade med Ville och sånt. Ah, sov typ,. lite. Sedan chillade vi typ restan av dagen, Zavvebooi hade ju fått stiga upp supertidigt, eftersom han skulle jobba, stackarn! Vi chillade, och sen kom Allelelele dit, det var la nice? Hahah, jag stack hem en kort stund senare, Varit hemma i två timmar nu, hunnit äta och duscha, chill! Och eftersom jag är så trött som jag är, så ska jag kränga på ett par mysbyxor och hoppa ner i min säng och kolla på film! Jag nås på mobilen, så att alla vet!  - tack alla som har gjort min senaste vecka super!
love- elin


070609

Hello bloggen!
Idag är jag pigg som en gris? (: Nej, men jag är inte trött iaf (:. Sov super länge idag, känns det som, myyysigt. Hade lite svårt att somna inatt, eftersom jag var över trött och helt lost. men idag när jag vaknade så typ fixade jag mig, efter som jag ska till Josefin snart, CHILL! Ha det en massa trevligt. Ah, jag städade mitt rum med, för att jag hittade inte mitt linslock/skydd/whatever, men så ålåg det nere, trevligt. Jag fick sjukt ont i min mage, trodde jag dog. Började gråta och allt (a) Men det gick över, blir väl Farbror doktor snart! Aja, vi ses någon dag!
love- elin



man får helt enkelt, bjuda på sig själv

Galet trött!

Hejsan allihopa! Knappt så att jag orkar skriva just nu, är sjukt trött! På 75 timmar så har jag sovit typ 15, hahah. Men såf får det väl bli ibland! Dodo 'sov' här inatt, somnade vid 9, sov till 11! Hahah, sjukt skönt, även om det bara var två timmar typ (:Fick även ett litet nattbesök, lille Ville kom hit, trevligt var det. Aja, men jag orkar inte skriva mer, ska lägga mig lite till. Pusstuss!

solen, me love

Hej bloggen! Akiv jag har varit, jag vet. Men så får det vara ibland! Dom senaste dagarna har vrit underbara! i torsdags sov jag då hos dodo - förra inlägget! Ville och Johan var hos oss till 6 på morgonen, sen sov vi :) Vi åkte och badade i hylte sen? Ah, badade vattnet var nice, varmt och helt gott. Fast vi tyckte att det blev tråkigt, så vi att och ritade på varandra, eller jag ritade på dodo. Finis blev hon! sen åkte  då hem, duschade, åt, fixade oss (: Stack ut i byn sen, helt dött! Alla var typ på fest, men vi hade det skit tevligt! Efter en stund så gick vi till fontänen, 'badade lite'. Och när vi skulle gå över tågsaken, så kom det ett fett jäkla tg och stannade, så vi kunde inte gå över, så vi slog oss ner, och väntade, låg nog där i 25 min ? innan vi gick vidare, gick till Haga/hune ? Håller inte riktigt koll, träffade Ville där, typ en stun, sedan drog han vidare, vi med (: gick en runda in på turken, var liksom tvungen att äta något, en liten twix tex! Hahah, satte oss vid torggrillen, då kom Philip, Simon och Carl, pratade lite med dom, sedan drog dom, då drog vi också, hem denna gången! Vi fixade oss lite, eller jag gjorde det  iaf. Sedan stack vi ut, jag blev jagad av Chrille, mycket läskigt! Mötte Ville sedan gick vi in. Blev en massa mys oh prat. Sen gick han hem, och vi somnade ganska fort. Åkte hem till mig idag, har bara tagit det lungt, eftersom båda är helt döda! Men nu orkar inte inte skriva mer!
Love- elin

020709

Hejhej bloggen!
Tänkte typ bara säga att min dag har varit super! Vaknade vid halv 12, och jag som skulle vakna tidigt, gick ju bra. Men iaf, jag chillade rundor, tills mamma ringde och sa att jag skulle hjälpa syster med att flytta in saker, för hon ska flytta hem igen. Så jag hjälpte henne då,  och jag fick hennes gammla säng som är typ, stor, vilket jag älskar! Ah, så städade jag mitt rum och sånt, sedan ville Dodo att jag skulle komma hem till henne, och eftersom jag är så generös som jag är så självklart tog jag bussen hem till henne. Direkt när jag kom till markaryd så åkte vi och hennes mamma och badade. Det var skit kul och vattnet var typ varmt och det regnade. Askalas! Sen gick vi hem s fixade vi oss, sedan stack vi ut och träffade en massa folk :) Trevligt var det! Innan vi gick hem så badade jag och hade vattenkrig med Adam, kul var de!Jag vann, bäst som jag är! Vi gick hem sen, och nu är Ville och Johan här ;D
Men nu ska jag kila.
Loove- elin 

010709

Shulululu! Bara så att alla vet, så fyller jag år om .. 58 dagar :) Då blir jag rik och sånt. Me love big time! Snart blir det att krypa ner i min gammla ruttna säng, jag får en ny imorgon, sjukt stor är den, älskar den! Imorgon ska jag vakna tidigt och må bra! Ska städa övervåningen, flytta min säng till det gammla rummet, kanske rensa min garderob med? Känns som om det behövs, men jag älskar mina kläder, så jag VÅGAR inte slänga något. Haha! Vad händer om man ångrar sig sen? :oNu känner jag att jag måste stänga mina fönster, myggorna börjar flyga in nu :)Dom är inte sådär små heller, utan jätte stora! Fobi för dom. Nej .. nu ska jag kila. Ha det bäst!
Love - elin ♥


Hartråkigt.se

Hello folket!
Jag har skit tråkigt, så jag sitter och kollar på Americas funniest home videos, sikket liv jag har! Nu är det slut,så jag kollar på Hannah Montana även om det är slut nu.. Men iaf, idag har jag bara tagit det lungt, vaknade halv 11 faktiskt, (Y). Sen har jag bara tråkat, mår inte alls bra idag. Låg nog och läste i två timmar, mysigt faktiskt. Sen sov jag i en timme också (: Jag är super seg iag, och det är inte så fint väder ute eller, super tråkigt. Men nu ska jag kila.
Love - elin

RSS 2.0