RÅPLUGGA

Ska gå och lägg amig nu, ska kolla igenom fysiken och engelskan, det blir gött. Ska helt enekelt .. RÅPLUGGA! Och detta blir troligtvis det sista inlägget för idag, det andra kanske kommer på elevensval imorgon, eller på morgonen. Vi får se helt enkelt. Sov gott, finisar!


Jag är så heeeet

Nej, det är jag inte, men jag är nyduschad, och det är så fräscht. testade ett nytt schampoo och balsam, skit bra! Ska visa er sedan. :)




Ser jag inte fräsch ut?

It's so me!

Nu ska jag bokstavligt hoppa in i duschen, jag HOPPAR alltid in i duschen, det är en del av mig. Haha!
Hörs sen!

MARILYN MANSON ♥

Jag är ju inte såhär super bäst på att uppdatera *himlar med ögonen* .. Men ibland så har man inte tid/ork att uppdatera. Jag har inte rikgit haft lust att uppdatera dom senaste dagarna, för jag har inte mått på topp.

Skolan idag var helt okej. Gick runt och snackade skit med Matilda. var ute med hela gänget och chillade lite. Blev vääääldigt mobbad av Jonas och Micke, dom är noobs. Men annars var det okej faktistk.

Ska snart öv apå fysiken, har ett stort prov imorgon. YEY! Kanske itne stort, men ett prov har jag i vilket fall somhelst. Ska kila nu. ha det bäst!

LOTS OF LOVE!

MIN VÄSKA

Eftersom jag har väldigt tråkigt, så tänkte jag berätta vad som ALLTID finns i min väska.

  • Försvarets hudsalva
  • Bilbel (jag konfirmeras just nu!)
  • Läppglans
  • vantar
  • tröja (om jag skulle sova över utan att det är bestämt)
  • Penna
  • Plånbok

Det var allt. PUSS


Jobbajobba, pengarpengar!

Tänkte bara uppdatera lite fort, för det är tisdag, och ni vet vd som gäller då?! Jo, jag ska jobba! Det är faktiskt kul, och inte lika pinsamt längre. En trevlig sak man kan göra.
TIPS!
O ni vill ha jobb, och vet att gymnastik föreningar söker ledare, anmäl er! Det är satans kul, att se att småbarnen har kul, så får man det själv kul.

Men nu måste jag verkligen kila, lots of love!


SKOLAN

Hej bloggen!
Sitter i skolan, har nyss ätit, men ska snart in. det är ju nice. Annars allt bra idag?
Jag har haft det ganska OK! Men måste kila nu, LOTS OF LOVE! ♥

HÅLLER PÅ ATT DÖ!


Utgång med Joel!

Nu har jag duschat. gott. Ska ut och gå en runda med Joel nu. Det är alltid trevlig. Måste kila nu iaf.
Ses senare!

Vad har hänt med farbron som alltid cyklar?

Ni vet när jag skrev lite om den försvunna mannen? Tänkte skriva ett inlägg om honom nu.

Jag tycker det är läskigt, det tycker alla andra också. Jag bor i världens minsta håla, efter traryd! Hahah. Här händer det inte alls mycket, omman vill ha kul så får man göra det kul. Det är en affär här, en kiosk, tre pizza butiker, 2 hårfrisörer, ett 7eleven. Ni fattar, inte alls stort!
Men det ärsåhär, en man, gubbe kanske man ska säga. har försvunnit. Han är 91 år gammal, och ingen hittar honom, och det tycker jag är läskigt. Han cyklar alltid, Tänk så har han cyklat och trillat? Han är vääldigt rik. Tänk om någon har rånat honom? Dödat honom? Slagit honom?
Isf tycker jag att det är lågt. Han brukar cykla till Osby, och det är ju några mil. Man tror att man har sett honom där. Men ingen vet. Eftersom det är en så liten by vi bor i så tycker man att han borde dyka upp snart?
Jag menar, det bor ca 1000 människor här. Hoppas han kommer fram snar iaf, stackars gubbe!

Ajajaj!

Shooosan!
Orka rinte plugga mer, haha. Ska göra det snart igen, men man måste väl vila sin hjärna någon gång iaf .. Ska ner och hämta älsklings pucko, ni vet sådan choklad mjölk? Så jäklans gott är det, kan verkligen leva på det, hihih! Jag är onyttig av mig, men jag orkar inte bry mig längre.

Skolan var faktiskt kul, lite iaf. Fick super ont i höften, har det fortfarande, men det får jag leva med, right? Ska kila nu iaf.
LOVE!

Tiden räcker inte till

Hinner inte skriva, måste öv apå en massa prov och läxor som vi har denna vecka, sjukt jobbigt, men måste göra det. Skriver kanske någon gång i kväll, om jag hinner! Love. ♥

Nu är det höst på riktigt!

God morgon! ♥

Jag har precis fixat färdigt mig, ska bara äta något, dricka pucko, LOVLEY! Skolan idag är ganska nice, låånga raster också, hoppas abra att vi inte ska vara ute på idrotten, men det återstår att se!
Ska kila nu,
LOTS OF LOVE!

vad har hänt egentligen?

Kyrkan idag var helt okej, pratade om den försvunna mannen. Täntek skriva ett inklägg om honom imorgon, bara om honom. Iaf, ska faktiskt lägga mig och läsa nu, boken ska vara utläst på fredag, har knappt börjat på den. haha, den heter 'Otryggare kan ingen vara', en bra bok. andra gången jag läser den.
Ska sova nu iaf.
LOTS OF LOVE!

I ♥ coca cola!


Bildbomb!

God morgon finisar!
Sovit gott? det har jag iaf. Satt uppe nästan hela natten, pratade med Mollybebiis, lloveu. Sedan kollade jag på film med bror osv. Han sov i min säng i natt, så söt. Jag började dessutom fixa lite på den nya headern, den blir lite som den gammla :)
Här kommer lite bilder från Tg och hemma hos Tildan!


MONGOMOLLY - EFTERBLIVNAELIN


Jag har inte dött små vänner!

Nejnej, jag lever. Bara det att jag inte haft tid, väldigt ovanligt ju. Men har inte orkat sitta vid datorn, jo men bara för att lyssna på musik. Kom hem ganska tidigt idag med, niiice.

Efter skolan i fredags, så la jag och Matilda oss i sängen och kollade på film, båda var helt döda efter att ha gått 5 km, haha! Vi kollade på Grease 2, sedan åt vi. Sedan sov vi lite typ. Nej, men vi skrattde loss, inspelningarna i mitt hjärta säger jag bara! Vid 6-tiden så gick vi ner till TG, var där till 11? Det var sjukt kul, vi bara sprang runt och jag trodde att Harald (prästen) skulle bli hur sur som helst, men nej. Haha, vid halv 12 så kom Matildas pappa, så vi åkte hem. Anton följde med också. Var hemma vid 12 kanske. Då åt vi mackor och kollade på film, myys. Fast vid 2 gick vi och la oss, då busringde några till oss, men kom på ganska fort vilka det var, så det var inte alls kul. men vi somande, och sov till 11. När vi vaknade så gick vi ner gjorde iordning frukost, fixade oss sedan gick vi ner till sjön. Vi skulle äta där och fota lite. OKEJ NU KOMMER DET ROLIGA! Jag konfirmerar ju mig, så pratar dom att bli bönhörda osv. Så bad jag (på skämt) något liknande: Gör så att det slutar regna, och så får du en puss! Amen.   Och tror ni inte att det slutar regnar?! Tyckte det var lite kul och läskigt på samma gång. Sedan fotade vi och frös rumporna av oss. Men vidrack varm chokladmjölk, så vi blev liiite varmare. När vi kom tillbaka så åkte vi nästan direkt till Strömsnäs, jag skulle hem och Matild askulle umgås med sin syster. Jag har avrit hemma sen halv 2 kanske? Men har sovit i tre timmar, har varit lite med storebror också :)

Vi hyrde film, så nu har vi legat och myst med godis och coca cola, hur fett är inte det?! Hahah, ska sluta nu.
Lots of love!

DET SUGER

Snart ska jag till skolan, nice. Slutar tidiare idag med, hur trevligt är inte det? Huhuh. Har 4 lektioner, woho! Men sdagen slutar dock med att vi ska gå en runda, hm .. Ja, eller springa, men jag ska gå. eftersom jag precis variot sjuk, annars hade jag gärna joggat lite, de är skööönt. Men nu ska jag gå, looove!


Ser ut såhär idag. Men visst är mina nya/Gammla mobil fin? Euw.

MITT LIV ÄR ÖVER!

VET NI VAD?!
Min mobil är sönder, :( Jag tror jag dör! Men dock hade vi en gammal, så får ha den nu, great ..
ska iaf gå och sörja lite, skriva mner vad som är felet på den, osv.
PUSS!

SASSY

Nu har jag målat    naglarna, väntar på att dom ska torka, så jag kan hoppa in i duschen och raka benen! Funderar på att ta ett bad idag ist .. ja. Jag ska bada. Men detta nagellacket tar typ 10 år på sig att torka, suck! Så får vänta ett tag till, en det skadar ju aldrig. eller nej, jag duschar, hahah! Kan inte bestämma mig. har bestämmt vad jag ska göra i helgen, hur bra är inte det?

  • Matilda följer med mig hem.
  • Vi åker till TG
  • Jag sover hemma hos henne

Sen vet jag inte, men det är ju trots allt en början!


vad tycker ni om mitt nya nagellack? Posen är ju snygg med!


MUSIK ÄR LIV

Jag älska rmusik, kan inte leva utan det. Musik är mitt allt. Jag gillar nästan all musik, allt går att lyssna på. Men tänkte visa min favoriter! :)



Jag gillar ju självklart KENT också, finns det något bättre?
Jag älskar rock med, haha.

SÅ LÄTT LURAD!

Nu är skolan slut, har varit hemma i nästan en timme, men jag är ju seg som jag är. Solan var faktiskt helt okej, hade inte missat så mycket som jag trott. Var sjukt trött bara, men annars var det okej. Skrattade sönder, jag var ju så himlans kul! Nu ska jag kila iväg, men vi hörs seanre. LOTS OF LOVE!

Jag har så jäklans tråkigt!

Personligt.
1. ditt namn? Elin Karlsson
2. korrekt ålder? 14 år, 3 veckor och 5 dagar!
3. längd? 1.61 :(
4. vikt? 50 tippar jag på! 
5. smeknamn? Pornstar, fråga mig inte varför!
6. var bor du? Markaryd
7. vad gör du på fritiden? Kompisar, bloggar, har det trevligt! 
8. beskriv ditt utséende (hur känner man igen dig)? En liten brutta som gillar att prata, skratta och hoppa rundor! 
9. vad är du mest missnöjd med din kropp? Gillar inget med min kropp! 
10. & vad är du mest nöjd med? Jag är inte nöjd med någonting!
11. vad har du för uppfattning om dig själv? - HAHA, en sprallig brutta!
12. vad vill du jobba som äldre? Frisör, fotograf eller något inom turism! 
13. hårfärg? - Brunt med ljusbruna slingor.
14. ögonfärg? Gröna med brunt i!
15. någonting du vill berätta om dej själv, som vi inte vet? Mitt hår växer nästan som ogräs! 
16. kan du själv säga att du ser bra ut ? När jag larvar mig!
17. hur mycket bryr du dig om ditt utseende? Inte så mycket faktiskt! 
18. är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? Måste alltid ha fina kläder på mig, och foundation! 
19. någon vana? Käcka fingrarna, nacker och äxlarna!
20. lyckotal? 7!

Vänner/Folk
21. vad heter din bästa vän? Josefin och Matilda
22. hur många nära vänner har du? Inte så många, men några! 
23. anser du dig själv vara "känd" i ditt område? Hahah, ja. Faktiskt lite. 
24. vet många personer vem du är? Mhja
25. hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? Ja, lätt.
26. när var du senast med någon kompis? i måndags.
27. känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - Vissa på lektionerna ibland.
29. vem sov senast hos dig? Matilda

Romantik.
30. vill du ha ett förhållande? Skulle inte skada!
31. vill du helst att din kille/tjej ska vara äldre eller yngre en dig? Äldre.
32. är du kär? Ja!
33. tycker någon om dig mer än som vän? Tror det, annars hade jag ju dött. 
34. är du redo för att satsa på ett förhållande? Jao
35. hur långt vill du gå med din tjej/kille? Hm, bros på hur länge vi har varit tillsammans!
36. tänker du mycket på utseendet hos din tjej/kille? Ytterst lite, han kan ju inte vara skit ful. Lite små gullig och så!
37. vågar du säga "jag älskar dig" i verkligheten? Ja visst.
38. skulle du kunna vara tillsammans med någon på din skola? Kanske, vet inte 
39. i din klass? Euw, nej

Från kram till sex.
40. har du kramat motsatta könet? Dum fråga, ja det har jag
41. har du någon gång bara velat gå fram och krama någon? Ja, haha 
42. har du kramat någon du tycker om inför folk? Jao
43. har du pussat någon av motsatta könet? Ja
44. har du pussat någon av medsatta könet? Ja
45. har du pussat den du tycker om? Ja
49. vem var ditt första hångel? INGA NAMN NÄMNS!
50. hur många har du hånglat med under en kväll? 2 
51. vem är ditt bästa strul? Vill ni allt bra veta va? ;) 
52. och vem är ditt senaste? Viktor
53. ditt äldsta hångel? 20, hahaha!
54. skäms du över att hångla inför folk? Nej, det är mysigt. 
55. haft sex med någon på offentlig plats? Nej!
56. haft sex överhuvudtaget? ja.
57. hur gammal var du första gången? 13
58. hur gammal vill du vara första gången? ~
59. blivit dumpad efter sex? Hm ..
60. har någon av det motsatta könet sett dig naken? Ja 
61. har du gjort ngt av detta med de medsatta könet? - euw, nej

Tankar & skit.
62. har du någon fobi? För många.
63. har du någon allergi? Myggbett och pollen!
64. vad tänker du på innan du somnar? Hoppas det blir en bättre dag imorgon 
65. vad är de första du tänker på när du ser en person? Grr/euw/bäbis/bästiii

HÄR SKA BARA TJEJER SVARA!
66. vad tycker du bäst om att höra att du är snygg lr höra att någon tycker om dig? Snyg = random känslor = någon man känt i en längre tid
67. en galen kväll med tjejerna lr en mysigkväll med killen? Bros på hur ofta jag träffat killen och vännerna
68. vad kommer först, killen eller din bästa vän? Bästa vän, lämnar aldrig en vän för en kille
69. hur ofta tänker du på killar omkring allt annat? Lite för ofta :D

Vad väljer du?
74. oskuld 40+ eller icke oskuld med åldern 13+ ? Icke oskuld med åldern 13+
75. vänskap eller förhållande? Förhållande
76. snyggastekillen/tjejen i stan medsämstpersonlighet eller fulastekillen/tjejen i stan med finastpersonligheten? Den fulaste killen kan ändå vara söt när man känner honom, väl? Har ändå en kille som är snäll mot mig!
78. vad är sexigast, naket eller underkläder? Underkläder. 
79. hur gammal är du helst i mellan 7-13? 13

Skulle du?
80. kunna byta liv med någon? För en dag kanske
81. isåfall vem då? -
82. vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? Vet inte, leva så som killar lever .. ?
83. kunna visa dig naken för hela klassen om du fick 10.000 kr? Nej, jag är inte *****
84. kunna ha sex med en pedofil bara för att låta en inte så nära vän leva? WHAT?!
85. kunna sova ute på vintern? Mhja, 10000 täcken (L)
86. kunna flytta till ett annat land, vilket isånnafall? usa, eller danmart
87. kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? Nej

Klädstil.
88. anser du dig själv vara en speciell stil? Ja, eftersom jag går i kläder jag tycker är snygga, och bryr mig inte om vad andra tycker 
89. vad klär du dig i oftast? Tights, stora tröjor, det är kärlek. 
90. tänker du alltid på vad du tar på dig? Ja! 
91. klär du dig dyrt? Sometimes
92. vad kör du på: olika

Senaste 48 timmarna har jag?
93. pussat någon? LILLEBROR (L) 
94. haft sex? Nej
95. fått en kram av en okänd? Nej 
96. ringt någon? Jap
97. blivit uppringd? jao
98. funnit kärleken? Hittade den innan dessa 48 timmarna!
99. kollat på google? Jao!


Grönt är fint, eller hur?


HAHAHAH, KOLLA MIG!

Jag måste verkligen visa en sak!
Jag vet inte vem som har gjort den, men jag tyckte faktiskt att den var lite kul. det någon från min skola iaf!

Try JibJab Sendables® eCards today!

mums

Dålig uppdatering, i know!
Men jag har faktiskt sovit och beställt hem lite saker, ett skärp, ett par leggins, en kofta. :)

Sitter och käkar godis, på mitt finger, visst seg det kul ut?


NU ÄR JAG FRISK!

Idag är jag hemma från skolan igen. Eftersom jag had feber igår så måte man vara hemma en dag extra, vill ju inte att hela skolan ska ligga hemma med feber och sådant. Börjar må lite bättre, men har fortfarande uper ont i halsen. Hoppas mamma kommer hem med mina små godisar, älskar det faktiskt.

Sitter i soffan och kollar på någon knasig film, den är ganska bra faktiskt. Nej, nu måste jag sluta. LOTS OF LOVE!

-

                    

  • Om jag skulle varit uppe 24 timmar, så skulle jag skrattat 22 timmar, och pratat i 2?
  • Jag älskar Lars Winnerbäck?
  • Jag lever typ för musiken?
  • Marilyn Manson är snygg?
  • Jag är trött 24 timmar om dygnet?
  • Josefin är min bästa vän?
  • Att jag tänker sova nu? ;)


LOTS OF LVOE!


WOOPA.SE

Jag vet att det är jätte många som vill tjäna pengar på sin blogg. Och nu tänkte jag hjälpa några av er!
Det är super enkelt. Sidan heter woopa.se. En enkel sida faktiskt! Allt som ska göras står på sidan, men jag kan ju skriva det här!

  • Steg 1 - Logga in
  • Registrera dig för ett konto på Woopa.se. Var noga med att läsa under regler och Användarvillkor . Du kommer att få ett mail med din inloggningsinformation och en länk för att verifiera din e-postadress. Du måste bekräfta din e-postadress innan du kan begära utbetalningen. Detta för att skydda mot bedrägerier.

  • Steg 2 - Kolla in erbjudanden
  • Klicka på ''Erbjudanden'' högst upp på sidan för att visa en lista med erbjudanden.

  • Steg 3 - Fullborda så många erbjudanden som du vill
  • Titta igenom anbuden i listan, om du hittar något som toppar dina intressen, klicka erbjudandet titel och fullständiga erbjudandet. När du är klar med erbjudandet, glöm inte att klicka på ''Klar!'' knappen för att meddela oss att du har färdigställt erbjuda.

  • Steg 4 - Vänta
  • Vänta. Det kan ta några dagar eller kanske till och med veckor beroende på vilket erbjudande du färdig. Vi kan inte styra när affiliate-företag kommer att bekräfta din slutförande.

  • Steg 5 - Få betalt
  • När ditt erbjudande har gått igenom, kommer att flyttas från förteckningen över din väntan erbjudanden, och placeras i statistiklagen sidan. Din kontobalans kommer att krediteras med belöning tjänat av erbjudandet, och du har rätt att begära utbetalningen via Pengar skickade hem / Till bank konto när som helst så länge som din konto uppfyller Utbetalningsbegäran krav.

    Hur enkelt låter inte detta? Klicka HÄR och bli medlem! Klicka loss nu finisar!

    BRA ATT HA!


    Blev nyss medlem här, mycket trevlig sida!
    Bli medlem, värva vänner, få gratis prylar!
    http://www.freestreet.se/?r=21639

    Har du haft påssjuka? JAG HADE EN HEL SÄCK!

    Ligger i sängen med systers dator.Har kollat på MÄN SOM HATAR KVINNOR , sjukt bra film. Men just nu så kollar jag på Hemvärn och Påssjuka, sån rolig grej ni vet? Har iaf skrattat lossåt det. Min feber har försvunnit! Hoppas den inte kommer tillbaka nu bara. Inget jobb för mig idag, kanske skola imorgon. Jag vet faktiskt inte. Men vi får se. Ska kila nu. LOTS OF LOVE!

    MED HÖSTEN KOMMER SJUKDOMAR

    Såhär länge klarade jag att vara i skolan. Från 9 till 5 över halv 11. Jag har feber och mår kasst som helst, ska nog lägga mig och kolla på någon trevlig film nu, dricka coca cola med, love it. Men vi ses senare. LOTS OF LOVE!

    MUSIK N0N-SSTOP

    Nu ska jag borsta tänderna, sedan fixa lillebror. Han är så gullig, haha. Snart ska jag till skolan med, ska ta med Jonas jacka (H), jag kommer glöma det, men whatever. Lyssnar på Kent gör jag också. Men nu måste jag kila. loveu!

    NU KAN NI NÅ MIG OFTARE

    Just det!
    har fixar såndär .. HOTMAIL, så nu  kan nu ni mig även via epost!
    [email protected]
    Alltid bar att ha .. undrar fortfarande när jag ska fixa min design/ header! Orkar inte göra det själv, ger upp ganska så fort. Nu ska jag gör aläxor, hejsvejs!

    VA? HAR HON DÖTT?!

    Jag lever fortfarade! Har bara verkligen inte haft tid att skriva, har knappt varit hemma nu under som senaste dagarna. Haft lång helg också, mysmys! Men jag hinner inte skriva mer. Lovade mamma att plocka undan lite på mitt rum. vi ses. LOVEU!


    Skrollan är så söt!

    JUst nu ligger jag i soffan, kollar på saltkråkan, haha! Det är faktiskt ganska trevligt. Ska nog snart äta, och kanske prata lite med Sandra, om hon kunde fixa ny design till mig. Min nuvarande design är ju skit tråkig,enligt mig:o Men nu ska jag kila, pusshejs!

    VÅGA VARA RÄDD

    Jag sitter mitt i solen, nice nice!
    Lyssna rpå keeeeeent, lovely. Kollar igenom min e-post, herregud. Man får ju för fasiken e-post meddelanden från Face Book hela tiden! Haha. Har dessutom lust att fixa min header + design, kanske någon där ute som vill fixa åt mig? Hade varit hur trevligt som helst!
    Puss! :)

    Jag missade gudstjänsten, men sak samma!

    God morgon! Sovit gott?
    Det har jag iaf, riktigt gott. Sov kanske lite för länge, men det gör ingenting. Skulle egentligen gått på gudstjänst idag, men eftersom jag sov så länge så missade jag det .. Iaf, snart tänkte jag göra en ny e-post adress, så att ni kan kontakta mig på andra sätt. Sedan ska jag prata med Sandra, om hur det blir med den nya designen och så. Hopps det blir bra!
    PUSS!

    Vi blev som dom andra.

    Har nästan precis kommit hem. Gick ut en sväng med Isak, han hade tråkigt och undrade om inte jg kunde komma ut, och visst kunde jag det. Gick rundor och pratade, hade det skit trevligt. Träffade dessutom Max och Rasmus, trevliga pojkar det där! Haha. Snart ska jag faktiskt lägg amig och läsa klart VR, hann inte så långt innan, eftersom jag gick en runda med Tessan ( hunden ni vet! ). Men ni får sova så gott. Natti! :)♥

    Herregud, hur ser dom ut?

    Okej, nu ska jag försöka förklara lite bättre vad som hände igår, och idag, självklart!
    Igår efter skolan, så följde Matilda med mig hem, gottgott! Vi stressade väl liite, jag gjorde det, men ändå segade jag mig.. jag är ju lost! Duschade iaf, rakade benen osv. Skar mig tuuuusen gånger, kände mig allt som en liten emo. Max och Isak kom hem till mig med, hade det trevligrt och så. Vid 7 tiden så åkte vi ner till byn, träffade en massa folk, kändes ganska pinsamt, eftersom vi spelade fjortisar/emosar eller något. Hade värsta korta kjolen på mig, push-up och ett linne, knästrumpor med, hur fins var itne det?! Hahah. Kom det 'saftis' vid .. 8? Där gick vi in och ägde hela skiten, men dock blev det trkigt ganska fort. Hade fight med en random, sjukt kul. Träffade några trevliga människor, Simon och någt anant. Kommer verkligen inte ihåg :o, vi var hemma vid .. halv 2 kanske? Då kollade vi på film, men somande ganska fort. När vi vaknade var vi hur varma som helst, solen hade hittat fram igen! Blev värsta lycklig. Vi latade oss i en timme .. Huhuh, efter det så fixade vi oss lite, cyklade till GRÄDDBULLEN, köpte lite godis och så. Cyklade in till byn och fixade lite saker! Sedan till CLUB BANANA, haha! Efter dt så cyklade vi hem, kollade film och myste. Sedan till ramperna, och träffa Isak, hem och äta efter det. Sedan kolla film igen, mysa sönder, hihih!
    Här kommer iaf bilder.


    Här sov jag på riktigt, var så sjukt jäklans trött!

    "OFTA HAN ÄR 96A?!"

    Hello sunshines!
    Igår var dagen .. sådär? Kvällen var inte så kul ändå. Dert var gamnska många där, 400 pers? Vet faktiskt inte. Träffade en snäll person, Simon. As trevlig. Visade respekt och allting, sånt gillar vi. Dansade och sådant. Lätt kul. Men dock var det jätte många SMÅ människor, så jag kände mi jätte gammal .. Men det var ändå ganska kul. Nu ska jag kolla färidgt på bdb, sedan lägga mig i sängen. Vi hörs seanre. LOVEU!


    SÅHÄR SKA JAG SE UT! VA?!

    Hej finisar!
    Blir ett snabbt inlägg nu. Är jätet stressad, för jag har inte sminkat mig och vi ska snart iväg! Haha, Känner mig super stressad. Men det är jg egentligen inte, jag är ju som jag är. Iaf, hur har ni haft det på jobbet/skolan? Jag har haft det ganska okej, somnade nästan på Tyskan och Syslöjden. MENMEN! Gjorde nästan färdigt min lilla klänning (som dock är till en bebis, är tvugna att göra ett barnplagg) Ni får se det om en vecka, för då är det färdigt. Men nu måååååste jag gå. LOTS OF LOVE!

    PROOOOSIIT

    Hejsan finisar!
    Jag hinner inte skriva så mycket, eftersiom jag steg uppp ganska sent idag, skit trött! Dessutom är jag genom förkyld, men ändå ska jag ut och röja ikväll! Hahah, idag har jag på mig ett bar jätte ljusa jeans, högmidja, ett blått linne, en grå kofta och två sjalar (bara för att dom är finare tillsammans) En liten bild kanske kommer senare. För nu hinner jag verkligen inte att skriva mer. Vi ses. Pusshej!

    naaatti

    Nej, nu ska jag tvätta av mitt smink, sedan lägga mig i sängen och läsa på om JERUSALEM!
    Hoppas att det går bra imorgon, kanske ett lycka till? (a)
    Sov gott finisar, loveu

    HERREGUD, JAG SE UT SOM EN TATTARE!

    Hejsan!
    Jag vet att det var dåligt ppdatering idag. Men jag har typ inte varit hemma. Varit med Matilda hela dagen. Cyklat rundor och haft jätte kul. Jag orkar inte ens skriva vad vi har gjort! Det är såhär .. om jag är helt stilla, blir jag jätte trött, men om jag håller igång, så är jag hur pigg som helst, men sedan när jag sätter mig så blir jag sjukt trött och vill bara sova, som nu då tex! Hahah, det är komstigt. men det är bra ändå. FAKTSIKT!
    Såhär såg jag ut idag:

    Hål i byxan har jag med, dock är det .. 10 gånger så stort nu. tror nog att jag ska slänga byxorna, lite senare.
    Någon dag snart, då ska jag nog shoppa, men inte byxor. JAg gillar inte byxor, tights ftw! Men ska handla lite koftor, och kanske några skor osv. ÄLSKAR SKOR. Huhuh. Nej, nu måste jag läsa mitt arbete om JERUSALEm, som jag ska ha redovisning om i morgon. Tråkigt. Men vi hörs. loveu!

    Skolan

    Hej finisar!
    Sitter i skolan nu, har precis gjort färdigt vårat arbete om Jerusalem!
    Måste, hejsvejs!

    Hur blev det egentligen ett hål där ?

    Hej alla fina bloggläsare!
    Jag är jätte trött i dag igen, undrar verkligen vad  det är som är fel. Iaf,har klätt på mig idag, tog på mian söndriga jeans, saknar när som vart hela :o
    Nu ska jag iaf fixa mig. Vi hörs senare.
    LOVEU!

    HÄR ÄR DET VIKTIGA JAG PRATADE OM!

    BÄSTA VÄN!



    Haha, förlåt att jag störde dig mitt i ditt spelade. Men det var viktigt. Och förlåt, jag skulle inte leka med bilden i ps!
    Nu är du faktiskt 15 år, moped och allting! Eller ja, moped får du ju imorgon. Innan idag, så kom jag på att vi nästan varit kompisar i 2 år, eller, vi har pratat i två år iaf, även om det varit upp och ner, så har vi alltid funnits där för varandra. Därför är du min bästa vän! På jullovet, när vi nästan träffades avrje dag, spelade Svampbob och hade det skit kul! Eller när vi följde med Mikael till kyrkan på Julafton, det ekade fasiken i hela kyrkan. Har aldrig skrattat så mycket tror jag inte! idag, när vi var hela middagsrasten. Vi åt tillsammans, var i backen tillsammans, gick forum varv tillsammans, då insåg jag verkligen hur mycket jag saknat dig. Jag menar, innan avr vi varje dag, pratade hela tiden. Nu blir det mest att vi säger hej, och pratar om onödiga saker på msn. Typ om enTjock-emo-som-är-avundsjuk-på-mig, och sådana saker. Du verkligen jätte bra. Även om du alltid mobbar mig. Vi har iaf alltid kul tillsammans! Okej, nu kanske det blev lite för mycket, men det jag vuille äsga var bara, GRATTIS FJORTIS! ♥

    1 + 1 är väl 11 ?

    Jag gör min matte läxa n, lyssnar på KENT också, älskar verkligen det. Hihih!
    Jag hr något viktigt att skriva sen, bara så att ni vet :D

    JAG HAR TRÅKIGT, OKI?

    någon som..
    förstår dig: Matilda
    du saknar: Josefin
    du längtar efter: Viktor, tror jag
    du hatar: huhuhh

    vem..
    kramade dig senast: Lillebror
    pussade dig senast: Viktor
    ringde dig senast: Morfar
    ringde du senast: Mamma
    var hemma hos dig senast: Matilda
    var du hemma hos senast: Charlotte!

    har du..
    några kärleksproblem: Nje
    ätit något idag: Macka!
    pratat med någon idag: Japp!
    gråtit idag: Nej
    skrattat idag: Om jag har

    jag..
    är singel: Vet inte? :|
    vill ha: Mat
    är rädd för att bli övergiven: Ohja ..
    svär ofta: Typ aldrig
    sjunger i duschen: Kan hända ..
    är en morgon person: Lite faktiskt
    skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan: Javisst, om det var ett vad.
    är kär i kärleken: nej
    skrattar åt mina egna skämt: Ja, dom är ju så jäklans kul?
    vill ha barn: Jajamensan, bebisar är så mysiga!
    skulle göra plastikopertaion om det var ofarligt och gratis: Nej,

    har du..
    glasögon/linser: Nej
    piercingar: Ja
    pojk/flickvän: Vet inte
    jobb: Skolan?
    färgat håret: Japp
    bra självförtroende: Kan hända
    sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
    varit kär: 1 gång, haha
    dumpat någon: Ja
    gjort något olagligt: Ja
    somnat i skolan: Nästan
    brutit ett ben: Nej
    sett en fallande stjärna och önskat mig något: Japp!
    gjort något jag lovat mig själv att inte göra: Jao
    smugit ut utan lov: Nej
    ljugit om var jag är för mina föräldrar: Många gånger, tyvärr
    en hemlighet som ingen vet: Ja
    sovit en hel dag: Typ
    somnat gråtande: Ja

    brukar du..
    titta dig själv i spegeln: Mh
    ha ångest: Nej
    drömma mardrömmar: Ja, ibland
    klä dig i svart: Aldrig typ
    hata folk: Hahah, det händer!
    lita på folk: Har väldigt svårt för det ..

    sista person som..
    sov i din säng: Matilda tror jag :o
    fick dig att gråta: Hahah, Sebbe :o
    skrek på dig: Ingen (:
    du fick sms från: Linus


    GO MIG!

    Hej finisar!
    Är hemma nu, varit det ganska länge, men whatever! Skolan idag blev helt super! Dissade "Tjock-Emo-Är-Avundsjuk-På-Mig" Hahha, så dåliga är dom. Mobabde Jonas allmänt mycket idag, jag är verkligen så snäll! På SO:n så såg jag KIMSAN! Har inte träffat han på super länge, så har saknat sönder honom, men dock blev det bara ett snabbt hej och lite små prat, eftersom jag hade lektion. Sebbe var också med, eheh. jag blkeviaf jätte glad därefter. Det hände nog inte så mycket mer? Jo, jag och Adine pluggade järnet på fysiken. Och det gick super. BARA SÅ ATT NI VET KOMMER ETT INLÄGG SNART OM EN VISS PERSON!

    Puss

    Matmatmat!

    Godmorgon, sunshines!
    Nu snart ska jag äta! Hiner aldrig äta annars, men idag ska jag allt hinna! Blir så jäklans hungrig annars, och m,ed det så blir jag sur. Hahah. Nej, jag måste verkligen spria nu. Vi hörs finisar! :)


    JAG TROR JAG SOMNAR NU!

    Visst har jag varit bra på att uppdatera idag?!
    Hahah! Nej .. nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Är super trött. Har inte ens gjort läxan, men jag får väl läsa igenom den lite fort. Men ni får sova så jätte bäst. Vi hörs imorgon, sunshines!

    Dresscode!

    Slänger in en liten småful bild från imorse! Såg alltså ut såhär:


    Skor - Nelly.com
    Jeanstights - tror det var kapahl?
    Linne - JC
    Kofta - Bikbok!

    Idol-Alexander!

    Skönt var det att duscha!

    Jag är hemma själv, lillebror sover, så jag passar honom kan man nog säga? Har ätit en MINI MAGNUM också. Så jävla cool är jag. Nej men.. Sitter i soffan, fryser och kollar på Fasike vad många som är dåliga. Jag ska ju inte säga något, men alla suger typ. Så snäll jag! Hahah, nej, nu ska jag kolla vidare på idol. Vi hörs ! :)

    Jobbet var hur kul som helst!

    Nu är jag äntligen hemma!
    Hahah, har faktiskt varit hemma i en halv timme, men svarade på lite kommentarer och sådant. Jobbet var okej. Fick en ny liten kompis, hihhi! Kommer inte ens ihåg vad hon heter?! Det var .. DAFINE! Fast man säger 'Daffne' , han var jätte gullig. Vi hoppade lite på Airtrucken, eller vad det nu heter, kul var det i vilket fall som helst! Nu ska jag duscha, så vi höööörs.
    Loveu!

    Låt tips!

    Hejsan finisar!
    Nu är jag hemma från skolan. Den var helt okej. Och på provet gick det väl okej, har dock inte gjort färdigt det. Det ska jag nog göra imorgon! Men iaf .. när jag kom hem, så valde jag en trevlig skiva till gympan ikväll, hoppas den blir bra! Sen åt jag ju självklart. Och nu sitter jag här, är lite ond mot Jonas, lyssnar på musik. Älskar mina skullcandy, att bara kunna stänga inne sig själv, mellan hörlurarna och tankarna. Det känns skit bra! Sitter just nu och lyssnar på Eva Simson - silly boy! Älskar låten, äkta party låt, tycker ni inte det? Hinner tyvärr inte skriva mer, men här är låten iaf!


    visst var den skön?

    Lite stressad idag igen!

    God morgon, sunshines!
    Sovit gott? Det har jag iaf, i hela 10 timmar sov jag, men jag är dock lika trött fortfarande .. Ska snart ta på mig lite smink, ta på mina nya skor och sedan borsdta tänderna. Sedan cyklar jag ju självklart till skolan, har prov nu direkt på morgonen. Men det är svenska, så det är helt ok. Men dock är det om en bok, helt dåligt! Jag har ju läst den .. men det var länge sen nu ju? Anyway! Ska kila nu. Jag kanske skriver något litet inlägg i skolan, vi får se.

    PUSSHEJ ♥

    (jag har ingenaning om vad som hände med texten .. )


    sista inlägget för idag!

    Okej, jag vet att det blev ganska många inlägg nu, på kort tid. Men jag ska inte skriva mer, för detta är det sista inlägget för idag. Tänkte nämligen lägga mig i systers säng, kolla på tv (hon är inte hemma på hela veckan, så jag lånar hennes rum,! Hon har liksom bra kanaler) Jag är så busig! Tänkte skriva av mig lite, känner att jag verkligen behöver det .. lite hemliga saker som jag helst inte vill skriva här på bloggen. Men nu ska jag lyssna klart på låten, kan inte skriva och lyssna samtidigt, bara för att låten är så bra. Ni får sova så gott, iloveu!

    Bildbomb sen helgen! :)

    Ni vet ju att jag var ute i fredags? Nu tänkte jag avra allmöänt jätte duktig, och lägga in lite bilder sedan dess! (:


    (okej, det var kallt, jag hade ont i fötterna, jag var inte helt nykter, men ändå ville jag posa för bloggen?!)

    My new shoes!

    Vet ni vad det var i paketet?!
    Jo, det var mina efter längtade skor! Huhuh, nu jäklans ska jag nvända dom sten hårt! ah, tills det blir riktigt kallt iaf .. Sedan får jag nog köra ett par nya skor. Hihi. Vill ni se dom? Ni får se dom i vilket fall som helst! :)

    paket till mig!

    Hej finisar!
    Nu har jag äntligen tid att skriva! Har lagat lite mat och så .. Kollat på tv med. Ska snart göra lite läxor. Men först ska jag olla vad det var i mitt paket mamma hämtade nyss. Ni får reda på det sen!
    Loveu!

    DOM SKAR AV MITT FINGER!

    God morgon, finisar! ♥ Sovit gott?
    Det har jag iaf.. Fast drömde så konstigt att jag inte ens kommer ihåg vad jag drömde. Haha! Men  nu har jag klätt på mig, satt på 9 naglar, har bara en kvar, hihi! Efter det ska jag nog sminka mig lite, och sätta upp håret! Jag tänkte såhär .. om jag inte plattar håret på hela veckan, så kanske det mår lite bättre? Och själcklart så ska det luft torka! Hoppas det blir bra.
    Jo .. jag tänkte uppdatera igår, men när jag skulle skriva, så ville inte datorn som jag ville. Så jag blev lite sur och stängde av den! Men skulle typ bara ssäga godnatt och sådant. Hihih.
    Nej, nu ska jag allt gåå. Hoppas ni får en sper bra dag i skolan/jobbet, eller där ni ska tillbringa dagen! :)

    Ryssby med kyrkan

    Hej finisar!
    Bilderna som jag låvade igår, kommer lite senare idag, tänkte mysa lite med mig själv.
    Men iaf, var i Ryssby innan idag, med kyrkan ofc. Det var faktsikt helt okej, man fick sig massvis med goda skratt, träffade roliga personer osv. Men ni har väl haft en mer bra dag? För det hoppas jag verkligen. Men nu ska jag kila, så vi hörs! Loveu!

    natti!

    Nu ska jag försöka sova, tänkte bar aöppna ett fönster och kolla lite på denna filmen. Men ni får sova så gott! Loveu

    Marknaden!

    Hej fina bloggläsare!
    Förlåt för väldigt dålig uppdaterig! Men igår, så han jag inte, och har nästan precis kommit hem.
    Om ni undrar, så var jag i Markaryd igår och idag! Fixade mig nästan direkt efter att ha kommit hem, duschade och rakade benen. Matilda satt vid datorn medans jag duchade osv. När jag var färdig så fixade vi oss, valde kläder och hade det trevligt. Spelade lite kort och skrattade loss! Hahah, vid 6-tiden åkte vi in till Markaryd. Direkt när vi kom fram, fick vi höra ' ta det lungt ikväll tjejer! ' , lite kul faktiskt. Vi gick iaf till Alexander, där var det fullt ös, var en massa trevligt folk där. Var där i någon timme, gick in till marknaden sen, det var väl trevligt, tills jag ville hem. Hahah, men sedan blev det kul igen. Mendå började alla bråka?! Tyckte så synd om Daniel .. Tyckte så synd om honom, att jag nästan började gråta, sedan började alla krama mig, då brast jag i stor gråt! Jag skrattade dock samtidigt, så alla andra skrattade åt mig. Men som tur var det en person som kramade mig och tröstade mig, loveu!
    Träffade en massa trevliga personer. Lottan kom med till slut, men vi gick hem en kort stund, eftersom det både var kallt och tråkigt! Somnade nästan direkt, efter att vi borstat tänderna. Sov jätte trångt, men det var mysigt. Charlotte skulle ju upp tidigt, så vi sov lite själva hemma hos henne, medans hon jobbade. Gick rnt lite på markanden, var där ganska länge faktiskt. Men det var jätte trevligt!Ah, och nu är jag då hemma? Finns nog inte så myket mer och säga, bilder kommer imorgon när jag är hemma. För nu ska jag kolla på tv. Loveu!

    i like.. what?!

    Nu är klockan snart 9, och jag har inte gjort min läxor än ..
    När jag kom hem, så åt ja glite, kollade lite på tv. Uppdaterade bloggen lite fort. Sedan la jag mig i sängen, kollade på film, och somande! Sov i 2 timmar, mamma blev lite rädd, eftersom jag inte svarade när hon pratade med mig, så hon sprang upp. Så började hon skratta för att jag låg och sov .. Iaf, jag har blivit förkyld. Blev det medans jag sov, måste seriöst sova med två täcken, annars blir jag förkyld .. Det är lite konstigt med så är det! Kollade ju på en grej på YT, herregud! Säger bara .. I LIKE BUG BUTTS AND I CAN NOT LIE! Hahah, nej nu msåte jag plugga, vi ses sötnosar! :)

    Tomorrow, it's a new day!

    Hello cuties!
    Skolan var väl okej idag .. ? Gjorde typ mycket på elevemns val, haha. Märkte just att jag har glömt en grej i skolan, opps! Får väl göra det under helgen om jag nu hinner! Har inget mer att skriva nu faktiskt? Ska gå och göra något vettigt, typ lägga mig i sängen och bara slappa lite. Jag behöver lugna ner mig efter allt stress osv. Hoppas ni har en bra dog, love u all!

    Alla behöver prata ut ibland, inte sant?

    Nu är jag hemma. Hade en väldigt trevlig stund med Moa. Ändrade tankar, och allt vad jag egentligen tänkte på. Visst är det bra om man har något att vrkligen prata med, när som helst var som helst? Någon som alltid får en på bra humör, även om man är hur nere och ledsen som helst! Alla borde ha någon sån kompis. Men nu måste jag göra tyskan, kan fortfarande inte gloserna, och har engelska också, har inte ens öppnat boken än .. får väl sitte uppe hela natten tills jag kan, eller vad säger ni? ;) Hahah, ska iaf tvätta bort mitt smink nu, sätta upp håret och sedan göra mina läxor. Vi hörs imorgon! Ska se om jag hinner blogga lite innan jag sticker till skolan, det hade faktiskt varit jätte bra. Hoppas att jag inte ska stressa imorgon .. kör nog på mys kläder, älskar det! Hahah, vääääldigt stora byxor, linne och en kofta, that's it liksom. Nej, nu msåte jag verkligen gå. Loveu cuties! :)

    En deprimerad promenad med Moa!

    Nej, nu ska jag allt gå ut en sväng med Moa! Mår verkligen inte bra, så måste prata lite med henne. har värsta paniken, och vet inte vart jag ska ta vägen, Moa är min ändra räddning. Skönt att ha någon so bor .. 100 meter ifrån mig. Men vi hörs väl lite senare ikväll, blir inte ute så länge, har ju trots allt läxor kvar, har int ekunnat koncentrera mig på dom direkt .. Men vi hörs senare ikväll.
    Puss hej!

    Koncenrations problem igen?!

    Jag kan verligen inte koncentrera mig!!
    Jag vill vra trött och ledsen igen, det var bara då jag kunde koncentrera mig?! Lite konstigt tycker jag allt.

    Ska be mamma köpa hem en sak till mig snart med .. huhuh! ;)  Nej, nu måste jag verkligen göra min tyska, Loveu!

    Kemi, usch, fy och blä!

    Hej finisar!
    Sitter här framför datorn, i tights och en vit lång shorta, det blir nice. Jag har så självklart mitt favorti skärp i midjan, köpte det för 10 kronor på second hand, älskar sådana affärer!
    Nu snart ska jag till skolan, har kemi först, buhu! Verkligen hatar det. Men nu msåte jag nya, sedan stänga av datorn. Gå ner och dricka, sedan borsta tänderna. SEDAN BÄR DET AV TILL SKOLAN!
    Btw, började läsa en jätte bra bok igår! Pojken som inte fanns, heter den. Det är tvåan, ettan heter pojken som kallades Det. Skit bra böcker, man blir helt omskakad när man läser dom! Ett litet bok tips till er som gillar böker! :)
    Men nu måste jag kila, tror inte Stefan blir så gad om jag kommer försent!
    LOVEU! ♥

    Etan, heptan, jag kommer glömma!

    Hahah, kollade riktigt noga, lyssnde heter det nog, på min videoblogg, herregud! Som jag låter. Men jag är ju som dagt förkyld!
    Jag ska iaf snart gå och lägga mig, tänkte öva lite på kemin, ska komma ihåg en massa ord, som hetan, etan, beten, petan, hextan, och allt sådant. Vet inte ens om dom var rätt? ANYWAY! Började lite på min musik läxa, som ska vara färdig,. om typ 12 veckor, hahah! Bra att man gör saker i förväg, eller?
    Hoppas ni har haft en trevligt skol/jobb dag! Ja har haft det trevligt iaf, och jag mår bra nu. Love u! ♥


    Andra Avenyn!

    Hej alla kära bloggläsare!
    Just nu sitter jag nere, vid mammas data ofc, och har kollat på idol, kansk ska följa det i år? ;) Har varit jätte dålig på att följa saker på tv.. Har dessutom gjort ite biologi, övade lite på kemin med, jag kommer aldrig komma ihåg dom orden. Men nu börjar iaf ANDRA AVENYN, älskar det. Ofta det börjar så sorgligt också .. Jag skriver sen när jag ska lägga mig, loveu!

    Duschen kalalr!

    Märkte att mitt video inlägg var helt efter, la upp det vid 5! Haha, så lustigt. Ska iaf duscha n, skriver sen!

    Sov gott beauties!

    Inga förslag alls? Får väl fråga rundor i skolan imrgon då. Hahah! Ska förresten sova nu, tog en ipren och hoppas på en god natt sömn. Vi hörs imorgon!

    Sov gott finisar!

    Förslag skulle ha varit bra!

    Jag glömde fråga en sak!
    Jag jobbar ju som gympa lärare, har varit dä två gånger (det har bara varit två gånger denna terminen!) Jag har ju småbarn, mest 4 åringar. Skulle vilja ha hjälp med någon lek? Hade varit hur bra som helst!

    I ♥ humor!

    Hej sunshines! ♥

    Tänkte lägga upp en jätte rolig bild som jag hade fixat och allt. Men det gick inte! Så jag tänkte att jag kanske kunde kopiera det roliga och sen klistra in det här?! 

    ' säger:
    Boys are stupid, that's why we love 'em!
    - matilda säger:
    that's true.
    ' säger:
    i know ..
    - matilda säger:
    fuck them ! we don't need boys!
    ' säger:
    NO! Hahah, TA MIG PÅ BRÖSTEN MATILDA, TA MIG PÅ BRÖSTEN!
    - matilda säger:
    haha! OHYEAH!
    ' säger:
    MEN GÖR DET DÅ!!!
    ' säger:
    omg, jag är fasiken sjuk!
    - matilda säger:
    hahahahhaha! omg, ska du skrika så t killen du ska ligga me osså eller?! typ wannabe ****
    ' säger:
    Hahahahhaha, nej? Jag ska ju bara skrika så till dig
    - matilda säger:
    hahah!
    - matilda säger:
    fett me najs ju!
    - matilda säger:
    jag bara "JAAA!"
    - matilda säger:
    alla killar bara "wtf?!"
    ' säger:
    och du bara, tar mig på brösten, och alla killar blir helt galna
    - matilda säger:
    hahahahhha! ofc! det bara sprutar rundor
    ' säger:
    omg, ja!
    Btw, det du vad jag skulle vilja göra på ****? (läste på gaybloggen )
    - matilda säger:
    aah ?
    ' säger:
    Lust att köra in hela Globen i henne så hon blir totalspräckt.
    - matilda säger:
    HAHAHAHAHAHHAHA!
    - matilda säger:
    OMG! dagens i-landsidé
    ' säger:
    fy fasiken vad kul
    Nu måste jag på toa ;D


    Det blir bättre.

    Hejsan kära bloggläsare!
    Hur är det med er idag? Med mig är det som vanligt, jag är trött och vill bara sova, somnade nästan till på idrotten(vi satt och pratade) idag! Fail på mig. Men skolan var väl okej? Ja, det var den. Matilda var ju där! LOVEU! Vi pratade om i helgen och nästa helg, ska bli mysigt och spendera två helger med en av världens bästa person! Denna fredagen så ska vi till Markryd tror vi! Mysa hos Lottan! Kaske då. Nästa helg är det så saftis (balders, ett ungdoms disco!), jag och Matilda ska dit och leka fjortisar, grr! Så jäklans kul ska det bli ;)  Vi kommer vara dom snyggaste fjortisana ni har sett! Nej, nu ska jag göra klart min matte, så vi ses. Love!

    osminkad me!

    Här sitter jag.. Sliten och jätte trött, men icke kan jag sova. Ska nog snart till doktorn, måste verkligen få reda på vad som är fel på mig, orkar inte gå runt och vara trött hela tiden!


    Jag dricker vatten och är jätte osminkad!

    Självklart har jag en söt liten toffs med!
    Förresten, ingen kan gissa vad det står på min tröja?

    Nej, nu ska jag nana, vi ses imorgon. TOODELS! ♥

    I do not like it ..

    Hej alla bloggläsare! :)
    Vad har ni gjort idag? Själv har jag spenderat nästan hela dagen med min bror som bara är hemma på helgerna, då bor han inte ens här, så det blir inte att vi träffas så ofta! Men på morgonen så vaknade jag, för att jag hade ett stycker Saara bredvid mig och solen i ögonen, askalas! Men jag låg kvar i sängen och tänte lite, har blivit en hel del tänkande på sistonde! Låg och tänkte tills min mobil ringde, men attans också! Den kunde jag inte nå, så jag låg kvar där, och undrade när Sara skulle vakna. Men mamma var så gullig och gick upp till mig och frågade om jag skulle till kyrkan idag, och självklart skulle jag det. Så jag fixade mig och sådant, men räknas att klä på sig som fixas ..? Det kan ju diskuteras! Iaf, åkte till kyrkan, gjorde bort mig ett flertal gånger, men that's life! Väl hemma så gick jag och Lillebror en väldigt lång runda med lilla Tessan (systers hund), så gullig är hon! Sedan låg jag bara och kollade på film och satt vid datorn, men självklart kom Bror upp och ville köra moppe, och jag som är för liten för det blev helt crazy och jag körde på ska ni veta! Skrattade så att jag höll på att dö. Vansinnigt kul var det! När vi kom hem så kollade vi på Mysteriet på Greveholm, en gammal jul grej som gick på 2 när jag var ca 1 år gammal, tycker verkligen att det är kul och kolla på sådant gammal skit! Hahah. Det har nog inte hänt så mycket mer?! :o

    Jag kollade runt på Bloglovin, så kom jag fram till söta Foki's blogg. Hittade ett nytt video inlägg, så gullig är hon. Video inlägget finnes här! Och så patar hon thailändska, kan det bli mer gulligre? Tror faktiskt inte det :o 

    Har tänk och göra ett videoinlägg väldigt länge nu, men det finsn flera anledningar .. Först vet jag inte hur man lägger upp, *skäms* , sedan tycker jag att det känns lite dumt att stå och prata med en kamera eller vad man nu filmar med!

    BRÖLLOP

    Nu har ni allt funderat på vad jag gjorde igår? ;) Och abra väntat på att detta inlägget ska komma! Känner det på mig.
    Men iaf, igår så, gifte mamma och Patrik sig! Det var hemligt, och eftersom det var hemligt var det en liten fest och så :) Hade super trevligt, men orkar inte skriva vad som hände, så låt bilderna tala för sig själva! :)


    .

    kvällen är bra, jag mår bra, jag lever. Vi ses :D ♥

    lalala!

    Nu är jag snrt färdig, undrar ni inte vart jag ska? (a)   Hahah, får ju inte säga förrens imorgon .. Så ni får stå ut, men jag tänkler reta er!


    Bloglovin, here i come!

    Tänkte bara säga att nu kan ni följa mig via bloglovin ! Bara om ni då vill ofc! Nej, nu ska jag duscha, väntar på att duschen ska bli ledig, alla hinner duscha före mig, SUCK! Men vi hörs senare lovers! :)

    I ♥ min säng!

    Hej beauties! Sovit gott?
    Det har jag iaf, älskar min säng, den är typ mitt allt! Hahah, somnade till den där filmen igår, mitt fredags mys åt jag knappt, haha, lost är jag! :)  Idag så är det en helt okej dag, får inte säga, för det är hemligt. Så .. jag berättar imorgon ;)  Hoppas allt blir OK iaf .. nej nu måååste jag duscha, känner mig äcklig, undrar varför?

    Oh, ni vet det där lilla depp inlägget för några dagar sedan? Jag har ingen aning om vad som är fel på mig. I skolan, så nöp en mig i sidorna, kärlkeshandtagen, och jag började nsätan gråta för det? Jag kollade på OTH, har kollat på det 3 gånger innan, hela serien då, jag började stor böla, över altl luke skulle flytta iväg? en sån liten grej och jag gråter så jag knappt kan andas .. hm, välrden är konstig ..


    en ny vaken mig, vit ser jag också ut att vara, att solen kan förstöra så mycket!

    TG var ok!

    Nu är jag hemma! Fast ska gå och lägga mig när som!
    TG var faktiskt ganska kul? Ska börja gå där, så följer jag med till Alperna nästa år i februari, that's awesome! Eller vad tycker ni? Jag gillar det iaf. Nej nu så ska jag kolla på film. Men vi hörs, god natt sunshines! ♥

    Sressad som vanligt!

    En liten snabb uppdatering nu. Har varit nere i byn, köpte fredags mys och hyrde en trevlig film! Nu smsade MINNA att hon snart skulle börja cykla, vilket betyder att hej, jag måste verkligen skynda mig, men jag är väl alltid lika seg? ;) Jg har inga skor att ha på mig heller. Omg. Får väl ta mina kawasaki som börjar bli försmå .. Kanske dags att kasta? ;) Hahah, men nu måste jag byta om. Men vi hörs senare ikv, looove! ♥


    Manson och skullcandy, (Y)

    Hejhejhej. nu är jag hemma från skolan, denna dagen går väääldigt sakta, tycker inte ni det? Iaf, sitter här och rockar, med MANSON! Kan det verkligen bli bättre? Nje, skulle inte tro detta. Jag är mest lost, ä rjätte trött emd för den delen.

    Skolan var faktiskt okej? Slute med syslöjd, och jag verkligen gillar det! Började på en bebis tröja idag med, nästa fredag blilr det väl att sätta ihop delarna? :) det kommer bli nice - hoppas vi!

    Visst är jag snygg när jag rockar?

    SUNSHINE IN THE RAIN!

    God morgon snshines! Sovit gott?
    Jag har iaf jort det, ch är ganska pigg idag, var ju helt lost igår! Iaf, ska snart hoppa upp på toa, leta fram kläder och så vidare. Fixar mig inte idag, det orkar/hinner jag inte. Sk ju vara i skola vid halv 9, ska liksom ha lite hjälp med matten .. hoppas det blir bra. Men nu ska jag kila. V hörs när jag kommer hem. Loveu! ♥

    fortfarande trött ..

    Ligger fortfarande isängen, kollar fortfarande på oth. Men dock har jag färgat mammas hår, och lite sådant. Läst lite och varit jätte osocial. Menmen .. nu ska jag iaf kolla färdigt på detta avsittet, kanske ett till? Sedan ska jag iaf sova, är så sjukt trött. Sov gott, loveu! ♥

    huhuhhu, världen är tråkig!

    Dålig uppdatering,jag vet. Men har verkligen ingen lust att göra någonting längre. Är depp, det ända jag tänker på ar skolan, jag har kanske gått in lite i mig själv? Berättar typ ingenting till någon längre, ler bara i skolan, bara för att Matilda är så jäklans kul. Annars sitter jag bara här hemma, gör läxor, sitter lite vid datorn och lyssnar på musik. That's it. Jag mår verkligen ite bra, kanske dags att ta tag i problemen snart ?

    Anyway, ligger i sängen och kollar på oth, love it. Efter några avsnitt ska jag bara läsa lite, gjorde läxorna i skolan, så idag är en läxfri dag. Like it aloooot. Men vi hörs senare, loveu! ♥


    Dålig uppdatering, igen?!

    Hejsan! Jag vet att jag inte uppdaterat idag, men har verkligen inte hunnit, stressade s å mycker i morse så att jag inte ens åt frukost, det som är dagens viktigaste mål! Skolan var ok ? Klarade kemiprovet med. hih. Efter skolan så åkte jag och Matilda till the big city (Markaryd), var där till 8,åkte hem, gjorde lite saker, sedan åkte matilda med hem, så jag gjorde läxor, kollade bdb, fastnade vid msn .. Men iaf, nu skriver jag. men ska dock hälsa god antt och hoppa i sängen.
    Sov gott beauties! :) ♥

    jobba på!

    Tänkte bara säga godnatt. Ska inte riktigt sova än, ska ligg ai sängen, koncenterara mig lite mer då. Ska läsa solo med. Love u, sleep well cykelställ!

    Hjälp finisar?

    Jag behöver hjälp, kanske lust att hjälpa mig? :*
    har skolfoto imorgon, har absolut ingenaning om vad jag ska ha på mig, hade tänkt att ha ett linne, tights och dom nya skorna, men dom har ju inte kommit.. så nu har jag helt plötsigt inget att ha på mig :o
    HJÄLP!

    Jobbig dag!

    Nu ska jag snart jobba, trevligt. Blir ingen spinning idag, hinner verkligen inte. Måste göra läxor och allt sånt där! Skolan var bra, hade dock inga raster så man är ganska trött nu. men nu msåte jag byta om och sådant. Vi hörs sunshines!

    alltid lika stressad!

    Hejhej!
    Nu ska jag snart kila till skolan. Det är ganska fint väder ut. Så ah .. Ska äta lite först. Hihih. Men vet ni vad? Jag måste springa nu. Ha en bra dag! loveu! ♥

    RSS 2.0