Vad har blogg.se för problem?

skulle ha stannat kvar på blogspot kanske.. Innan kunde man inte se informationen om bloggaren, nu kan man inte se statistiken. GREAT. Får damp när man inte kan det. Det är en vane ska att gå in och kolla om ag har fått n¨ågon trevlig kommentar eller att bara kolla statistiken. Det är sånt jag gör när jag inte bloggar, kollar runt och har allmänt tråkigt.

Tänkte bara påminna om en sak.. Imorgon ska jag till skolan, har äntligen blivit frisk! Men det kommer bli mycket plugg denna veckan, eftersom jag missade en hel vecka ju! Så tror att jag ligger efter i några ämnen, ska försöka ta igen det mesta, och ligga lite föra som innan, alltid bra. Gillar att ligga före.
Men iaf, jag kommer inte uppdatera så ofta, kanske någon gång om dagen. Så tror inte att jag skiter i att blogga, det gör jag aldrig :)

Förresten, visste ni att jag har en till blogg? Där jag skriver precis hur man mår, hur jag tycker och tänker o saker, skriver väldigt mycket om min älskade vän- Musiken!
Har har du en låt som jag lyssnar på just nu!


mitt rum just nu!

Mitt rum blev ganska fint faktiskt, bara datorn som ska bort nu, och speglarna ska upp och min klädsak ska fram!


dålig bild, men mitt rum är super mörkt! Hihih ♥

mittbena ?


Skulle jag passa i det? Och ja, håret är oplattat, och ofixat, komemr se finare ut när det är fixat! ♥

ligger i sängen

Ligger i sängen nu, och fryser! Får sånna fysattacker ibland, mindre trevligt. Åt precis, gott med riktigt mat! Har ju levt på makaroner och nudlar den senaste veckan. Men kan kanppt ära vanlig mat längre, får jätte ont i magen och världens hicka! Och jag blir alltid trött efter att jag har ätit, lite konstigt!

Mitt rum blev jätte fint, det ser större ut nu med. Ska bara ta bort min gamla dator, och köpa en klädhängare.. Ja, ni vet sånna, på hjul typ.. Eller.. Ja.. Sånna som man hänger kläder på. Ska ha en sån i mitt rum, där ska dom mest använda kläderna hänga. Det blir fiint!

Mitt rum just nu..


Det är värre än vad det ser ut att vara på bilde! Slängde bort allt från hyllorna, och la hyllorna ner,och nu är mitt rum en stor katastrof

Städning på g!

God morgon!
Jag vaknade för en stund sedan, och just nu håller jag på att städa mitt rum. Hahah, jag har inget liv. Men jag skriver mer sen,

Pusstja! ♥

BUSTIER!

Det är ju bara ett måste! Det ser så fräscht ut.

En fin bustier ..

Och en hög kjol..

Sen en fräsch kavaj över ..

Och självklart ett par snygga klackar till!

En fin sommar outfit, ohja! Det är ett måste, enligt mig. Så när jag får peengar så blir det att köpa en bustier, en kavaj och en hög kjol!
It's so me..

shopping!

Hemma nu igen! Mår skit ärligt talat. Vill bli frisk nu.. kanske inte blir skolan på månag heller, GREAT. Missat en massa. Försöker ta igen så mycket som möjligt. Men jag har inte ork till det.
Iaf, det var ganska kul att shoppa idag! Även om jag var helt lame osv. Hittade lite saker iaf!


Lacktights!
Jc xs - 199 kr

Rosa tröja!
Jc xs - 199 kr

Mysigt linne mjaou!
H&M 34 - 100 kr

Skor
H&M - 130 kr

Köpte en kajal med!

Dresscode and facelook!

God morgon finisar!
Idag vaknade jag vid halv 7, för att någon ringde mig. Så sur blev jag. Och från halv 7 till halv 9 låg jag bara i sängen, och gjorde ingenting? Jag är lame!
Iaf, nu har jag fixat mig. Sminkat mig lite. Satte upp håret idag med, ovanligt? Nej, inte speciellt!



Letade fram en gammal tröja, den är so my style. Love it!

jag hatar makaroner!

Var det inte jag som älskade det nyss? ;) Hahaha, jo.. Men jag har ätit det i en vecka nu, börjar tröttna nu faktiskt.

Dessutom älskar jag min playlist, sån musik musik, sån man inte kan tröttna på! Ni som inte fattar- Jag gjorde en ny playlist innan!

Iaf, duschade innan, kände mig jäklans ofräsch, även om jag duschade igår. Aja!

Imorgon blir det dålig update, för jag ska shoppa!

Toodels!


sjukling!

Jag hatar att vara sjuk, jag lever verkligen på ipren. Skulle tagit en för en timme sedan, orkade inte, och nu ligger jag och kallsvettas, mysigt! Ligger med två täcken på mig, en tjock tröja och varma byxor, ändå fryser jag..

Iaf, mamma ska vara snäll och göra köttbullar till mig! ♥ Älskar köttbullar, speciellt till makaroner. YUMMIE
Nu ska jag ner och ta en ipren!

Toodels!


Somnade trots allt!

Vid 7 orkade jag inte ligga kvar i sängen längre, och jag var dö hungrig! Lever på pasta och nudlar nu, för kan typ inte tugga.. Iaf, så jag gick ner och tog en macka, råkade väcka mamma. Hon gav mig medicin, och satte på tvn till mig, hihi ♥
Jag somnade nästan i soffan, så jag gick upp till min varma säng, som inte var så varm.. Satte på älsklings spellista, och somnade till den, gulligt!
Vaknade nu vid 10 av ett trumsolo, gissa om jag blev sur! Hahaha!
Jag gick ner och tog en ipren, sen gick jag upp igen. Har bara legat här och latat mig. Men jag blir frisk fortare om jag tar det lungt och sover hela tiden.

Hoppas att min medicin verkar tills imorgon. För jag ska shoppa med syster&bror ♥
Det kommer bli jätte mysigt!

Tidig morgon?

Woho, har inte sovit på hela natten typ. Vaknade vid två, av att jag hade ont i mitt öra. GREAT
Inte bara halsen som det är fel på. Det är fel på hela mig :o
Jag är förkyld hela tiden
Jag har ont i halsen
Jag har ont i örat
Min mage fuckar sig hela tiden
Jag har ont i huvudet
Och jag har astma
Det är väl kul, tycker ni inte?
Jag hatar allt som heter medicin just nu. Får äta mega stopa tabletter för halsen, euw på dom. Sen får jag ta min astma, 6 gånger om dagen.. Och ipren tar jag .. några gånger om dagen ja.. Känner mig som värsta knarkarN.
men så får det vara, yeah.
Just det! Mamma köpte kalktabletter till mig! WIHO! Nu slipper jag äta äcklig ost, eller tvinga i mig rutten mjölk :D okej, inte rutten.. Men mjölk är det vidrigaste jag vet!
Ska sluta klaga på att.. Jag är jätte kräsen känner jag.. Men provade mammas röra innan, den var inte så god nej.. Jag äter för fasiken ingenting om man tänker efter :o sjukt är det.

Iaf, ligger i sängen och lyssnar på Ken Ring, kung är han! Jag svär på allt, han är kärlek rakt igenom! 

Ni vet att jag älskar gbg? Uhh, jag vill dit, nu. På en gång! Ha party med finaste Amanda och Daniella, bara gå loss totalt! Saknar Angie och Sandy med.. Mådde så jäklans bra senast vi träffades. Det är så lång tid i mellan gångerna. Funderar på att dra dit, och brångla med spårvagnarna, och åka till amanda, och överraska henne, det hade varit bäst. Eller åkt upp till Partille och gå till deras skola, hahah! Jag kommer gå vilse, haha. Men Götet är fortfarande det bästa jag vet


halsfluss..


Helt otroligt!

en random människa addade mig på msn för en stund sedan.. Så fårgade jag vart han hade fått min msn ifrån osv. SÅ SA HAN LUNAR! Jag menar, vem är inne där nu för tiden? Ingen alls. Jag hade helt glömt bort den skiten. Så jag gicknin där fort som f*n, men kom inte ihåg mitt lösen, men jag fixade det till slut. Och gissa vad jag hittade?! En massa gamla bilder! Har helt glömt bort dom ..


jag för ett år sedan, den 7 november! Och jag kommer ihåg datumet och allt. Hände en speciell grej den natten/kvällen!

Jag någon gång för ett år sedan, oktober tror jag. Skulle till det älskade björket. HERREGUD!

Ja.. Jag har med varit blond, denna bilden är lite mer än ett år gammal!

Kommer ihåg hur glad jag var för denna tröjan! Nu ligger den i soperna!

Byta stil?

Har tänkt på att byta stil nu, ganska länge faktiskt. Det känns lite mer som mig, lite mer elin.


höst/vinter outfit! Kan ju självklart ha detta på sommaren om det är lite kyligare ute med

sommar outfit! Ska dock inte ha sådana shorts, inte riktigt min style med högmidja!

Hemma från skolan

Stannade hemma från skolan idag, mådde/mår inte alls bra.. Hoppas det blir bättre iaf. Har visat mamma lite kläder jag vill ha. Hon skulle kolla på det sen, visade några skor med. YUMMIE. Hon ska dessutom beställa min mysdress, i rosa ofc! Jag är ju en prinsessa trots allt ;)

Fashion från Forever21!

Inatt när jag inte kunde sova, så kollade jag på olika sidor, och till slut hittade jag Forever21! Har letat som en galning, jag vet, inte svårt att hitta, men jag glömmer alltid namnet! Och så glömmer jag vad jag hittade det osv. Men nu hittade jag den, wiho! hittade en massa fina grejer jag vill ha ... Till sommaren, så fiint. Så nu ska vi visa lite elin style här!


it's so me ..

Jag? Lugg?

Igår var helt okej faktiskt. Ska berätta mer när jag kommer hem senare idag, för detta tangentbordet är inte nådigt! Och om ni ville veta så har jag svarta naglar, som jag inte haft på 3 år kanske..

Igår bestämde dessutom jag och Josefin att jag ska klippa lugg. Sån söt som slutar precis ovanför ögonen. Det bestämmde vi efter många ' kommer jag passa i ' osv. Det blir fiint.

Idag blir det partaj!

Idag blir det partaj med bästa! ♥
Det kommer bli trevligt. Fast jag har inga skor att ha på mig, får P-A-N-I-K! Dags för lite shopping snart? Ja, skulle tro det! Får väl leta vidare i hela huset tills jag hittar några skor.


förlåt!

Förlåt för väldigt dålig update! Men har haft väldigt mycket läxor och liknande. Har jgort saker från skolan som jag inte ens behöver göra, så jag ligger lite före. Vilket känns skönt! Kommer ha mycket att göra nu dom närmaste veckorna, på vardagen blir det mest skolan, och på helgerna blir det vännerna, så har nästan aldrig tid till att uppdatera. Vilket käns lite tråkigt. Men ska försöka uppdatera när jag har tid, som nu! Fast jag borde egentligen sova nu. Och det ska jag göra nu ned. Så puss hej!

cup!

Dett blir precis liak dålig update idag som igår, och alla andra dagar!
Ska snart åka till markaryd och kolla fotboll, är nog där hela dagen. Det kommer bli chill!

dresscode and facelook!




ajajaj!

God morgon!
Idag är jag glad och jätte sur! Hahahah, hatar att jag fick mensverk i natt, galet jobbigt är det. Ska iaf ta en varm dusch, och se om det går över! Sen kanske jag åker till markaryd, om josefin kan svara på sms så!

@ school!

Hej finisar!
Sitter i skolan nu, håller på att öva på mina glossor, får egentligen itne var ainne på bloggen, så jao. Känner mig väldigt stresad.

Puss!

kladdkaka!

Har varit med Matilda hela dagen, vi har solat, eller jag solade. Gillar det.
Vi bakade kladdkaka, tre gånger typ, den ena gången failade vi. Så fick vi göra en till, sen ville mamma ha en med :D Vi har varit riktigt duktiga faktsitk!
Nu ska jag iaf kolla på film, sen sova!
God natt!

Förlåt för dålig update!

Har inte orkat, hahah! Och igår sov jag hela tiden så. Men jag ska bli bättre, jag lovar!

Skolan började igår, helt ok faktiskt. Har saknat rutinerna lite, fattar inte hur människor kan leva utan rutiner! Och idag så pratade vi i familjen om en liten resa när jag fått sommarlov! Blir väl grekland eller något. Skippar Mellby detta året, och åker bara ner dit ibland, över dagen och så. Men det kommer bli nice!

Hemma hos Austin och David!

Hejsan finisar!
Sitter hemma hos Austin och David nu. Vi chillar och kollar tv. Lata är vi! Och det är ganska störande att det blir sådär rött under precis allt jag skriver! Hahah, fattar inte varför ?
Har haft det riktgit trevligt idag. Hahah, det roligaste var nog när vi letade upp dagens bloggare. Skrattade sönder!

DAGENS BLOGG

Efter många om och men, och en hel del skratt, så har jag och josefin valt ut en blogg! ;)
Vi hade problem att välja mellan hon och en annan. Så vi lottade kan man säga. Eller ja, vi pekade fram vinnaren. OCH HÄR ÄR HON!



http://juliabjoorkstrand.blogg.se/

skrattar så att jag håller på att dö!

En brittisk mamma ~45, och hennes son ~15, sitter på bussen. Sonen sitter och sms:ar.
Mamman: Who are you texting?
Sonen: Nobody.
Mamman: Obviously you are, so who?
Sonen: My hoes.
Mamman: That's not funny.
Sonen (tyst): Who's laughing…

En pojke ∼4 sitter i en kundvagn då han vänder sig om mot sin pappa.
Pojken: Pappa, om isen smälter när de spelar ishockey, drunknar de då?


DAGENS BLOGGARE

Har absolut ingenaning om vem som ska bli dagens bloggare..
Kommentera om du vill bli reklamerad!


DAGENS LÅT


DAGENS FACECODE


Färdig fixad!

Nu är jag i stort sätt färdig fixad, och såhär ser jag ut idag!


Taio Cruz!

Jag har blivit helt kär i denna mannen! Han sjunger hur br som helst. Älskar hans nya låt Break your heart!

Iaf, sitter i sängen nu, och väntar på att mitt hår ska torka,sen ska jag sminka mig (Y)
Väntar på att josefin ska svara på mina sms också, seg är hon. Tror jag åker hem till henne sen, vet inte riktigt än. Hoppas det. Är hemma jsälv också, jag gillar det inte. Är helt rädd sen alla skräck filmer, galet är det.


how cute!

Ni vet Foki, den lilla söta tjejen som vann en massa priser på Blogg Awards? Jag kollade hennes blogg, vilket jag gör nästan varje dag, men iaf. Kolla igenom en massa inlägg. Så såg jag ett där hon hade skrivit om stilar som hon inspererades av. Jag kollade snabbt upp hursom såg ut på Google, och jag blev helt kär i den ena stilen. Den heter Hime Gyaru.

Det är iaf någon typ av prinsess stil. Super söt! Ska visa några bilder hade jag tänkt!


Dålig uptade idag!

Har inte haft ork att uppdatera idag, är helt slut i kroppen, vet inte riktigt vad det är med mig. Vill bara sova hela tiden, sjukt är det.

Sov till ett idag, sen har jag bara legat i sängen och tagit det chill. Imorgon ska jag iaf sola lite. När man tänker efter så har Kissie och alla dom där rätt. Det är inte fint att vara för vit. Och det är skönt att ligga i värmen lite, haha!

Dagens outfit- Glans tights, linne och randig tröja.
Facelook- Uppsatt hår, lite smink! (jag är fortfarande lite sjuk)

lista 2009

Hur har året varit för dig? - ok!
Bättre än förra året?  - jaou
Någonting du aldrig kommer glömma? - en massa!
Har du flyttat under året? - nej.
Har du hittat en ny låt som du älskar? - Ja, många.
Isåfall vilken? - Rock 'n' Roll Soldiers - Funny Little Feeling

KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit under året ? - ok.
Har du varit kär? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej


SORG & HÄMND:

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - nej
Har  någon i din släkt avlidit? - nej
Har du slagit någon med knytnäven? - neaj
Varit i slagsmål? - nej


PERSONLIGT:

Har du gjort någonting du ångrar? - mhh
Isåfall vad? - Shh...
Har du skämt ut dig? - varje dag, hela dan
Har du ljugit för en vän? - njea
Har du blivit tagen av polisen?  - nej
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - yeah


SKOLAN & FRITIDEN:
Vilken skola går du på? - strömsnässkolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej, jag är bitchen på skolan, haha.
Hatar du något/någon på din skola? - jaou
Har du gjort något framsteg? - ofc
Haft alla rätt på ett prov? - ahh


hittar inte mina saker!

På Fb så finns det en gupp som heter Jag tappar inte bort mina grejer, mitt rum bara gömmer dom för att retas eller något liknande. Det är nog sant! Har tappat bort min mobil två gånger idag, på mitt rum, och jag har bara haft den i sängen, och jag kan verkligen inte hitta den, helt borta!
Har kollat under täcket, under kuddarna, över allt. Tänker absolut inte kolla under sängen. Hahah!

jag har tråkigt!

Idag har varit en lika tråkig dag som alla andra dagar. Jag gör verkligen inget vettigt nu för tiden! Får ta tag i det där. Imorgon ska jag iaf städa mitt rum, detg ser förjäkligt ut, märkte dessutom att jag hade damråttor under sängen, mysigt! Så det får bli att städa under sängen denna gången, brukar alltid hoppa över det, fråga mig inte varför!

Just nu så ligger jag och lyssnar på Taio Cruz-Everybody's Changing, älskar den verkligen. Musik har varit min drog dom senaste dagarna, musik och film. Hahah. Just det! Det har snöat hela dagen idag, tror faktiskt att det snöar fortfarande. Riktigt mysigt faktiskt. Synd att det är så kallt bara!

Love-Elin


Lillebror ♥


Dagens låt!


Lyckad kväll igår!

Hej finisar!
Igår när jag kom hem så skrev jag, men internet dampade, så jag sket i det.
Så tänkte bara skriva lite kort vad som hände igår!

Först var det ju självklart mys med familjen. Vi åt god mat och hade det trevligt. Någon gång vid 8 kom Jonas, Hampus, Linnea, Mikaela och Frida. Vi hade en liten förfest kan man säga. Vi gick ut vid 10 kanske. Då var det jäkligt kallt. Så vi var inte ute så länge. Gick hem till Linnea, och värmde oss. Vid 12 tiden gick vi ut igen. Kul var det, skrattade sönder! Jonas och Hampus sov hos mig, för dom orkade inte gå hem, för det var ju super kallt! Vi var hemma vid 1, vilket är tidigt! Men vi var både trötta och frusna. Så vi kollade på en film och sen somnade vi.

Det blev iaf en lyckad kväll, även om vi tog det chill!
Tack allihopa ♥


RSS 2.0